Bu insanlar sayica cok fazla ama ailenin icinden olunca cok zor. Sevgili kayinvalidem tanidigim en hadsiz insanlardan biri. Cok sukur ki esimin isi nedeniyle farkli sehire tasindik aylarca gorusmuyoruz. 3 yildir henuz cocugumuz olmuyor bu konuda cok hassasim zaten ama insanliktan nasibi almamis olan kayinvalidem bu konuda imalar yapmayi her firsatta Allah herkese nasip etsin diye beni ezmeyi, dogan cocuklari hamileleri vs bana konusmayi cok seviyor. Kac kere bozdum onu saygi cercevesi icinde kac kere tersledim hatta saygisizlikta etmisimdir belki ama anlasa bile devam ediyor kendini bilmez insan cunku. Esimin yaninda yapmiyor esimde kiziyor annesine ben soyledigimde hatta annesiyle konusmak istedi ama bu konuda yuz goz olmayalim konusma zaten sen konussan bile yaptigindan geri kalmayacak biliyorum dedim. 1 ay sonra bir araya gelecegiz bu sefer dayanamayip kendimi tutamayip tatsizlik olmasindan cekiniyorum. Laftan sozden anlamayan bir kadin ayda yilda gorusup tatsizlikta yasamak istemiyorum. Butun bana imalari sozleri aklima gelip beni delirtti bugun bu aksam yine cunku sosyal medyada evlat olmadiktan sonra canimin tadi var mi diye gonderiler begenmis, gorunce herseyi yine yasadim bende kendi icimde.
Birde gecen hafta ne dedi biliyormusunuz yegeni 6 aylik oglu var biraz depresyon gibi bunalimdaymista kizim demis neyi dert ediniyosun kendine bak kocan var evin var cocugun var... cocugun var derkende boyle sesini demesini duymaniz gerek sanki desem mi demesem mi boyle yaramiza tuz bastigini bilercesine ama nasil desem iste ... bu arada ben bir dusuk yasadim onceden bunu biliyor ve cocuk istedigimizide biliyor
Kizlar icimi dokmek istedim, yorumlariniz bana herzaman iyi geldi bugune kadar, derdim olunca buraya yazmak beni rahatlatiyor iyi ki varsiniz