Hadi bakalım HAMİŞLER gelin öğrendikten sonra yaptıklarınız gebelik takibi:)

napıyım adam 4 ile 9 arası doluymuş o zaman yarına a almam gerekcek çok erken olcak bir daha gidecem nasılsa o zaman . ee bana kalan doğru zamanda diğer hafta oldu napalım kısmet:))
eh doğru diosun o zaman. ben muhtemelen salı günü sadece keseyi görcem kalp atışları için bi daa gitmem gerekcek sen hepsini bi arada çıkarmış olcan inşalla =)

14 haftalık olcak ama hala bı garıp hısedyrum alısamadım gıbı tuaf duygular :)
bebeğini gördün kalp atışını duydun dimi çoktaann:)) evet bende garipsiyorumama bu duygular bile çok güzel Rabbim uğraştırmadan verdi

bebeğini gördün kalp atışını duydun dimi çoktaann:)) evet bende garipsiyorumama bu duygular bile çok güzel Rabbim uğraştırmadan verdi
aynenn ılk gordugumde kucucuk anlasılmıyo ıkıncıde sankı ap ayrı bırı elı kolu hrseyı olusmus kesınlıkle rabbm aratmadı en buyuk duamm

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bir tane oğlum var 5 yaşında 2 bebek istiyoruz.adetten 5 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 2 gün önce beta hcg 105 çıktı bugün beklenen adet tarihim sizce tekrar yaptırayım mı? çok merak ediyorum acaba hamilemiyim :)

105 ise zaten hamilesin hemde idrarda silik çizgide hamilesin demek kandada cıkmış zaten tebrik ederim:))

Tebrikler hamilesin

Evde iki kere idrar testi yaptım negatif 2 gün sonra kan testi ve gene negatif artık bi problem var dedim ve doktora gittim.doktor hamile olmadığına eminmisin dedi ve tekrar kan istedi bu sefer pozitif çıktı 9 nisanda öğrendim geç dollenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…