Güzellik rutinleri

Oh, şifa olsun. :halay: Ben illaki süreceksem niacinamide'den önce sürerim hyalüronik asidi. Niacinamide her zaman son vuruş olur bende.

Aaaa çok teşekkürler bilgilendirme için:)
Ah sizlerden birileri yanında olsa yüzümü ellese ve dese ki Yok yesa sürme gerek yok. Evet yesa sür gerek var haahahh

Hello kızlar

Yağ bazlı temizleyici ile yüzümü temizledim

Sonra şu bazlı temizleyici ile yüzümü temizledim

Sonra niacinamide sürdüm kuru cilde

Hyronolik asit istiyor gibiyim ama cildin mi istiyor ben mi istiyorum bilemiyorum hahahha
🤣🤣 Harikasin bnde yaptim cilt bakim rutinimi yesa yesa

Onu gece yatmadan mı takıyorsun? Kullanımı zor mu? Ben de düşünüyorum. Medikalcilerden mi aldın, yoksa diş doktoru ölçü ile kendi mi yaptı? Gece yutarım diye korkuyorum ben. Gerçi yutulacak gibi de değil ama ben onu da beceririm, kendime çok güveniyorum öyle aksilikler konusunda :D
Şöyle oldu ilk normal plak taktım gene doktora gidip ama olmadı beni daha kötü yaptı o seven de var galiba bana olmadı hoş botoksu da seven var o da bana olmadı neyse. Splint daha kalın daha değişik daha kompleks bir şey yaptım bitti değil kontrole gidiyorsun başta 2 hafta falan aralıklarla ince ayar diş hekimi ayarlıyor. Dişlerin birbirine temasını engelliyor işe yaradı aslında hiç yaramadı değil azaldı ama bir türlü tam geçmiyor şakaklarım çenem fena. Tabii ben genç yaşımda çöktüğüm için daha başka boyun ve bel fıtığı skolyoz ve kifoz falan da var yani. Bu 24 saat takılıyor sadece dişimi fırçalarken çıkarıyorum. Yemeği de onla yiyorsun. Zor mu sorunun karşılığı ben olmayabilirim ya ben tam komandoyum gene mükemmelliyetçilikten bir şeyi ya hiç yapmam yapıyorsam da yaparım yani bence değil ama zor gelenler de var. Sürekli kontrol ve hep ağızda olması bakımından. Bense işe yaradı diye mutluyum ama tam geçmediği için de üzgün öyle kafa açtım bayağı bir 😂

Canım benim sorunum ucuyla olmadığı için bana uymaz o
nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama yemin ederim senin burnunun ikizine sahip arkadaşım yaptırdı ucuna ,o çıkıntı varya rahatsız olduğun kemik, o daha düz görünmeye başladı yani rahatsız olduğu görüntü epey düzleşti. burun ucu kaldırma gibi düşünme bu başka oluyor burunda seninki gibi minnoş hafif kemikli olanı daha estetik görünsün diye ucuna yapıyorlar topluyor onu. berbat anlattım ama sen beni kesin anlarsın

Aslında tam olarak uca yapılmıyor. Burnun başlangıç noktasına iki delik arasındaki alana yapılıyor. Etkili olduğunu gördüm 1 hafta sonra daha iyi olacakmış bekliyoruz bakalım
Hiç aklımda yokken aklıma girdi şimdi bu burun ucu kaldırma😂😂

O kontrolcülük bende de var. Diş doktorum, göz doktorum bile der. Hatta spor salonunda da söylerler. Sürekli kendini kontrol etmeye çalışıyorsun, kaslarını sıkıyorsun derler. Yüzmeyi de bu yüzden öğrenemedim zaten. Kendimi sürekli kasıyorum. Gül hadi, buna da gül vallahi ben alınmam :D
Ben de öyleyim işte kendime güleyim asıl 😂Yani neden bilmiyorum çocukken de güvensiz bir ortamda büyümedim. İlk çocuğum. Ailem ilgiliydi benle. Aksine kendileri sakin, kendi halinde insanlar belki aşırı saf her şeye inanan biri olmam bile beklenebilirdi yani kötülük görmediğimden ama salamam hemen kendimi mesela hiç bir anda aşırı kanka olduğum kimse de yoktur yavaş yavaş güvenle gelişir insan ilişkilerim ama hiç küs kavgalı olduğum kimse de yok sırf bu yüzden zaten yavaş yavaş ilişkim geliştiği için olmayacaksa bir noktada kendiliğinden tıkanıp devam etmiyor. Yakınsak da gerçekten çok zaman geçmiştir yani. Hatta şuan bunları yazmak da bayağı bir değişik geldi bana ama yazdım gitit 😂

