güzellik takıntısı internetteki erkekler dedikleri ne kadar doğru?

yok burnum büyük değil . her zaman takardım. o zaman estetik olurdum arada arada aklıma geliyor. bunun sebebi ne aylar geçiyor aklıma geliyor sonra unutuyorum aylar aylar yine aklılma geliyor kusura bakmayın arkadaşlar hatasız kişi varmı ? ben ani sinirlilikikle öyle anlattım yoksa türkçem düzgün . yaşım 18

ben de yazdıklarınızdan bir şey anlamadım. noktalama işaretlerini düzenleyebilirseniz daha anlaşılır olacaktır. bu eleştirimi yapıcı bir eleştiri olarak alın...

pardon ama iyi misin?ciddi soruyorum İYİ MİSİN?tanımadığın erkeklere kamera açıp kendini göstermekte amacın nedir?adam sana güzelsin deyince boyun mu uzayacak?ego tatmin etmek bu kadar mı basitleşti arkadaş?

bir de ordaki erkeklerin kadina bakis acisinin; nefes alsin yeter! oldugunu dusunursek.. guzelsin demelerinin kacinilmaz oldugu ortada..

canım senin o sitedeki insanları dikkate alman saçma zaten, en başta nefes alsın yeter düşüncelerinde insanların topluluğu orası bi kıza ben öyle siteleri yakıştırmıyorum. ayrıcada özgüven sorunun var galiba.

GÜZEL kardeşim
İktidarsızların sapıkların psikopatların kaynadığı yere üye olup güzellik puanlaması yaptırana kadar

Çık sokağa otur bi banka bak bakalım kaç erkek sana bakıyo ?
Bakanlara da sor güzel miyim ?
10 üzerinden kaç puan veriyorsun ?

Sen cok guzel anlatmissin iste 1den 8i guzel demis , 8den 1 i cirkin demis sonra bir demis ki senin burnun buyuk, digeri demis hayir sen guzelsin, biri demis burnun guzel, digeri demis ki ben buruna burun demem burun benim olmadikca vs.....
Yorma kafani canim, bence gayette guzelsindir...Hic moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…