güzellik takıntısı internetteki erkekler dedikleri ne kadar doğru?

amann. ammada yaptınız. bende özgüven sorunu varsa bazılarınız da da kendini beğenmişlik var. belkide benden beter durumdasınız her yönden. bi insanın türkçeyi biliyor mu bilmiyor mu bilgisiz mi internetteki bi yazıylamı anlaşılıyor? ilk önce egonuzu bırakın. sanki çok türkçenin arkasındasınız. türksünüz maşallah. dediğim gibi. anlaşılamayacak bi durum olsaydı yorumlar olmazdı. eğer yazımdan rahatsızsan görme okuma cevap verme . zorunda değilsin

Zipzip nerde?? Sorması lazım yaşı kaç bu 8 adamın diye konu tıkanır yoksa..

Çok az bişeyler anladım; bir sohbet sitesinde kamera açmışsınız ve bir kaç kişi size çirkin olduğunuzu söylemiş. sizde üzerinden zaman geçmesine rağmen buna takılmışsınız... Ben böyle anladım... Hayır çirkin olsanız nolur ki... Dünyanın sonu mu? insanı güzel yapan öz güvenidir, görüntüsü değil...

Geçmiş sayfaları okumadım. 18 yaşındasın ve Türkçen bu halde öyle mi üzücü bir durum.

Şaka bi yana da 18 yaşındasın ne güzel.. O sitelerde ne işin var..Bide söylenenleri kafana takmışsın.Boşver kim olduklarını bilmediğin sadece cinsel amaçlı sitelerde takılan adamların lafını niye umursuyosun..Bence kendine kaliteli ve gerçek arkadaşlar bul onların laflarını önemse önemsiyceksen..

Canim kizma ya, Ablalarin takiliyor sana...Sen olayi ciddiye alip uzulmussun diye Ablalar da konuyla biraz dalga gecip, onemsiz birsey oldugunu kafana takmaman gerektgini gistermek icin oyle yapiyorlar....

Valla bu yazıyı okuyunca isteyince oluyormuş dedimm

Kardes, guzel misin cirkin misin nedir ben buna takilmadim ama zeka seviyen kesinlikle yerlerde.
Senin tipten daha onemli dertlerin var, orasi acik.

Sen hangi akilla, tanimadigin etmedigin erkeklere internette kamera actin ettin ???!!!!!! Senin kafan hic calismiyor mu?? Bu adamlar sapik, artik ozguven mi ariyorsun ergen misn nesin, neysen onemli degil bu sapiklarin senden yararlanmalarina izin verme.

öncelikle insanın aklı güzel olsun diyorum,

başkada birşey diyemiyorum hiç bir cacık anlamadım çünkü

kkde gördüğüm anlatımlardan en berbatlarından birtanesiydi

Eğer gerçekten güzelmisin öğrenmek istiyosan buraya koy fotoğraflarını..erkekler tabi güzel diyecek herkese konuşmak için, o sitelerden ne bekliyosun ki başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…