Haddini aşan kv ve kp

o zaman kızın ve size inat yapmayacağım sen böyle dedikçe istemiyorum diyin
kp de çocuk istiyorsa yapın ediyemi alır gelirim diyin
yalnız dikkat et de anne senin yaş var genç bir kadından yapmasın diyin

Bu durum etrafınızda Bi şekilde yaşandıysa bana hak verebileceğiniz düşünüyorum ne kadar zor olduğunu. Başka birisi olsa bir iki cevabımla susardı utanırdı belki ama benim kv beni utandırıyor böyle konuşarak. Bende aynı siniri stresi yaşıyorum onlara karşı ama anlamsız bir şekilde bu tavizler büyüyürek devam ediyor bazı arkadaşlar durumu anlat falan yazmış eminim anlattığımda daha da beter olacak son çare eşimle konuştum daha da susturmazsa ters Bi üslupla kalplerini kırarak cevap vereceğim

o zaman kızın ve size inat yapmayacağım sen böyle dedikçe istemiyorum diyin
kp de çocuk istiyorsa yapın ediyemi alır gelirim diyin
yalnız dikkat et de anne senin yaş var genç bir kadından yapmasın diyin
İlahi gülendam hanım ya çok güldüm yorunumuza genç birinden yapsa o alır ağzının payını o zaman daa belki benle uğraşmayı keser kendi derdine düşer

Haklısınız karşıdaki anlamaktan sonra ne dersen de fayda etmiyor. Hangi şekilde söylersen söyle anlamak istemedi mi anlamıyor maalesef

Size sonuna kadar hak veriyorum Kalplerini kırmaktan korkmayın çünkü böyle yaparak onlara müsaade ediyor ve kendinizi kırıyorsunuz

Kendi isteginizle korunuyosunuz yapmiyorsunuz zannediyorlardır bizim turkiyedeki insanlarda malesef ki bu tür durumlarda baskıcı olmuyo derseniz kisira çikarirlar ismi hemencecik dedikodu olur eşinizle beraber herkesren gizli doktora gitmenizi öneririm bi sorun varsa erken teşhis olur Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah diyip geçin buyukler konusuyo hep oyle bide senden başka gelin yojsa ilk torun olcaksa o yuzden isteklidirler

Konuşur konuşur susar diye düşünüyor eşim ama öyle olmuyo hergün daha farklı saçma Bi konuyla geliyor karşıma kv
Tamam işte görüşmezseniz duymamış olursunuz. Eşiniz de müdahale etme gereği duyar sırf aranız kötü olmasın, görüşün diye. Edepsizlik bu, bi zahmet ağzını açıversin.

Haklısınız bende böyle düşünüyorum ama elimde değil canımı sıkıyor eşim de bu durumun ciddiyetin de değil ondan kaynaklanıyor Bi sefer tepkisini gösterse sayın annesine böyle konusmaz herhalde
Sizin çok kırıldığınızın farkında olmayabilir eşiniz. Çünkü eğer farkındaysa ve müdahele etmiyorsa o zaman bu saygısız kv kp den daha mühim bir sorununuz var demektir o da aileci eş. Bu konuyu açıklığa kavuşturursaniz içiniz rahat eder.
Hani evet kv kp böyle şeyler yapıyor ama eşim benim yanımda, uyarısını da yaptı ailesine daha elimizden bir şey gelmez der kafaya takmamaya çalışırsınız.

İlk torunları olacak ama sanki 40 yaşındayız da bidaha olmayacak gibi ben 23 eşim 26 daha çok genciz. Kısır konusuna katılıyorum hemen yayar kpdere söyler belki 1 ay sonra belki 1 sene sonra olacak çocuğumuz Bi engel yok şükür tahlillerimiz temiz ama gelde anlat karşı taraf anlayışsız olduktan sonra çok zor

Size sonuna kadar hak veriyorum Kalplerini kırmaktan korkmayın çünkü böyle yaparak onlara müsaade ediyor ve kendinizi kırıyorsunuz
Geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi erken olsa tutunamadı ve düşük yaptım ben bebeğimi kaybettiğimi kabullenmeye çalışırken açmış telefonu ee telefonda Bi tane kız çocuğu muz yiyormuş da bizim torunumuz olsa ben de yediriridim de falan filan. Rahatsızım hastayım ben işim var deyip kapattım bide onun muzuyla uğraşacak durumda değildim

Eşim her konuda aileci zaten bazı şeyleri tölere etmeye çalışıyorum ufak tefek ama bazı noktalar da canıma tak ediyor mesela bu konu. Aslında aralarında öyle bu konuyu konusacak samimiyet falan da yok saygılılar sözde anca bana söyler kv

Kocanız onları susturmuyorsa, böyle cahil ve hadsiz KV ye ve kpdere tek diyeceğiniz şey aslında ben çok istiyorum ama sizin oglunuzun sağlık sorunları olduğu için olmuyor. Apışıp kalırlar herhalde.

