Hadi bakalım HAMİŞLER gelin öğrendikten sonra yaptıklarınız gebelik takibi:)

Benim de çok fazla kasik ağrım oluyor 6. Haftaya girdik bizde ben adete 5 gun kala kan testinden öğrendim şaşırdım bi şok oldum çok istememe rağmen olmayacakmis gibi geliyordu Allah nasip etti oldu ilk denemede
Rabbim kuccağına almayı nasip etsin canım benim:))
kasığım batıyor resmen yaaa doktor a daha gitmedim doktorunuz kese yada kalp atışı kaç değerde görünür dedi

Bende 6 haftalıkken öğrendim. Adet olacakmışım gibi ağrılarım çok vardı. Şimdi ağrılarım azaldı ama mide bulantılarım var ara sıra

Bende 6 haftalıkken öğrendim. Adet olacakmışım gibi ağrılarım çok vardı. Şimdi ağrılarım azaldı ama mide bulantılarım var ara sıra
hayırlı olsun bebeğim seninde:)

kızlar kasıklarım batıyor yaa sol kasığıma dokununca bile sanki yırtık varmış gibi acıyor ufff(((

günaydın güzel kızlar bu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuç beni acayip yükselmemiş mi canlar 6 gün geçmişti üstünden en son yapılandan. adet günümü de 4 gün geçmiş oldu .

ayy bendensin desene:)) ben bugün yine kan verdim bat a 4 gün kala 39 du bat a 2 gün kala 96 idi bakalım üstünden yani en son yaptırdığımın üstünden 6 gün geçti yarın cıkacak sonucum:)
bat öncesi kan vermediğime seviniyorum aslında çünkü insan stres oluyo ya kimyasalsa ya tutunmazsa vs diye battan sonra kan vermiş olmama rağmen hala rahat değilim keseyi görünce rahatlarım diyorum gerçi o zaman da kalp atışını görene kadar strese devam edicem böyle böyle doğuma kadar stres forever galiba

ayyy evet sanırım yaaa bende şimdi inşallah kese vardır diyrum tedirginim biraz bazende rahat uff

bilmiyorum randevu bulduğum an sanırım özel hastaneye gidicem de doğum paketi araştırıyorum
doğum paketi derken? öyle bi uygulama var mı ki? bizim burda özel kadın doğum hastanesi var ben direk muayene için randevu aldım gittim kontrol verdi işte salı gününe günler geçmiyo zaten bi türlü =) ama öyle doğum paketi falan bişi bahsetmedi kadın bana =(

ankarada varmış bazı hastanelerde. tetkikler vs doğum hepsini bir fiyat veriyorlar

adt olacakmış gibi değilde sol kasığım yırtılıyor gibi batıyor arada
aynen aynen arada bıçak saplanıyomuş gibi bi acı oluyo bende de sonra geçiyo bata kadar adet olcakmışım gibi karnım ağrıodu hatta bat geçtikten sonra 2 gün daha devam etti şimdi dediğin gibi arada batma oluyo sadece

aynı şeyleri hissediyormuşuz canım:)) ben randevumu yeni aldın 12 mayıs a bakalm neler olucak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…