hadi bakalım

bi tane daha bulduk şükür

Ben böyle bir kategori olduğuna inanmıyorum.
Ama iki çeşit insan vardır bak;
idare edip kızılcık şerbeti içtim diyenler,
söze döküp dert edinenler.
Yani dertler de kişiye göre aslında evlilikler de.
Misal ''çok kilo aldın kızım,biraz tut boğazını''diyen bir kayınvalideyi dert edinenler ve
''çok kafa dengi bir kaynanam var,hep beni düşünüyor,kilo vereyim sağlıklı ve fit görüneyim istiyor''diye polyanna olanlar:)
Anlatabildim mi bilemiyorum ama çok zor yani o grupta olan insanlar bulmanız.

o kendini kötü hissederken ben iyi olmaya çalışıyorum çaktırmıyorum....
ben kendimi kötü hissederken üzülmesin kendini bozmasın diye çaktırmıyorum...
sonuç o keyfi isterse iyi istemezse çok kötü...
ben herzaman mutsuzum ama herzaman herşey yolundaymış gibi görünüyorum...
ve bu evlilikten de bu hayattanda etrafımdaki insanlardanda nefret ediyorum....
konuna uyumlu olmadı dökmek zorunda kaldım yarama dokundun çünkü...

kategoriye giren bütün arkadaşlara maşaallah diyorum tüm içtenliğimle.ömür boyu böyle sürsün inşaallah

valla bazen oyle zamanlar oluyorkı keske evlenmeseydım dıyorum,ama oyle anlar oluyokı tadından yenmıyo ınıslı cıkıslı,
cok mutlu olanını bende gormedım,ha pardon gordum, dızılerde cok goruyorum

forumda yazılanları okudukça bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum.öyle konular var ki dert etmemek mümkün değil

katılıyorum

bakış açısına göre de değişiyor

her lafını başka yöne çekmek isteyen insanlarda yok değil hani

canım benım ya senın ıcın cok uzuluyorum bensen cok ıyı bır ınsansın,ınsallah hakettıgın hayatı yasarsın...

olsun arkadaşım içinden geldiği gibi yazmana sevindim.inşaallah kısa bir süre sonra bu kategoriye girmeni diliyorum

kategoriye giren bütün arkadaşlara maşaallah diyorum tüm içtenliğimle.ömür boyu böyle sürsün inşaallah

amin güzelim teşekkür ederiz:) bn canı gönülden diyorum ki Allah herkese bnm eşim gibi bir eş ve eşimin ailesi gibi bir aile ile karşılaştırsın...bn çünkü sinirli ve sabırsız biriyimdir,pat diye söylerim bi sorun olursa hiç içime atmak adxetim değildir,bni gereceğine söliim karşımdaki gerilsin derim ama evliliğimde hiiiçç gerilmedim. az önce aradı aşkım çıktım işten eve geliyorum diye nasıl heyecanlandım ilk günkü gibi... ama düşmez kalkmaz bir Allah umarım 10 yıl sonra da böyle konuşabilirim...

canım benım ya senın ıcın cok uzuluyorum bensen cok ıyı bır ınsansın,ınsallah hakettıgın hayatı yasarsın...

amin güzelim teşekkür ederiz:) bn canı gönülden diyorum ki Allah herkese bnm eşim gibi bir eş ve eşimin ailesi gibi bir aile ile karşılaştırsın...bn çünkü sinirli ve sabırsız biriyimdir,pat diye söylerim bi sorun olursa hiç içime atmak adxetim değildir,bni gereceğine söliim karşımdaki gerilsin derim ama evliliğimde hiiiçç gerilmedim. az önce aradı aşkım çıktım işten eve geliyorum diye nasıl heyecanlandım ilk günkü gibi... ama düşmez kalkmaz bir Allah umarım 10 yıl sonra da böyle konuşabilirim...

olsun arkadaşım içinden geldiği gibi yazmana sevindim.inşaallah kısa bir süre sonra bu kategoriye girmeni diliyorum

