- Konu Sahibi NehirMehir
-
olay örgüsüü beni benden aldı yaHiç bir şey anlamadım.
Yavrum sana hiç kompozisyon yazdırmadı mı öğretmenlerin?
O nasıl bir dil, nasıl bir anlatım?
Noktalama işaretleri nerde?
Yazım kuralı, olay örgüsü, düzgün cümle nerde?
Sussss sessiz olll, duymasın. Gelirse senden bilicemZipzip nerde?? Sorması lazım yaşı kaç bu 8 adamın diye konu tıkanır yoksa..
Canim kizma ya, Ablalarin takiliyor sana...Sen olayi ciddiye alip uzulmussun diye Ablalar da konuyla biraz dalga gecip, onemsiz birsey oldugunu kafana takmaman gerektgini gistermek icin oyle yapiyorlar....amann. ammada yaptınız. bende özgüven sorunu varsa bazılarınız da da kendini beğenmişlik var. belkide benden beter durumdasınız her yönden. bi insanın türkçeyi biliyor mu bilmiyor mu bilgisiz mi internetteki bi yazıylamı anlaşılıyor? ilk önce egonuzu bırakın. sanki çok türkçenin arkasındasınız. türksünüz maşallah. dediğim gibi. anlaşılamayacak bi durum olsaydı yorumlar olmazdı. eğer yazımdan rahatsızsan görme okuma cevap verme . zorunda değilsin
amann. ammada yaptınız. bende özgüven sorunu varsa bazılarınız da da kendini beğenmişlik var. belkide benden beter durumdasınız her yönden. bi insanın türkçeyi biliyor mu bilmiyor mu bilgisiz mi internetteki bi yazıylamı anlaşılıyor? ilk önce egonuzu bırakın. sanki çok türkçenin arkasındasınız. türksünüz maşallah. dediğim gibi. anlaşılamayacak bi durum olsaydı yorumlar olmazdı. eğer yazımdan rahatsızsan görme okuma cevap verme . zorunda değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?