hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

Eli maşalıyımdır doğru,ama pamuk gibide kalbim vardır
Çakma sarışınım hoş bir hatunum işte

Boy tutttu helallllllll Vücut yapısı tutmadı
Badem miiiiiii hayır galiba ama uzunca, açık renk farla çekikçe kategorisine doğru gidiyor. :)

BenIpek gerçekten çok cooldur güzel hatundur benim görmüşlüğüm var kendisini çokta tatlı bir annedir
Canım o senin gönlünün güzelliği.. Ana kız siz daha güzelsiniz maşallahh..
Artı geçen cuma mesajına dönemedim, mesaj yazma özürlüyüm biliyorsun aklımdan çıkmış. Hakkını helal et.

Canım o senin gönlünün güzelliği.. Ana kız siz daha güzelsiniz maşallahh..
Artı geçen cuma mesajına dönemedim, mesaj yazma özürlüyüm biliyorsun aklımdan çıkmış. Hakkını helal et.
Helal olsun ipekom o mesajı okuyunca sen geldin aklıma göndereyim dedim seviyorsun böylesi ayrıntıları dikkat et kendine

Beni mahçup ettin abla.
Senden bunu duymak ne kadar güzel..
Senin güzelliğin zaten KK da dillere destan maşallah.

Mahçup etme değil ipekcim,ne zamandır tanırım seni saygılısındır her zaman..
Gerçekleri söyledim sadece,benim nazarımda farklı bir yerin vardır..
Şimdi ben mahçup oldum,yaşlandık artık güzellik filan kalmadı artık

Ceylinimdeceylinim uzun saçlı170 civarı...Beyaz tenli hoş giyinen bir kızçe
Dionee esmer,orta boylu,zayıf genelde saçı salık gezen,Kokoş bir kız
COLIN kumral sade,kokoş arası orta boylu..Güzel hos bir kızçe@Helcin10 165 boyunda yada ona yakın..Sade giyinen ama temiz düzenli giyinmeyi seven şal takmaya bayılan...İğnelerini düşürdüğü için kocasından azar yiyen bir aşuuuk

Tam anlamıyla tuttu
Saç uzatma günlüğünden kopya aldın mi doğru söyle

Sarışınım ama çakmayım,orta boyluyum giyimde dikkat ederim ama spor tercihimdir..
Sertim ama gönül almasını bilirim:)))

@2KediAnnesi Orijinal bi insan, iyi kalpli, bence saçında boya var, ev dekorasyonunda spor ve rahat koltuklardan hoşlanıyor.

AdAm_OLaCaK_KIZ aşk ve mantığı aynı potada eritebilen güçlü bir karakter. Ama eşinin yanında sevimli bir küçük kız :) Biraz üşengeç olabilir belki. :)

ATTRAENTE gerçekten olgun biri ve de sevgi dolu. İçten içe hassas biri olsa da dışarıya karşı sağlam bir duruşu var. Boyun eğmeyen bir kadın olduğunu düşünüyorum. Siyah giyinmeyi sever gibi geldi.

Catharsis bohem ve aristokrat bence değişik bir saç kesimi olabilir. günlük hayatında boynuna fular ya da şal takıyor

Eses07 sevdiğim bir üye :) bence mülayim bi insan. kendisinden kötülük gelmez diye düşünüyorum. kumral gibi geliyor sanki.

Koalina işini iyi yapan, yakından eğlenceli uzaktan daha ciddi ve ağırbaşlı, kimse üzülmesin diye kendi içine atan biri. kıvırcık saçlı olabilir.

smuwiLa güleryüzlü, duygusal, kolay kırılabilen biri olabilir. bence gözleri ela.

Zeytinağacıııııı beni nereden tanıyorsun =))))))))

Tam tamına doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…