- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
BirdeHanimKelesimiGetir var ki,
O boyle gormus gecirmis, oturakli, insani suya goturup susuz getirecek, eli maşali biri gibi
Fiziksel olarak da kisa boylu, normal kiloda, guzel yuzlu, yasindan kucuk gosteren, sari sacli, bir ihtimal kahve sacli
MissCherryBlossom 165-170 arası normal kiloda ne zayıf ne toplu hafiften balık etli olabilir.
Kahverengi gözlü , buğday tenli . Gözleri badem gibidir sanıyorum :)))
Siyah giyinmeyi seven biri bence :)
Feraceli 170 falandır boyu zayıf , ince yüzlü , çok makyaj yapmayan sadeliği seven biridir sanırım :))
Canım o senin gönlünün güzelliği.. Ana kız siz daha güzelsiniz maşallahh..BenIpek gerçekten çok cooldur güzel hatundur benim görmüşlüğüm var kendisini çokta tatlı bir annedir
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.: )BenIpek en merak ettigim uye. Cok cool geliyor bana.
Kesinlikle kumral, guzel bir kahve tonlarinda saclari. 175 boylarinda. Cok şik giyinen biri.
Beni mahçup ettin abla.BenIpek bende çok merak ediyorum kendisini,gönlü güzel hanımefendi bir arkadaşımız..
Helal olsun ipekomCanım o senin gönlünün güzelliği.. Ana kız siz daha güzelsiniz maşallahh..
Artı geçen cuma mesajına dönemedim, mesaj yazma özürlüyüm biliyorsun aklımdan çıkmış. Hakkını helal et.
Beni mahçup ettin abla.
Senden bunu duymak ne kadar güzel..
Senin güzelliğin zaten KK da dillere destan maşallah.
Ceylinimdeceylinim uzun saçlı 170 civarı...Beyaz tenli hoş giyinen bir kızçe
Dionee esmer,orta boylu,zayıf genelde saçı salık gezen,Kokoş bir kız
COLIN kumral sade,kokoş arası orta boylu..Güzel hos bir kızçe @Helcin10 165 boyunda yada ona yakın..Sade giyinen ama temiz düzenli giyinmeyi seven şal takmaya bayılan...İğnelerini düşürdüğü için kocasından azar yiyen bir aşuuuk
YhaaaaTam anlamıyla tuttu
Saç uzatma günlüğünden kopya aldın mi doğru söyle
HanimKelesimiGetir hanım abla sarışın, çok uzun boylu değil gayet şık giyinen fikirlere saygılı gayet sevecen, dıştan sert gibi görünen bir hatun gibi bana göre. Sarışın olduğunu moda yarışmasında görmüştüm:)
:)) sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli orta boyluyumMunzevi Zencefil marifetli güzel künefe yapan hatun,orta boylu kahverengi saç ve gözlü diye tahmin ediyorum:))
Bide börek yapar sağolsun
:)) sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli orta boyluyum
@2KediAnnesi Orijinal bi insan, iyi kalpli, bence saçında boya var, ev dekorasyonunda spor ve rahat koltuklardan hoşlanıyor.
AdAm_OLaCaK_KIZ aşk ve mantığı aynı potada eritebilen güçlü bir karakter. Ama eşinin yanında sevimli bir küçük kız :) Biraz üşengeç olabilir belki. :)
ATTRAENTE gerçekten olgun biri ve de sevgi dolu. İçten içe hassas biri olsa da dışarıya karşı sağlam bir duruşu var. Boyun eğmeyen bir kadın olduğunu düşünüyorum. Siyah giyinmeyi sever gibi geldi.
Catharsis bohem ve aristokrat bence değişik bir saç kesimi olabilir. günlük hayatında boynuna fular ya da şal takıyor
Eses07 sevdiğim bir üye :) bence mülayim bi insan. kendisinden kötülük gelmez diye düşünüyorum. kumral gibi geliyor sanki.
Koalina işini iyi yapan, yakından eğlenceli uzaktan daha ciddi ve ağırbaşlı, kimse üzülmesin diye kendi içine atan biri. kıvırcık saçlı olabilir.
smuwiLa güleryüzlü, duygusal, kolay kırılabilen biri olabilir. bence gözleri ela.
@2KediAnnesi Orijinal bi insan, iyi kalpli, bence saçında boya var, ev dekorasyonunda spor ve rahat koltuklardan hoşlanıyor.
AdAm_OLaCaK_KIZ aşk ve mantığı aynı potada eritebilen güçlü bir karakter. Ama eşinin yanında sevimli bir küçük kız :) Biraz üşengeç olabilir belki. :)
ATTRAENTE gerçekten olgun biri ve de sevgi dolu. İçten içe hassas biri olsa da dışarıya karşı sağlam bir duruşu var. Boyun eğmeyen bir kadın olduğunu düşünüyorum. Siyah giyinmeyi sever gibi geldi.
Catharsis bohem ve aristokrat bence değişik bir saç kesimi olabilir. günlük hayatında boynuna fular ya da şal takıyor
Eses07 sevdiğim bir üye :) bence mülayim bi insan. kendisinden kötülük gelmez diye düşünüyorum. kumral gibi geliyor sanki.
Koalina işini iyi yapan, yakından eğlenceli uzaktan daha ciddi ve ağırbaşlı, kimse üzülmesin diye kendi içine atan biri. kıvırcık saçlı olabilir.
smuwiLa güleryüzlü, duygusal, kolay kırılabilen biri olabilir. bence gözleri ela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?