hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

o zaman İnşallah hayırlısı ne ise o olsun senin için diye dua edeyim,Allah gönlündekini versin.

Limoncu tipik trakyali bea
Trakyanin kadinlari genelde boyledir.
Kendimizi incitmeyiz, zora gelmeyiz.
Maddiyati cok cok severiz.
Ben mesela yapi olarak kendimi limoncuya benzetiyorum, ama mal mulk konularimiz farkli. Ben sulalenin tek cocuguyum, her sey zaten benim o yuzden duskunlugum yok. Onun kardesi falan var. Bir de trakyalilarda genel olarak kiz cocuk makbuldur erkek cocuklarindan pek hazetmeyiz. Limoncuda durum tersi o hircinligi da ondan.

eltimde trakyalı ama inan tam tersi bir kadın.altına mala mülke hiç değir vermez.tam tersi her işi o yapsın her sorumluluğu o alsın ister çok çalışkandır,hamarattır sürekli kendini yıpratır vs..

benim tek tanıdığım trakyalı o,belki de limoncu o yüzden garip geliyodur bana

Ay yok, benim gibi uzgun bakisli olmasin
Ooooooo dur ozaman senı tanımlayım ..
Colın le polemıklı tanıştık ama sonra iyi gitti..
Senle konuştuğumuzda profil fotolarından ötürü sanırım süreki mutsuz biri varmış gibi oluyo karşımda
ve şu son lafınla hafızanın kuveetlı olduğunu sana edilen bir lafı unutmadığını gördüm.
Ama muhabbetınden zevk alıyorum :) Sana gülmek çok yakışıyor.. Saçlarında siyah ve değişik bir kesimi var sanırım ..
Rengi attım ama seklinden emınım sankı eger uzamadıysa

Mor saçlı mı Hayatımda 1 kere saçını açık kumrala boyatıp ağlıya ağlıya eve gelip ertesı gun koyu kumrala boyatan bırıne mı dıyorsun bunu
Diğer tahmınlerın çok doğru..
dur bende senı tahmın edeyım dıcem ama atmasyon olucak :)

Zayıf 170 boylarda uzun saçlı hamile ela gözlü bir bağyan ?

Evet seninde hislerin pek kuvvetliymis. Hayret, facede falanda gormedin yani
Sende boyle ince uzun yuzlu, menekse gozlu biri olmalisin.

Evet seninde hislerin pek kuvvetliymis. Hayret, facede falanda gormedin yani
Sende boyle ince uzun tuzlu, menekse gozlu biri olmalisin.
Görmedım ki WOLFROG 'un şu sözünü hatrlıyorum bitek saçlarının kesımi guzel demişti . Yoksa vallah araştırmadım :)
Faceden 2 3 üyeyi gördüm sadecee birisi wolfrog biri okypte birisi de pek tanımmayan bı uye aktif değil burdaa :))

Bana gelirsek ince uzun tuzlu derken

S siradanuye
Beyaz tenli, cok acik kahve sacli, orta boylu zayif, guzel yuzlu bri gibi. Surekli espriler patlatan sempatik biri.
Ayy yazdiklarin doğru colincim ama cok ta güzel biri sayılmam
Teşekkür ederim böyle düşündüğün için

Bende seni hayal ediyim uzun boylu beyaz tenli kısa saçlı bakımlı
Hayranı olduğu kişinin resmini profil resmi yapan belliki hayranı bu kişinin
Eşi ile çok mutlu onu çok seven bi arkadaşım

Bu mesajdan acayip derecede kötü etkilendim. Tek tük de olsa sivilcelerimden mi , kot sevmemden mi ya da suratima kapanan is kapilarindan midir nedir bilemedim. Icin de bulundugum sıkıntıli zamanlarda aldigim kilodan midir bilemedim. Sagligim icin verdim veriyorum. Su mesaji iki sene önce okusam. Hüngür hüngür aglardim. Ama bu dünyaya makyajsiz suratlar da lazim. Bayiliyorum Avrupalinin sadeligine umursamazligina. Tatli dillerine medeni hallerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…