- Konu Sahibi NehirMehir
-
Biri türkçeye tercüme etse arkadaşın demek istediğini. Allah rızası için cümlelerimizi düzgün kuralım.
Sütüm kesilecek
buda kadın gibitıraş izi bile yok.dedeye sahip çıkalım var ya biliyormusun?google yaz bi izle
buda kadın gibitıraş izi bile yok.dedeye sahip çıkalım var ya biliyormusun?google yaz bi izle
gerçek gerçek.saf gibi garibim..mahallede bi dede varmış evinde yangın çıkmış mumdan.cin göz muhabir bu kadını meşhur etti yazık.Ayyy ayy ayyy ayyy yaaa ben böyle bi sey görmedim.
Gercek degil dimi? Su an ne gercek ne yalan cikartamadim.
Biri demiş sen güzelsin
Biri demiş sen girilirim
Biri demiş burnun büyük
Biri demiş burnun güzel
Biri demis bence cok güzel olmuşun
Soru:internetteki erkekler neden guzel kız arıyorlar? Bu erkeklerin dedikleri ne kadar doğru?
gerçek gerçek.saf gibi garibim..mahallede bi dede varmış evinde yangın çıkmış mumdan.cin göz muhabir bu kadını meşhur etti yazık.
ben bi ara baya bi sardım bu kadına ay çok komik.haberlerdede çıkmıştı.sonra bidaha gitmişler mahalleye anneside var yanında.dedeye sahip çıkamadık dedecik öldü diyoTövbe tövbe gece geve günaha giriyoriz. Ama erkege benziyor ya. Hic gercek degil gibi.
ben bi ara baya bi sardım bu kadına ay çok komik.haberlerdede çıkmıştı.sonra bidaha gitmişler mahalleye anneside var yanında.dedeye sahip çıkamadık dedecik öldü diyo
kız sorma senAllahim o nasil bir anlatim
kız sorma sen
bende işten geldim şimdi hem yemek yiyor hem okuyordum
bitirince tekrarokurum iki işi aynı anda yapamıyorum demeki dedim
meğerse bir tek ben değilmişim
inanın sizin ne demek istediginizi daha çok anladımHdhskadudkabdd BH dhelwowsvdznbxxka
Zhsiskdbgbsjheos
Hsjsjsls m bsskdhdbispwwmls
Hshsndbslsbsbwklwkw
Hshsjsowiqlakqwh29obs
Bshsksid u wipqmansbsakmas zhusamvs hshsh. Hshsjslanavda.sjavoaveh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?