yükselince değerler kimyasalı ortadan kalkıyormuş canım
bencede ver canım sevinirsin bence:)inşallah canım bugün tekrardan bir kan vereyim en iyisi
kızlar bide şeyleri paylaşsak hem ilk ne zaman doktora gittik bebeği kesesini ilk ne zaman gördük kalp atışı ne zaandı diye bunları yazarsak hem erken olanlarada bilgi olur:))
Korkma cnm inş düşmemiştir bn şuan adetimi 2 güm geçtm dün 489 olmuş inş seninkide yükselir Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.:)
Aynen cnm bnde gecikmenin 2. Günündeym her 10 dakikada bi tuvalete gidiyrm hastalancam korkusunauf ya çok sıkıcı bende aynı durumdayım 2 gün önce 105 bugün adet günüm adet olacakmış gibi hissettikçe canım sıkılıyor
aynen canım ya ufffAynen cnm bnde gecikmenin 2. Günündeym her 10 dakikada bi tuvalete gidiyrm hastalancam korkusunaneye stres yapıcağımı şaşırdm kese gözükcek stresimi yapıym değerlerim düzenli artıyomu acaba diyemi stres yapıym yksa heran hastalancam gbi hissetmememi tuhaf anlık duygular yaşıyrm
hayırlı olsun canım:))Bende bu sabah idrat testiyle ogrendim pazartesi ilk is dokt. Gitmek olacak cok mutluyuz allahım isteyen herkese nasip etsin
Cok tesekkur ederim :)hayırlı olsun canım:))
Ben ilk öğrendiğimde test elimde lavaboda oturmuş ağlamıştım daha yeni evlendik 7 ay oluyo işte saçma sapan bi psikolojiye girmiş ağlarken de ben bu çocuğa nasıl bakacağım nasıl doğuracağım diye hüngür hüngür ağladım şuanda 9+3 oldu bebeğim zaman o kadar iyi geldi ki bana bi de ultrason da o kalp atışlarını görünce çok farklı bi heyecan bürüdü ve çok şükür şimdi kucağıma alacağım günü sabırla bekliyorum hatta ultrason da gördükçe çabuk büyüsün de çıksın istiyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki böyle bi mucizeyi bana tattırdı ya hiç olmasaydı diye düşündüm zamanla eşim zaten hergün göbeğime dudaklarını dayayıp bebekle konuşur o derece sevinçli.. Rabbim olmayanlara hayırlısıyla nasip etsin inşaallah diyorum hamile olan arkadaşlara da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kulaklarına almasını nasip etsin yüce Allah'ım...
Hastaneye gitmedin mi canımMerhabalar, kızlar öncelikle allah bebiş bekleyen herkeze sağlıklı bebişler versin. Benim bi sorum var, adetim en son 28 martta oldu ama 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer bnm kanamam ve yoğun olurdu ilaçta kullanmadım 3 gün sürünce şaşırdım heralde dedim mevsimseldir falan. Neyse şimdi bu ay 25i adet günümdü ama olmadım ve şuan 1 hafta oldu yanlız iki gündür süren kahverengi koyu bir iki damla leke geliyo adet olamıyorum hiç daha önce böyle olmamıştım bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba erken mi sizce? Nisan ayının başında sadece dişim apse yaptı diye antibiyotik iğne vurundum 3 gün acaba ondan mıdır kızlar lütfen daha çok strese kapıldım beni bilgilendirin bu konuda ve kasıklarımda batma oluyo yorulunca kramp gibi bişey giriyo anlamıyorumkorkmaya başladım.. Lütfen cevap?
Hastaneye gitmedin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?