Haber vermesi gerekmezmiydi?

bu nedir böyle kim niye çeksin, aşk da bir yere kadar..
bende de PMS var, bak doktora git genel testlerini yaptır sigara da içmiyorsan doğum kontrol hapı falan kullan, ben ilaçtan birkaç ay sonra çok rahatladım.. ama ağrıdan baygınlık geçirdiğim oldu da böyle yaptığım olmadı..
biz de bir yerlere çıkarken haber veririz de bazen bir arkadaşı arar çıkıverir mesela unutur, sonra arar söyler bu arada ben dışarıdayım diye.. ki bizim abarttığımızı düşünüyorum, bazen derim ne diye bu kadar alıştık ki çok saçma rapor verir gibi diye... ama öyle alışmışız işte, arada kaçar unutulur, o zamanlar aksine oh iyi o kadar sayko değiliz der rahatlarım kendi kendime
adam bir abisiyle fayans bakmaya gitmiş fayansss! sen niye haber vermiyorsun defol git demek neden? adam sevmediğin 3 kızla alışverişe çıktı sanki.
hadi reglyim, manyadım diyelim, böyle değil de daha ağır bir olay oldu kalabalık organizasyon falan, en fazla mızmız ederim, o da bakar dellenmişim mantık kalmamış, eylemeden bir bahane kapar telefonu aksine uzak durur bir süre ben de sarmam adama.. iyi de yapıyor, sonra o mızmızımdan bile utanırım 3 yaşında mıyım niye böyle yapıyorum diye
şimdi siz nasıl bakacaksınız birbirinizin yüzüne bir fayans bakmaya gitti diye demediğiniz kalmamış

Her reglinde bu olacaksa vallahi sen birvdaha regl olma. Yada kendini gercekten dizginle. Adam haber verse suç vermese suç...yazik olmus cocuga

gerekmezdi .

cook.ama.coook abartmissiniz.

Ya sen insan ne kadar çileden çıkarılır deneyi için İsviçreli bilim adamları tarafından nişanlına yollanmış olabilirsin bence, bu konuyu bi düşün derim.

Ben artık senin uydurulmuş bi karakter olduğunu düşünüyorum. İnanılması zor konuların var ve bence bu senin burada uydurmasyon takıldığın bi karakter. Aksini düşünemiyorum.

Tabiki de haber vermeai gerekirdi evi dişi kuş yapar

aynısını yazacaktım, bu sefer de tutayım dedim kendimi. aynen katılıyorum.

nişanlınız olgun davranmış
bir kere aranızdaki saygı duvarını kendınız ındırıyorsunuz
yarın birgun evlenince kavgalarda hakaret edıyor dıye uzulursunuz
bıktım bu konu sahibinden bıktım gereksiz konular öfffff hep aynı nişanlısıda bıkmadı bi bırakmadı offf offf

aynısını yazacaktım, bu sefer de tutayım dedim kendimi. aynen katılıyorum.
haklısınız arkadaşım hiç bir üyeden bu kadar bıkmamıştım gerçekten çok bunalttı keşke kk üyeliğinden çıkartılsa hep gereksiz konu açmalar vs ..bu @homeostas u bıktık Kazen kurtar bizi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…