Güzellik rutinleri

sen alma almaaa.evdekileri düzenli bir kullan hele.niacinamide hergün kullanılır .gözlerini temizlerken fazla bastırmadan yap.makyaj pamuğu kullan ellerin yerine.bir ürünü 2 ay kullanmalısın ki etkisini göresin.sen hemen sonuç bekliyorsun.bir de tavsiye edilen ürünlere bile güvenmiyorsun sebbo.
Topluca psikolojinizi bozdum sanırım 🤣🤣🤣 ürünün ne işe yaradığını merak ettim ondan sordumya bn elimdekileri düzgun kullaniyorum cnm merak etme tüm yaşadığım olumsuzluklara rağmen devam 😃🥰

Cilt yapın anlattığına göre biraz benim ki gibi arızalı. Mutlaka uzmana gözük derim. (Randevu olsa zamanım olmuyor, zamanım olsa randevu ☹️ bende bir uzmana gidemiyorum şu aralar onun için)
Dipnot: ilk uygun anımda prp düşünüyorum
Valla randevu bulamıyorum oyuzden nisa nederse yapıyorum artık cildim daha iyi eskiye oranla şu sivilce kusma muhabbetide dinerse daha iyi olacak inşallah şuan için uzmana gitmeye gerek duymuyorum cnm A Aylakkadin

Kardeşim süper çok sevindim benim sigara tamamen alışkanlıkmis artık eminim çünkü bugün 8 e kadar içmedim o kadar yoğundum aklıma da gelmedi. Kilo konusunda topigine de yazamadım kayıp bı haftma rağmen yani bı hafta urfa'daydim 5 er cm incelmisim bel karın popo bacak 😍😍 bı tek basen 89 da aynı kalmış 3 kg gitmiş bunun 2 bucuga yakini yağ 500 Gr iç yağ şükür bı ay daha kayıt yaptırdım.
Ay ne güzel, darısı başıma. Ben de 2 ay diyet yapıp 11 kg verdim sonra covid olunca diyeti bıraktım, 4 kg geri almışım 🤦‍♀️ şimdi tekrar başlicam. Bi de ben de pkos var zor verip kolay alıyorum malesef.

Ay ne güzel, darısı başıma. Ben de 2 ay diyet yapıp 11 kg verdim sonra covid olunca diyeti bıraktım, 4 kg geri almışım 🤦‍♀️ şimdi tekrar başlicam. Bi de ben de pkos var zor verip kolay alıyorum malesef.
Ben yapamıyorum diyet keşke yapabilsem dayanabilsem

Kardeşim süper çok sevindim benim sigara tamamen alışkanlıkmis artık eminim çünkü bugün 8 e kadar içmedim o kadar yoğundum aklıma da gelmedi. Kilo konusunda topigine de yazamadım kayıp bı haftma rağmen yani bı hafta urfa'daydim 5 er cm incelmisim bel karın popo bacak 😍😍 bı tek basen 89 da aynı kalmış 3 kg gitmiş bunun 2 bucuga yakini yağ 500 Gr iç yağ şükür bı ay daha kayıt yaptırdım.
Beslenme topiği mi var. Bende katılabilirim. 6 aydır düzenli reformer plates yapıyorum. Sağlıklı da beslenirim. Platese 1 ay ara verdim haftaya tekrar başlayacağım. Disiplinli olmak adına bir topiğe dahil olmak iyi olabilir

Bana bariyer güçlendirici ne tavsiye edersin Nisa? Cildim çok hassaslaştı bu ara.
mevsim sert geçiş yaptı orada cica krem iyi gelir sana canım
Bune cnm nemlendirici mi
konudan o kadar bi haber o kadar uzaksınki,:D öğrenmeyede acayip kapalısın ,her 5 sayfada bir paylaştığım benimde kullandığım balm belki50 kere resminipaylaştım gördün ve bu ne diye soruyorsan bu sadece benim ayarımı bozmakiçin and içtiğindendir ancak:D, deminde fiddynin ne olduğunu sorduğunu gördüm nasıl yapılıyor demişsin :D allahım sen büyüksün yarabbi sebo sana birşey sorucam bir sınıf düşün kapısında bir liste var tüm soruların cevapları yazan birde hergün aynı şeyleri anlatan var , sonra sınıftan birinin hem kapıda yazanı hemde hergün anlatılan konuyu devamlı sorduğunu düşün ne yapardın ? hadi bu soruyu cevapla lütfen

konudan o kadar bi haber o kadar uzaksınki,:D öğrenmeyede acayip kapalısın ,her 5 sayfada bir paylaştığım benimde kullandığım balm belki50 kere resminipaylaştım gördün ve bu ne diye soruyorsan bu sadece benim ayarımı bozmakiçin and içtiğindendir ancak:D, deminde fiddynin ne olduğunu sorduğunu gördüm nasıl yapılıyor demişsin :D allahım sen büyüksün yarabbi sebo sana birşey sorucam bir sınıf düşün kapısında bir liste var tüm soruların cevapları yazan birde hergün aynı şeyleri anlatan var , sonra sınıftan birinin hem kapıda yazanı hemde hergün anlatılan konuyu devamlı sorduğunu düşün ne yapardın ? hadi bu soruyu cevapla lütfen
Dikkatsiz boş boş bakan tembel öğrenciyim bn ondan bunlar senlen alakası yok cnm neyse öğrenmiş oldum ne olduğunu 😃

Kizlar bu arada bembeyaz değilim ama açık tenliyim. Önerebileceğiniz şöyle güzel kaliteli ruj fikirlerine açığım.
Yeni hayatımda (sigarasız) daha bakımlıyım.

