hadi bakalım

tolstoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
485
35
118
51
merhabalar arkadaşlar.birkaç aydır üyeyim ama formu bayağıdır takip ediyorum.ne çok dertli insan varmış meğer.çok merak ettim.acaba eşimle ya da ailesiyle hiç sorunum yok misler gibiyiz diyen arkadaşlar var mı.eğer varsa yazın lütfen de evliliğin kutsallığına ,aşkın büyüklüğüne olan inancım yerine gelsin.inşaallah dertlilerden daha kalabalıksınızdır.hadi anlatın o zaman

üzgünüm yardımcı olamıcam o katagoriye gırmıyorumm

ama girmek isterdim

Son düzenleme:

Hiç kimse 4 4 lük değil illa ki ya eşimiz ile , ya ailesi ile ya da kendi ailemizle yaşadığımız problemler eşimize yansıyor. Dönem dönem misler gibi dediğiniz terime uyabiliyoruz ama dediğim gibi dönem dönem illa ki bir yerlerde pürüzler oluyor. Oda tadı tuzu.

ya bn eşimle de ailesiyle de misler gibiyim,ufak tefek oluyor tabi ama o kadar ufakki gülüp geçiliyor:)

boşa aramayın bulamazsınız.Evlenmeden önce alınan elektrikler evlendikten sonra kesintiye uğruyr yada faturası size geliyor :))))))))))

Ele karışmak derde karışmak diye boşuna dememişler...
mutlu günlerimiz olduğu gibi sorunlu günlerimiz de var tabiki.
herkesin bir derdi var eşiyle yada nişanlısıyla.

evlilik bu .tabii ki iyi günü de olur kötü günü de.ama ben kalıcı ya da uzun süreli ve de çözümsüz gibi görünen dertleri kastediyorum.yoksa dertsiz hayat mı var ki

insanların geçinmeye niyeti yoksa gözünün üstündeki kaşta bahane olup sorun yaratabiliyor.eğer geçinmek isteniyorsa ufak tefek şeyleri görmeyip duymayacak,insanları olduğu gibi kabul edeceksin ki mutlu olabilesin

Ya evlilikte 100% mutluluk yoktur. Sadece mutsuzluğun oranı mutluluktan düşükse o evllik yürüyor o kadar. Zaten kimse birbirine o kadar süper uyum sağlayamaz ki. İlla ki çatışma oluyor.

İşte öyle yani. :)

ne eşimle ne de ailesiyle problemim var

zaten uzun süre flört etmiştik

nişanlılık süresini de biraz uzun tutunca ailesini de tanıma fırsatım oldu

ufak kırgınlıklar dışında hiç bi sorunumuz yok

Biz missler gibiyiz de burası dert başlığı, derdi olanlar yazar buraya.

ufak tefek pürüzler oluyor ama çokta bir sıkıntım yok çok şükür
Eşimi de çok seviyorum iyi ki onunla evlenmişim diyorum

Şükürler olsun ki ben bu kategoriye giriyorum.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ailesiylede aramız iyidir tabi evliliğimin ilk 1 senesi zorlu geçti ailesiyle sorunlar oldu ama sırf onlar yüzünden diyemem benimde kendi aile sorunlarım vardı evliliğe hazır olmadığım bir anda evlenmemden evliliğe ayak uyduramamamdan dolayı doğan sorunlar.Eşimi çook seviyorum ailesinide seviyorum kendi ailemide seviyorum.Çocuklarımı ise hepsinden çok seviyorum:)).Allah herkese ailesinde huzur nasip etsin,huzursuzluk çok zor birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…