Hadi bakalım HAMİŞLER gelin öğrendikten sonra yaptıklarınız gebelik takibi:)

kızlar bide şeyleri paylaşsak hem ilk ne zaman doktora gittik bebeği kesesini ilk ne zaman gördük kalp atışı ne zaandı diye bunları yazarsak hem erken olanlarada bilgi olur:))

Adet tarihimin ertesi günü idrar testinde öğrendim kanda da 146 çıkmıştı aynı gün değerim. Ama cok sıkıntılı bi dönem gerçekten kanamalar yüzünden hastanede yattim gunlerce. Hala bile devam ediyo igneler ilaclar usandim wlla. Esimide hic gözüm görmüyo oda yakinmaya başladı artık ilgisizlikten. Rabbim Bebeğimi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin umarım. . Ama bebisim saglikla gelirse tekrar bi hamilelik dusunurmuyum hic sanmiyorum....

kızlar bide şeyleri paylaşsak hem ilk ne zaman doktora gittik bebeği kesesini ilk ne zaman gördük kalp atışı ne zaandı diye bunları yazarsak hem erken olanlarada bilgi olur:))

ilk bebeğimde adetten 1,5 hafta sonra keseyi ve aynı zamanda oğluşumuda görmüştük .) 5 sene geçti acemileşmişim valla şimdi sabırsız beklemedeyim :)

Korkma cnm inş düşmemiştir bn şuan adetimi 2 güm geçtm dün 489 olmuş inş seninkide yükselir Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.:)

uf ya çok sıkıcı bende aynı durumdayım 2 gün önce 105 bugün adet günüm adet olacakmış gibi hissettikçe canım sıkılıyor

uf ya çok sıkıcı bende aynı durumdayım 2 gün önce 105 bugün adet günüm adet olacakmış gibi hissettikçe canım sıkılıyor
Aynen cnm bnde gecikmenin 2. Günündeym her 10 dakikada bi tuvalete gidiyrm hastalancam korkusuna neye stres yapıcağımı şaşırdm kese gözükcek stresimi yapıym değerlerim düzenli artıyomu acaba diyemi stres yapıym yksa heran hastalancam gbi hissetmememi tuhaf anlık duygular yaşıyrm

Merhabayin kızlar. Benim bir kaybım var. Ikinci icin çabalıyoruz ama oomuyor girip sizin yorumları okuyorum dahada cesaretleniyorum. Allah size saglıklı bebişler versin. Insallah sorunsuz bir hamikelik geçirirsiniz. Bol su icin folik asit aksatmayın, kendinize cok dikkat edin.
Sizden bir şey rica edebilirmiyim benim icin birer kez Yassin suresini okurmusunuz? Hamilenin duası kabul olrmus diye duydum. bende inş tez zamanda hamile kalır aranıza katılırım inşallah

aynen canım ya ufff

Ben ilk öğrendiğimde test elimde lavaboda oturmuş ağlamıştım daha yeni evlendik 7 ay oluyo işte saçma sapan bi psikolojiye girmiş ağlarken de ben bu çocuğa nasıl bakacağım nasıl doğuracağım diye hüngür hüngür ağladım şuanda 9+3 oldu bebeğim zaman o kadar iyi geldi ki bana bi de ultrason da o kalp atışlarını görünce çok farklı bi heyecan bürüdü ve çok şükür şimdi kucağıma alacağım günü sabırla bekliyorum hatta ultrason da gördükçe çabuk büyüsün de çıksın istiyorum Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki böyle bi mucizeyi bana tattırdı ya hiç olmasaydı diye düşündüm zamanla eşim zaten hergün göbeğime dudaklarını dayayıp bebekle konuşur o derece sevinçli.. Rabbim olmayanlara hayırlısıyla nasip etsin inşaallah diyorum hamile olan arkadaşlara da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kulaklarına almasını nasip etsin yüce Allah'ım...

Bir haftadır bir şey yiyemiyorum bulantım var benim gibi olan var mı aranızda?

Benimde aynı aksam cok oluyor

Merhabalar, kızlar öncelikle allah bebiş bekleyen herkeze sağlıklı bebişler versin. Benim bi sorum var, adetim en son 28 martta oldu ama 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer bnm kanamam ve yoğun olurdu ilaçta kullanmadım 3 gün sürünce şaşırdım heralde dedim mevsimseldir falan. Neyse şimdi bu ay 25i adet günümdü ama olmadım ve şuan 1 hafta oldu yanlız iki gündür süren kahverengi koyu bir iki damla leke geliyo adet olamıyorum hiç daha önce böyle olmamıştım bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba erken mi sizce? Nisan ayının başında sadece dişim apse yaptı diye antibiyotik iğne vurundum 3 gün acaba ondan mıdır kızlar lütfen daha çok strese kapıldım beni bilgilendirin bu konuda ve kasıklarımda batma oluyo yorulunca kramp gibi bişey giriyo anlamıyorumkorkmaya başladım.. Lütfen cevap?

Hastaneye gitmedin mi canım

Arkadaşlar hamıle olduğumu dün sabah ve bugün yaptıgım gebelık testlerı ıle ögrendim,doktoruma haftasonu olduğundan telefonla sordum,10 gün sonra gel derdi,gebelık testı kanda yaptırayım mı sımdıden derdim,hayır sımdı gerek yok derdi.netıcede beyni 5.haftanın bıtımınde cagırıyor(şuan tam 4haftalık olmalıyım) kafam karıştı ne dersınız beklemelı mıyım 1 hafta daha?daha önce de 2kımyasalndusugum olduğundan endıselıyım ...

Bat yenı gecıp te hafif bır regl ağrısı ve sıskınlıgı olan da var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…