Atart Atart kardeşim 5 kilomuz gitti 😍
https://www.trendyol.com/l-oreal-pa...lti-veren-ruj-112-pastel-exaltation-p-2091581 bu ve kikonun rujlarını seviyorum ben
Ya burda indirimli hali buydu.
Indirimsiz 710 til ediyor :skandal:
Hediye ceki olmasa hayatda almazdim..kore urunleri olsa magzada onlara bakardim
şaka gibi ben 125 tl ye almıştım altı üstü balmsın sen kendine gel ya , neredeyse danaya girer gibi aramızda para toplayıp balm alıp eşit bölüşcez falan:( sonumuz bu korkuyorum

Bı kere verdiysen yine verirsin.onemli olan o ilk adımı atabilmek 😍

konudan o kadar bi haber o kadar uzaksınki,:KK70: öğrenmeyede acayip kapalısın ,her 5 sayfada bir paylaştığım benimde kullandığım balm belki50 kere resminipaylaştım gördün ve bu ne diye soruyorsan bu sadece benim ayarımı bozmakiçin and içtiğindendir ancak:KK70:, deminde fiddynin ne olduğunu sorduğunu gördüm nasıl yapılıyor demişsin :KK70: allahım sen büyüksün yarabbi sebo sana birşey sorucam bir sınıf düşün kapısında bir liste var tüm soruların cevapları yazan birde hergün aynı şeyleri anlatan var , sonra sınıftan birinin hem kapıda yazanı hemde hergün anlatılan konuyu devamlı sorduğunu düşün ne yapardın ? hadi bu soruyu cevapla lütfen
Burada bir insanın ne kadar çok sabır gösterebildiğini sizde gördüm ve samimiyetle söylüyorum sabrınıza hayran kaldım. 20-25 yaş grubunda genellikle bu var sanırım. Geçen günlerde paylaştığınızı görmüştüm. Belki araştırarak öğrenmek daha iyi gelir diye geçmişe bakmasını söyledim.

Beslenme topiği mi var. Bende katılabilirim. 6 ayr düzenli reformer plates yapıyorum. Sağlıklı da beslenirim. Platese 1 ay ara verdim haftaya tekrar başlayacağım. Disiplinli olmak adına bir topiğe dahil olmak iyi olabilir
Zayıflama motive topigim gelsin kaslar gitsin yağlar ile başlıyor adı😀 benim ilk ay haftada 5 gün 3 u kardiyo 2 mat pilates iki haftada bir zumba idi. Şimdiki paketim bı gün reformer ( çok sevdim) 4 gün kardiyo zumba pilates karışık olacak.Allah kısmet ederse bende hep düşünüyorum yani zayıflamadan öte hayatımın bı parçası olsun isterim

Zayıflama motive topigim gelsin kaslar gitsin yağlar ile başlıyor adı😀 benim ilk ay haftada 5 gün 3 u kardiyo 2 mat pilates iki haftada bir zumba idi. Şimdiki paketim bı gün reformer ( çok sevdim) 4 gün kardiyo zumba pilates karışık olacak.Allah kısmet ederse bende hep düşünüyorum yani zayıflamadan öte hayatımın bı parçası olsun isterim
Takibe aldım hemen katılacağım. Benim haftada 3 gün reformer dan sonra cross fit yapıyorum. Spor fitness şeklinde hayatımda hep vardı. Doktora bitirme sürecimde dayanılmaz sırt ağrısı ile doktora gittim ve skolyoz başlangıcı denildi. Böylece reformer platese başlamış oldum aslında çokta iyi oldu. Fizyoterapist eşliğinde çalışıyorum ve 3 günden fazla yapamıyorum. Protein ağırlıklı bir beslenme düzeni de oluşturdu tam anlamıyla gelsin kaslar gitsin yağlar şeklinde çalışıyoruz.

Ama benom bacaklarım bı yere çarpmadigom halde yer yer morarmış normal mı acaba 🤔 hele bı yer iki halka iç içe geçmiş gibi mosmor
Geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir. Bir doktora gitsen iyi olur. Öğrencilerimden birinde aynı sorun olmuştu. Uzun uzun tetkikler istediler. İhmal etmemek lazım

konudan o kadar bi haber o kadar uzaksınki,:KK70: öğrenmeyede acayip kapalısın ,her 5 sayfada bir paylaştığım benimde kullandığım balm belki50 kere resminipaylaştım gördün ve bu ne diye soruyorsan bu sadece benim ayarımı bozmakiçin and içtiğindendir ancak:KK70:, deminde fiddynin ne olduğunu sorduğunu gördüm nasıl yapılıyor demişsin :KK70: allahım sen büyüksün yarabbi sebo sana birşey sorucam bir sınıf düşün kapısında bir liste var tüm soruların cevapları yazan birde hergün aynı şeyleri anlatan var , sonra sınıftan birinin hem kapıda yazanı hemde hergün anlatılan konuyu devamlı sorduğunu düşün ne yapardın ? hadi bu soruyu cevapla lütfen
Konuyla o kadar haşır neşirim ki görmeden tahmin ediyorum. Ya blisteksdir ya da frudia dur😂🙈

Geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir. Bir doktora gitsen iyi olur. Öğrencilerimden birinde aynı sorun olmuştu. Uzun uzun tetkikler istediler. İhmal etmemek lazım
Spora yoruyorum elimle falan bastıriyorsam o esnada olabilir diye ama tabi ihmal etmemek de lazım spordan sonra oldu çünkü

Back
X