- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
eh doğru diosun o zaman. ben muhtemelen salı günü sadece keseyi görcem kalp atışları için bi daa gitmem gerekcek sen hepsini bi arada çıkarmış olcan inşalla =)napıyım adam 4 ile 9 arası doluymuş o zaman yarına a almam gerekcek çok erken olcak bir daha gidecem nasılsa o zaman . ee bana kalan doğru zamanda diğer hafta oldu napalım kısmet:))
ayyy evet sanırım öyle olucak nerdeyse 2 aylık bebeğim olcak inşallah o zaman:))eh doğru diosun o zaman. ben muhtemelen salı günü sadece keseyi görcem kalp atışları için bi daa gitmem gerekcek sen hepsini bi arada çıkarmış olcan inşalla =)
benim bile şu an ilk ay bitmiş görünüyo ikinci ay içerisindeyim. =) hadi bakalım güzel haberlerle inşallah =)ayyy evet sanırım öyle olucak nerdeyse 2 aylık bebeğim olcak inşallah o zaman:))
inşallah canım :))benim bile şu an ilk ay bitmiş görünüyo ikinci ay içerisindeyim. =) hadi bakalım güzel haberlerle inşallah =)
hyrlı olsun cnm ben doktra 8 haftalıktı gttım kalpğ atısını faln dınlettı bnaRabbim kuccağına almayı nasip etsin canım benim:))
kasığım batıyor resmen yaaa doktor a daha gitmedim doktorunuz kese yada kalp atışı kaç değerde görünür dedi
çok güzel bir duygu olsa gerek Rabbimde bizlere yaşatsın canım seninde hayırlı uğurlu olsun:))hyrlı olsun cnm ben doktra 8 haftalıktı gttım kalpğ atısını faln dınlettı bna
14 haftalık olcak ama hala bı garıp hısedyrum alısamadım gıbı tuaf duygular :)çok güzel bir duygu olsa gerek Rabbimde bizlere yaşatsın canım seninde hayırlı uğurlu olsun:))
bebeğini gördün kalp atışını duydun dimi çoktaann:)) evet bende garipsiyorumama bu duygular bile çok güzel Rabbim uğraştırmadan verdi14 haftalık olcak ama hala bı garıp hısedyrum alısamadım gıbı tuaf duygular :)
aynenn ılk gordugumde kucucuk anlasılmıyo ıkıncıde sankı ap ayrı bırı elı kolu hrseyı olusmus kesınlıkle rabbm aratmadı en buyuk duammbebeğini gördün kalp atışını duydun dimi çoktaann:)) evet bende garipsiyorumama bu duygular bile çok güzel Rabbim uğraştırmadan verdi
maşaAllah:))aynenn ılk gordugumde kucucuk anlasılmıyo ıkıncıde sankı ap ayrı bırı elı kolu hrseyı olusmus kesınlıkle rabbm aratmadı en buyuk duamm
kızlar benim kasık ağrım var yeni hamile olup bun yaşıyan varmııı
105 ise zaten hamilesin hemde idrarda silik çizgide hamilesin demek kandada cıkmış zaten tebrik ederim:))arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bir tane oğlum var 5 yaşında 2 bebek istiyoruz.adetten 5 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 2 gün önce beta hcg 105 çıktı bugün beklenen adet tarihim sizce tekrar yaptırayım mı? çok merak ediyorum acaba hamilemiyim :)
Canım ben 3 haftalık öğrendim ve su an 6 haftalik hamileyim ve bende de kasık ağrısı vardı ama bu hafta biraz azaldıkızlar benim kasık ağrım var yeni hamile olup bun yaşıyan varmııı
Tebrikler hamilesinarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bir tane oğlum var 5 yaşında 2 bebek istiyoruz.adetten 5 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 2 gün önce beta hcg 105 çıktı bugün beklenen adet tarihim sizce tekrar yaptırayım mı? çok merak ediyorum acaba hamilemiyim :)
hayırlı olsun bebeğim:))Canım ben 3 haftalık öğrendim ve su an 6 haftalik hamileyim ve bende de kasık ağrısı vardı ama bu hafta biraz azaldı
105 ise zaten hamilesin hemde idrarda silik çizgide hamilesin demek kandada cıkmış zaten tebrik ederim:))
105 ise zaten hamilesin hemde idrarda silik çizgide hamilesin demek kandada cıkmış zaten tebrik ederim:))
yükselince değerler kimyasalı ortadan kalkıyormuş canımcanım teşekkürler kimyasal gebelik felan diyorlarya ondan korkuyorum inşallah yaşamam öyle bişeyler bakalım bebiş görünene kadar böyle beklemede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?