2. ayda tutturdum bebısı ama ayagındanmı tuttuk kafasındanmı bellı degıl
betam bıraz dusuk
bırı dıyor gec dollenmsı oburu dıyor kımyasal ben dıyorum dıs gebelıkmı kafayı sıyırdım :)
ama sen et genede bıde dua et valla bu aksam bıraz bellı olur gıdısat
gelelim konu sahibini nasıl hayal ettiğime.bir kere kesin sarışın böyle açık tenli orta boylu bir limoncu kendisi.
ayrıca kendisine aşırı değer vermesini,kendisine olan sevgisini ve garip özgüvenini de takdir ediyorum.böyle kadınlar kolay kolay yaşlanmaz valla.
Buyrun efenim
Darısı başınaEvet biraz daha belirginlesmis. Allah gonlune gore versin canim. Boyle heyecanlar cok tatli geliyor bana.
Limoncu tipik trakyali bea
Trakyanin kadinlari genelde boyledir.
Kendimizi incitmeyiz, zora gelmeyiz.
Maddiyati cok cok severiz.
Ben mesela yapi olarak kendimi limoncuya benzetiyorum, ama mal mulk konularimiz farkli. Ben sulalenin tek cocuguyum, her sey zaten benim o yuzden duskunlugum yok. Onun kardesi falan var. Bir de trakyalilarda genel olarak kiz cocuk makbuldur erkek cocuklarindan pek hazetmeyiz. Limoncuda durum tersi o hircinligi da ondan.
Darısı başınaBeklıyoruz senden de şöyle güzel gözlü bir bebekk
Ben senın gözlerınden bahsettım ama :))Esim yillardir lens kullaniyor. Diyorum ki, artik cocuk renkli gozlu olur heralde, o kadar yildir takiyorsun bu lensi, bir ise yarasa bari
Ay yok, benim gibi uzgun bakisli olmasinBen senın gözlerınden bahsettım ama :))
Ooooooo dur ozaman senı tanımlayım ..Ay yok, benim gibi uzgun bakisli olmasin
Mor saçlı mıEneee ^-^
Gecen ay kumrala donmeye calistigimdan yesil saclarim var su an
Genelde sarisinim ama.
Hatta ben bugun de gidip sarisin olayim diyordum.
H E u gormedim ama kapali oldugunj okumustum. Beni cok sasirtmisti. Deli dolu biri ama. Ben daha cok mor sacli birini falan bekliyordum.
@zeytinagaci kumral, her seyden mutlu olacak bir sey bulan biri bence. Orta boylu, zayif ya da sisman degil.
@hunter7 tanisikligimiz yok ama cok akli basinda bir kadin. Ideal kaynana benim icin
MissCherryBlossom yuruyen mantik demek benim icin. acik renk sacli hic dusunemedim. Otoriter gibi.
CuteMom gordugumde direk beklentimi karsiladi tam kafamdaki sarisin, guzel bagyan.
limoncu28 bence acik kumral, zayif, cevresine karsi guveni olmadigindan hep kuyrugunu dik tutan biri gibi.
Patavatsız konuşmanın sonucu bu
Bence bizim 10 kere düşünüp 1 kere yazmamız lazımHer defasında eziliyorum
Evet seninde hislerin pek kuvvetliymis. Hayret, facede falanda gormedin yaniOoooooo dur ozaman senı tanımlayım ..
Colın le polemıklı tanıştık ama sonra iyi gitti..
Senle konuştuğumuzda profil fotolarından ötürü sanırım süreki mutsuz biri varmış gibi oluyo karşımda
ve şu son lafınla hafızanın kuveetlı olduğunu sana edilen bir lafı unutmadığını gördüm.
Ama muhabbetınden zevk alıyorum :) Sana gülmek çok yakışıyor.. Saçlarında siyah ve değişik bir kesimi var sanırım ..
Rengi attım ama seklinden emınım sankı eger uzamadıysa
Görmedım kiEvet seninde hislerin pek kuvvetliymis. Hayret, facede falanda gormedin yani
Sende boyle ince uzun tuzlu, menekse gozlu biri olmalisin.
Ayy yazdiklarin doğru colincim ama cok ta güzel biri sayılmamS siradanuye
Beyaz tenli, cok acik kahve sacli, orta boylu zayif, guzel yuzlu bri gibi. Surekli espriler patlatan sempatik biri.
Hakaret eden uyeye saygim var en azindan yiyo banini cekiyo cezasini. Bi de baskalarinin hakaret mesajlarini begenip kendi tek kelam edemeyen ezikler var. Hayal ediyorum simdi tiplerini hmm olsa olsa bakimsiz alabildigine cirkin tiplerdir bunlar. Genelde kilo ve cilt problemlidirler. Cirkin bi kot kazak sweatshirtle falan ise giderler bi gram makyaj yapmadan. Goruntu kirliligi. Hirsla ekrana bakarlar tum gun. Kah is yapar kah forum sosyal medya gezinip hasetlenir. Kimseyle dalasmaz ama kimseyi de sevmez ya o tiplerden. Korkaktir ve kifayetsiz. Aksam gider evde pijamayla ayni stile devam eder sabah kalkar ayni. Hayat boyu yalniz takilacak kimsenin adam yerine koymayacagi silik tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?