Evlilikte mutluluğun kadının yada erkeğin ailelerinden ve kendilerinden kaynaklanan beklentileriyle ve önyargılarıyla ters orantılı olduğunu düşünüyorum...Bunu hayatımda uyguladığım için hiç çok üzecek ciddi sorunlar yaşamıyorum...Zaten mükemmel giden evliliklerinde çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum...arada arıza iletişimi geliştirir

sizin kadar güzel ve de yorumlarınızdan ve kullandığınız üsluptan anladığım kadarıyla kalbi de güzel olan bir kadını inciten erkek iflah olmaz.ya bu dünyada ya ahirette.rabbim sabırlar versin ,selamete çıkarsın inş

rica etsek mutluluğun sırlarını bizimle de paylaşır mısınız

valla ben varım arkadaslar
rüya gibi bi evlilik yaşıorum hiç hayal kırıklığı yaşamadım
sevgiliyen prensestim şimdi pamuk prensesi oldum kocamın
öle der bana:))))
5 yıllk flört döneminden snra evlendik biz
2006da tanıştık üniversitede, beraber okuduk
2008de sözlendik
2009da nişanlandık
2011de de evlendik:123:
şimdi 13 aylık evliyim ve hep İYİKİ dedim iyiki evlenmişim :)))))
tek bi eksiğimiz var dünyanın en güzel bebeği henüz doğmadı (gerçi şimdilik düşünmüyoruz:))
yani arkadaşlar ailesiyle, kendisiylede hiç bi sorun yaşamadık allahta yaşatmasın...
darısı herkesin başına......
buda düğün günümzden bi kare:))

forumda yazılanları okudukça bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum.öyle konular var ki dert etmemek mümkün değil

Yoo yanlış anlamışsınız.Ben örnek verdim sadece o örneğe göre konuştum devamında da.
Hani kimisi içine atıp idare eder,dışarıdan ma aile görünür ama kadının içini kimse bilemez,
kimi ise dışa vurur,anlatır derdini.Küçücük bir konu bile olsa çözene kadar uğraşır.
Tabi ki iki tip insan olması mümkün değil,örneğe dayanarak öyle konuştum.
Kendime gelince de çok şükür çoğu huyunu sevdiğim,düşüncelerime önem veren bir eşim var.
Ailesi de özünde iyi insanlar ama başkayız işte.
İdare etmeye çalışsam da takılırım çok şeylerine.
Ama asla yüz göz olmam.
İlk zamanlar çok kafasını şişirirdim eşimin,onlarla yüz göz olmayım diye eşimi hırpalardım.
Ama şimdi daha güzelini öğrendim;
o an da canımı hangisi hangi sözüyle sıktıysa kibar ve tatlı dille ''ne demek''istediğini soruyorum.
Akabinin de ''yok canım ben aslında şöyle demek istemiştim''tarzında savunmalar geliyor.
Yani onların''ben lafımı ortaya korum üstüne alınan alınır''yapmalarına izin vermiyorum.

Ne zaman birisi kocamla hic kavga etmiyoruz , bana söyle süper davraniyor
böyle süper davraniyor dese, o an eyvah diyorum.
Cünkü kavganin olmadigi yerde tek tarafli iletisim vardir, ask bitmistir
monotonluk baslamistir ve birseyler eksiktir.
Dolayisiyla hic tartismamak, küsmemek her zaman iyiye alamet degildir.

Tabi kavga derken kafa göz yarmaktan bahsetmiyorum

neden mutsuz kadınlar mutlu evliliği olanlara karşı inanmamakta direnir ve mutluluğu bile farklı yorumlayıp iletişim eksikliği gibi başka birşey aramaya kalkışırlar?? işte mutlu bir evliliğe dahi bu şekilde yaklaşanların neden mutsuz olduklarını biraz daha anlıyorum ama yine de Allah kimseyi evlilik hayatıyla sınamasın çok zor çok ( anne babamdan biliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…