- Konu Sahibi NehirMehir
-
Ay buna çok güldüm :)Sen cok guzel anlatmissin iste 1den 8i guzel demis , 8den 1 i cirkin demis sonra bir demis ki senin burnun buyuk, digeri demis hayir sen guzelsin, biri demis burnun guzel, digeri demis ki ben buruna burun demem burun benim olmadikca vs.....
Yorma kafani canim, bence gayette guzelsindir...Hic moralini bozma
omegle. arkadaşım.
2 küçük genç çocuk, "O burun ne lan öyle?" deyip yanındaki de güldü biri daha dedi "öyle büyük burun görmemiştim." içiyordu, gülüyordu çirkinin tekiydi. Yanındaki arkadaşının dediklerini diyordu, saçma saçma konuşuyordu.
bu kadını hep merak etmişimdir.kim acaba
bu kadını hep merak etmişimdir.kim acaba
Acımasız yorumlar gelmiş yine ama senin açından bakarsak takılman normal.boş bi sitede. cnsellk gibi bi site. sohbet. bilmiyodum tabi kamera cevap verirsenaçınca takılırken 8 kişiye yakın fena değil sonra 1 kişi tamam tamam güzelsin ama güzele güzel demem güzel benim olmayınca dedi. 1i 8 kişiden idare eder dedi . geri kalanı güzel. gayet güzelsin. dedi tatlı dediler. sonra yine girerken 2 küçük genç çocuk o burun ne ln öyle deyip yanındaki güldü 1i daha öyle büyük burun görmemiştim içiyodu gülüyodu çirkinin tekiydi yanındaki arkadaşının dediklerini diyodu saçma saçma konuşuyodu. burnumu o kadar büyük görmüyorum normal bile sayılır. ara ara aylar geçiyor bu aklıma geliyor sinir oluyorum. çok çirkin bi adam. onu kızdırdım diye. çirkinsin burnun kocaman ağzın büyük. arkadaşında yoktur senin. dedi . bir diğeride kandırdığım için. kendini yakışıklı gören. kızlar diyormuş. ben görmüyorum. saçma saçma şeyler yazıp. bide çirkincim yazıyor. mail attım cevap veriyor bide. dengim değilsem o kadar yazı kendini övme niye. yok ben onları bıraktım onlar bırakmadı çirkincim . ben katiyen kendimi çirkin görmüyorum. zaten etrafımdakiler. güzel güzel olmuşsun . güzelsin diyolar. çok da güzel değilim tabi . o sitede normal giyiniğim diye laf ediyolardı . arkadaşlar bundan nasıl kurtulurum? aylar geçiyor yine aklıma geliyor arada yok fena değil aklıma geliyor yok çirkin aklıma geliyor aynaya bakıyorum çirkin değilim. burun arada aklıma geliyor. çıldıracağım arkadaşlar. dedikleri ne kadar doğru sizce amaçları ne?
kadın canım ya elmacık kemikleri çıkık çıkıkBen erkek de kadin kiligina girmis biri olarak görüyorum.
kadın canım ya elmacık kemikleri çıkık çıkık
buda kadın gibiAllahim ya ciddi olamazsin? Ama yani keşke makyaj yapmasaymis. Dalga gecmislerdir bence. Bilemedim ki bi de su var. Ama bu kesin erkek zaten.
Eki Görüntüle 1270753
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?