Hadi bakalım HAMİŞLER gelin öğrendikten sonra yaptıklarınız gebelik takibi:)

esoes1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
3.211
2.563
83
40
merhaba herkese:)
yeni açılan bu konuda hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz beta hcg değerleriniz ve hamilelik aşamasında neler yaptıklarınız (yediğiniz içtiğiniz nasıl günlük hayatınızı devam ettirişiniz ) hadi bakalım:))

Merhaba canım evet benimde kasıklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi bende adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım öyle öğrendim
günaydın canlar:))
evet benimde adet tarihim yarın normalde önce öğrendim değerim artmışmı diye 40 saat sonra bende baktırdım kan a 39.69 dan 96.89 olmuş:)) sanırım normal gebelik:)

Merhaba arkadaşlar. ben bat dan 5 gün önce baktirdim. Kan degeri 136.4 çıktı. Bat a şuan 3 gün var. Yarın doktora gidicem. Keşke baktirmasaydim kafayı yicem. Mide bulantim var bide kasık ağrım. Cok zor beklemek ama regli gününüz geçmeden baktirmayin. Böyle de çok zor. Vücut atarsa diye ödüm kopuyor

Merhaba kızlar bende adetime 3 gün kalan kan da öğrendim değerim 3 gün kala 47.53 tü 2 gün sonra yani adetime bir gün kala baktırdığımda 179.83 e çıkmıştı:) mutlu hamileler çoğalsın inş

Doktora gittin mi canım? Ne dedi? Erken öğrendim diye geriliyorum

Doktora gittin mi canım? Ne dedi? Erken öğrendim diye geriliyorum
Yok cnm yarın sabaha randevu aldm ztn yarında adet günüm bakalım kaça çıkmış olucak değer aynen bende 4 gün kala evde idrar testinde öğrendim ama bylede stres olunuyomuş sonrasındada kese görüncekmi? Kalp atışı duyulcakmı? ikili test,üçlü test stresi yaşıcız heralde byle sürüp gidicek insanın elinde değil ister istemez heycan stres yapıyor valla

Bende yarın gidicem çok stresliyim. Erken öğrenmek hiç mantıklı değilmiş benim de adet günüm çarşamba bi o günleri atlatip gecsem. Doktor yarın bana gulmez umarım. Adet tarihin geçmemiş niye geldin diye

günaydın kızlar:))
hamilelere hayırlı olsun :))
benimde adet tarihim geçti ama gitmedim daha doktora geç git diyorlar kanamam falan da yok o yüzden bekliyorum giden varmı doktor a ne dediler ne zaman gitmek gerekiyormuş .

Selam kizlar reglim 2 gun gecikti hamilelik testi pozitif cikti. Kasik agrilarim var bide regl olurken hissettigim tuhaf bi agriyi simdide hissediyorum.Doktora gidip emin olucam en yakin zamanda :) acayiipp mutluyum bidee

Selam kizlar reglim 2 gun gecikti hamilelik testi pozitif cikti. Kasik agrilarim var bide regl olurken hissettigim tuhaf bi agriyi simdide hissediyorum.Doktora gidip emin olucam en yakin zamanda :) acayiipp mutluyum bidee
hayırlı olsun kuzucumm:))

Ben hamileyim ve goguslerim inanilmaz agrio ve cok sisti:)) idrarla yapilan gebelik testleriyle ogrendim bes haftalik hamile yim haftaya doktor kontrolum olacak insallah ozamana kadar beklicem:)

bende bata 4 kala evde yapılan testle öğrendim. sonra batın geçmesni bekledim. 2 gün geçince 379 çıktı. şimdi haftaya salı kontrolüm var bakalım keseyi görcez inşallah daha sonra da kalp atışını beklicez böyle böyle devam işte =)

Ben hamileyim ve goguslerim inanilmaz agrio ve cok sisti:)) idrarla yapilan gebelik testleriyle ogrendim bes haftalik hamile yim haftaya doktor kontrolum olacak insallah ozamana kadar beklicem:)
hayırlı olsun canım benim:))
5 haftalık olduğunu nasıl anladın bat a göre mi yumurtlamaya göremi . ayyy benim kasığım batıyor resmen yaaa

ayy bendensin desene:)) ben bugün yine kan verdim bat a 4 gün kala 39 du bat a 2 gün kala 96 idi bakalım üstünden yani en son yaptırdığımın üstünden 6 gün geçti yarın cıkacak sonucum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…