Tamam işte görüşmezseniz duymamış olursunuz. Eşiniz de müdahale etme gereği duyar sırf aranız kötü olmasın, görüşün diye. Edepsizlik bu, bi zahmet ağzını açıversin.
2 senedir ağzını açmıyor ki Bi sefer söylese anne sanan noluyo niye sıkıştırıyorsun karımı üstüne gitme dese belki ses etmeyecek bidaha aman boş ver aman takma tepeme çıktılar beni korkutuyolar aklınca biz yaparız diye. İyi o zaman ben yapmıyorum siz yapın sevelim dedim o şoku atmış olsam daha çok şey derdim ama afalladım Bi an

Kocanız onları susturmuyorsa, böyle cahil ve hadsiz KV ye ve kpdere tek diyeceğiniz şey aslında ben çok istiyorum ama sizin oglunuzun sağlık sorunları olduğu için olmuyor. Apışıp kalırlar herhalde.
O surat ifadesini merak ettim şimdi yani bu durum terslemeyle falan olmuyo eşim uyarmazsa ben ağır konuşup tepkimi koymam lazım 2 senedir geç bile kaldım da o ayrı

Eşiniz birşey söylemiyorsa, siz konuyu her açtığında lafı ağzına yılın kayınvalidenizin, alınır gücenir diye de düşünmeyin. Yaptıkları gerçekten terbiyesizlik çünkü.

Eşiniz birşey derse de, becerip anneni sen sustursaydin dersiniz.

Beş yıllık evliyim ve 38 yaşındayım.Eşim uzun süredir çok istemesine rağmen kendimi hazır hissetmediğim için çocuk yapmayı hiç düşünmedim.Cesaret edebilirsem ve Allah da nasip ederse bu yaz bir ihtimal denemeyi düşünühorum.Uzun süredir evli olmamıza ve benim yaş faktörüme rağmen eşimin ailesinden bu konuda bir ima ya da baskı görmedim. Aksine benim ailem baskı yapar hadi artık yap çocuk diye.Zaten sınırlarımı en başta kesin bir şekilde çizdiğim için kayınvalidem benimle öyle arsızca konuşmaya cesaret edemez. Çünkü konuşursa karşılığını net bir şekilde alacağını bilir. Eşim de bu fırsatı onlara vermez. Yani sizin kayınvalide ve kayınpederin özel hayatınıza bu kadar dahil olma cesaretini nereden bulduklarına şaşırırken, yapılan yorumlara verdiğiniz cevaplarda eşinizin ailesine laf söyletmediğini yazdığınızı gördüm.İşte onların bu yüzlükleri ve saygısızlıkları maalesef eşinizin tepkisiz kalacağını bilmelerinden kaynaklanıyor.Eşiniz bir şey söylemiyorsa siz net olun, kesin bir dille hadlerini aşmamalarını söyleyin. Bu arada, ben sizin yerinizde olsam bu kadar haklı olduğunuz ve sadece karı koca ikinizi ilgilendiren bir konuda bile ağzını açıp ailesine iki çift laf söyleyemeyen bir eşten çocuk sahibi olmayı birkaç defa daha düşünürdüm. Çünkü hamileliğinizde ve sonrasında bu eş sizi ailesine daha çook ezdirir.

Annemin bir komşusu vardı. Kadın hamile kalıyor ama bir şekilde hep bebekleri düşüyordu.

KV de, eltiler, eltilerin gelinleri hep laf söylüyordu. Kadın çok üzülüyordu. Böyle böyle 20 sene geçmişti.

KV de artık oğluna kuma bakmak istemişti. Oğlu istemedi. Bunu duyan komşumuz Rabbim bana bir et parçasını çok mu gördün, bana bir bebek ver ondan sonra canımı al demişti.

E tabi kadın yıllarca bu laflar altında ezilip durdu.

Sonra ne mi oldu? 20 yılın sonunda iki oğlu oldu peşpeşe. Milletin çenesi anca sustu.

Şimdi delikanlı oldular.

Evet en azından o sorumluluğu attım üzerimden eşime söyledim uyar diye uyarmadıysa bana gelip neden böyle tepki verdin demeye de hakkı olmayacak

Eşimde farkında herşeyin çabaladığımızın bizim gerçekten artık kendi istediğimiz için çocuk sahibi olmaya çalıştığımızın annesi ve babası için değil annesinin yaptıklarının ama kv öyle birsey ki eşim yanımızda olmadığında açıyor konuyu yada telefonda eşim işteyken. Görümcem bile bu kadar tepki verirken anne karışma derken eşimin sessiz kalmaması lazım haklısınız

Çok hassas Bi konu gerçekten üzülüyorum bu durumu yaşayanlara bende içinde. Evlenirsin çocuk ne zaman ilki olur ikinci ne zaman bu böyle devam eder susmazlar hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…