bu dolguymuş botoks değil ama yine ameliyatsız çözüm

Ben de onu diyecektim o doludur diye. Ama dolgu çok az insana uygun oluyormuş ve burnu büyütebiliyormuş.
Bir de ileride ameliyat olma gibi bir düşünceniz varsa dolgu yaptırmayın diyorlar diye duydum.

Ben de onu diyecektim o doludur diye. Ama dolgu çok az insana uygun oluyormuş ve burnu büyütebiliyormuş.
Bir de ileride ameliyat olma gibi bir düşünceniz varsa dolgu yaptırmayın diyorlar diye duydum.
Evet çünkü dolgu %100 eriyen bir şey değil. Kemer varsa o kemeri doğal olarak dolgu gideremez. O yüzden de düşük olan yeri kemere kadar dolgu ile dolduruyorlar ki o kemer görüntüsü kaybolsun. Bu da burnun büyümesine neden oluyor. O yüzden güya ameliyat olduk işte. Ameliyat olduk ki minnoş bir buruna kavuşalım ama nerdeeeeeee

Kızlar size istedim söyleyim..ürünü beğendim..benim çenemde 1 tane kırmızı sivilce vardır...şimdi sönmüş..ama tabi tam gecmemiş..etrafında nokta nokta sivilce çok küçük..sanki leke gibi..İn şa Allah seriumlara başlarken daha güzel olur

Kızlar size istedim söyleyim..ürünü beğendim..benim çenemde 1 tane kırmızı sivilce vardır...şimdi sönmüş..ama tabi tam gecmemiş..etrafında nokta nokta sivilce çok küçük..sanki leke gibi..İn şa Allah seriumlara başlarken daha güzel olur
beğenmenize sevindim gerçekten işe yarıyor aktif sivilce ve gözeneklerde etkili, serumlar çare olacaktır

Bende de yer ile ilgili dikkat daginikligi var. Unutkanlik da cok feci. Gecmisimde kac kere telefonumu bir yerlerde unuttum. Ben önceden ritalin aliyordum ama sonra o psikolojimi biraz etkiliyor diye biraktim, bir de ritalinle kahve icmeyin diyorlar. Ginkgo+ginseng li günlük hap aliyorum bayagi iyi geldi. Bir de kahve iciyorum günde iki kere, en büyük etkiyi o yapiyor. S sebbo dikkat konusunda sikayetci gibiydin o yüzden seni de etiketleyeyim :)

Dikkat eksikliginin zekayla pek bir ilgisi yok, o yüzden rahatca yaziyorum :KK70: Ama saf bir tipim var, gecenlerde yolda (Berlin merkez istasyonu girisi) birisi (beni bir sürü kisi arasindan secti. Türk, genc, yakisikli, ingilizce almanca cok iyi konusuyor) ortadogu ve afrikalilara yardim kampanyasi adina standina götürdü, ibanimi almaya calisti. Ben basta kacmaya calistim, Türk oldugunu anlayinca iyi davrandim ama vermedim ibanimi tabi. Siteyi not alayim kendi bilgisayarimdan gönderirim parayi dedim, hic hosuna gitmedi ve ikna etmeye calisti ibanimi vermeye. Nitelikli dolandirici diye bunlara diyorlar sanirim. Burada ibanini birisi biliyorsa seni bir seylere yillik üye yapabiliyormus ve bir yil boyunca o üyelikten cikamiyorsun ve paran gidiyor.
Dikkat eksikliğinin ayrı bir ilacı var denediniz mi hiç?

Back
X