güzellik takıntısı internetteki erkekler dedikleri ne kadar doğru?

Bence guzel filan degil yoksa orda her kiza agzinin suyunu akitan adamlardan guzelsin lafini duyup kendini guzel sanmak icin girmezdi gayet acik ozguven yerlerde biride laf soyleyince arkafas bozulmus

Ay buna çok güldüm :)

omegle. arkadaşım.

internette bu yerleri biliyorsun da, sırf laf etmiş olmak için laf edenleri bilmiyorsun yani arkadaşım, ben daha ne diyeyim?
sorun burnun değil bu arada, eksik bilgin , %90 inciciye denk gelmişsin.

Çocuklar 5 saniye sonra unutmuşlardır bile ne dediklerini.

Ne anlatmaya çalışmış hiçbir şey anlamadım. Sen gerçekte de burada yazdığın gibi konuşmuyorsundur inşallah.

Acımasız yorumlar gelmiş yine ama senin açından bakarsak takılman normal.
Her insanın takıntısı başkadır, senin de böyle bir takıntın var anlaşılan.
Bazı güzel olan şeyler herkes için güzeldir, baktığında güzelliği inkar edemezsin.
Ama bazıları var ki, görecelidir.

Mesela bazı erkekler uzun suratlı bayanları beğenir, bazıları köşeli ve keskin hatları olan bayanları çekici bulur.
Bazı erkekler çekik gözlü bayanlardan hoşlanır, bazıları hiç sevmez.
Erkekler burundan önce, başka yerlere baktıklarını çoğu kez itiraf etmişler.
Eğer sen karşındaki erkeğe çok ezici ve havalı konuşuyorsan, seni ezmek için zayıf noktanı aramış olabilirler.
Dış görünüşünle ilgili yorumlara da bozulduğunu hissettilerse, zayıf noktan olduğunu anlayıp oradan seni rencide etmeye çalışmışlar anladığım kadarıyla.
Takılacak bir şey yok, insanlar her zaman konuşur.
Hele ki konuşan erkekler kayda değer tipler değilse, bence kafanı yorduğuna değmez.

Guzellik takıntısı olan internetteki erkeklerin , dedikleri ne kadar doğru?
İnternetteki, Guzellik takıntısı olan erkeklerin dedikleri ne kadar doğru?
Takıntıli erkekler internette güzel kız mı arar?
Güzel kızlar internetteki takıntili ErkekLeri mı sever?Başlığın acilimi

Biri türkçeye tercüme etse arkadaşın demek istediğini. Allah rızası için cümlelerimizi düzgün kuralım.

O tür sitelerrde gezen Türk erkekleri biraz ukala oluyor...Kendilerini bi b.k sanip Türk kızlarıni aşağılıyorlar....O tip adamlara en guzel Türk kızını da gostersen , verecegi cevap KEZBAN....böyle adamlarda Türk kızını beğenmemek, aşağılamak gibi huylar var....dedim ya en guzeline bile KEZBAN derler ...Takma kafana canim güzelsin guzel....Öpüyorum burnundan ....

O çocuklar sen degil de başka bir Türk kizi çıksa aynı seyi soyeleyeceklerdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…