Rabbim kuccağına almayı nasip etsin canım benim:))Benim de çok fazla kasik ağrım oluyor 6. Haftaya girdik bizde ben adete 5 gun kala kan testinden öğrendim şaşırdım bi şok oldum çok istememe rağmen olmayacakmis gibi geliyordu Allah nasip etti oldu ilk denemede
Ben bu clear blue dijital testlerinden ogrendim hamilesin ve sukadar haftalik yaziyor cnmhayırlı olsun canım benim:))
5 haftalık olduğunu nasıl anladın bat a göre mi yumurtlamaya göremi . ayyy benim kasığım batıyor resmen yaaa
çok iyiyimş yaaa değere göre demek ki:)Ben bu clear blue dijital testlerinden ogrendim hamilesin ve sukadar haftalik yaziyor cnm
hayırlı olsun bebeğim seninde:)Bende 6 haftalıkken öğrendim. Adet olacakmışım gibi ağrılarım çok vardı. Şimdi ağrılarım azaldı ama mide bulantılarım var ara sıra
bat öncesi kan vermediğime seviniyorum aslında çünkü insan stres oluyo ya kimyasalsa ya tutunmazsa vs diye battan sonra kan vermiş olmama rağmen hala rahat değilim keseyi görünce rahatlarım diyorum gerçi o zaman da kalp atışını görene kadar strese devam edicem böyle böyle doğuma kadar stres forever galibaayy bendensin desene:)) ben bugün yine kan verdim bat a 4 gün kala 39 du bat a 2 gün kala 96 idi bakalım üstünden yani en son yaptırdığımın üstünden 6 gün geçti yarın cıkacak sonucum:)
ayyy evet sanırım yaaa bende şimdi inşallah kese vardır diyrum tedirginim biraz bazende rahat uffbat öncesi kan vermediğime seviniyorum aslında çünkü insan stres oluyo ya kimyasalsa ya tutunmazsa vs diye battan sonra kan vermiş olmama rağmen hala rahat değilim keseyi görünce rahatlarım diyorum gerçi o zaman da kalp atışını görene kadar strese devam edicem böyle böyle doğuma kadar stres forever galiba
sabah yazdığım mesajı şimdi okudum hcg değerin çok güzel yükselmiş darısı bana inşallah. ne zaman gitcen doktora?ayyy evet sanırım yaaa bende şimdi inşallah kese vardır diyrum tedirginim biraz bazende rahat uff
bilmiyorum randevu bulduğum an sanırım özel hastaneye gidicem de doğum paketi araştırıyorumsabah yazdığım mesajı şimdi okudum hcg değerin çok güzel yükselmiş darısı bana inşallah. ne zaman gitcen doktora?
doğum paketi derken? öyle bi uygulama var mı ki? bizim burda özel kadın doğum hastanesi var ben direk muayene için randevu aldım gittim kontrol verdi işte salı gününe günler geçmiyo zaten bi türlü =) ama öyle doğum paketi falan bişi bahsetmedi kadın bana =(bilmiyorum randevu bulduğum an sanırım özel hastaneye gidicem de doğum paketi araştırıyorum
ankarada varmış bazı hastanelerde. tetkikler vs doğum hepsini bir fiyat veriyorlardoğum paketi derken? öyle bi uygulama var mı ki? bizim burda özel kadın doğum hastanesi var ben direk muayene için randevu aldım gittim kontrol verdi işte salı gününe günler geçmiyo zaten bi türlü =) ama öyle doğum paketi falan bişi bahsetmedi kadın bana =(
hmm annadım dur ben salı günü bi sorayım bakalım var mı öyle bi uygulaması diyeankarada varmış bazı hastanelerde. tetkikler vs doğum hepsini bir fiyat veriyorlar
sor bakalım canım varsa daha ıyı oluyor bencehmm annadım dur ben salı günü bi sorayım bakalım var mı öyle bi uygulaması diye
karnında ağrı oluyo mu senin de? adet olcakmış gibi?sor bakalım canım varsa daha ıyı oluyor bence
adt olacakmış gibi değilde sol kasığım yırtılıyor gibi batıyor aradakarnında ağrı oluyo mu senin de? adet olcakmış gibi?
aynen aynen arada bıçak saplanıyomuş gibi bi acı oluyo bende de sonra geçiyo bata kadar adet olcakmışım gibi karnım ağrıodu hatta bat geçtikten sonra 2 gün daha devam etti şimdi dediğin gibi arada batma oluyo sadeceadt olacakmış gibi değilde sol kasığım yırtılıyor gibi batıyor arada
aynı şeyleri hissediyormuşuz canım:)) ben randevumu yeni aldın 12 mayıs a bakalm neler olucak:))aynen aynen arada bıçak saplanıyomuş gibi bi acı oluyo bende de sonra geçiyo bata kadar adet olcakmışım gibi karnım ağrıodu hatta bat geçtikten sonra 2 gün daha devam etti şimdi dediğin gibi arada batma oluyo sadece
iyi dayanıyosun valla ben 5ini zor bekliyorum =)aynı şeyleri hissediyormuşuz canım:)) ben randevumu yeni aldın 12 mayıs a bakalm neler olucak:))
napıyım adam 4 ile 9 arası doluymuş o zaman yarına a almam gerekcek çok erken olcak bir daha gidecem nasılsa o zaman . ee bana kalan doğru zamanda diğer hafta oldu napalım kısmet:))iyi dayanıyosun valla ben 5ini zor bekliyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?