Bende de yer ile ilgili dikkat daginikligi var. Unutkanlik da cok feci. Gecmisimde kac kere telefonumu bir yerlerde unuttum. Ben önceden ritalin aliyordum ama sonra o psikolojimi biraz etkiliyor diye biraktim, bir de ritalinle kahve icmeyin diyorlar.
Ginkgo+ginseng li günlük hap aliyorum bayagi iyi geldi. Bir de kahve iciyorum günde iki kere, en büyük etkiyi o yapiyor.
S
sebbo
dikkat konusunda sikayetci gibiydin o yüzden seni de etiketleyeyim :)
Dikkat eksikliginin zekayla pek bir ilgisi yok, o yüzden rahatca yaziyorum

Ama saf bir tipim var, gecenlerde yolda (Berlin merkez istasyonu girisi) birisi (beni bir sürü kisi arasindan secti. Türk, genc, yakisikli, ingilizce almanca cok iyi konusuyor) ortadogu ve afrikalilara yardim kampanyasi adina standina götürdü, ibanimi almaya calisti. Ben basta kacmaya calistim, Türk oldugunu anlayinca iyi davrandim ama vermedim ibanimi tabi. Siteyi not alayim kendi bilgisayarimdan gönderirim parayi dedim, hic hosuna gitmedi ve ikna etmeye calisti ibanimi vermeye. Nitelikli dolandirici diye bunlara diyorlar sanirim. Burada ibanini birisi biliyorsa seni bir seylere yillik üye yapabiliyormus ve bir yil boyunca o üyelikten cikamiyorsun ve paran gidiyor.