hadi bakalım

tabi ki bende yukarıda yazdım mutluyuz diye ama şuan konuşmuyoruz misal kaç defa aramış tefonunu duymadım diye kızdı

arkadaş ufak dertlerden değil de evliliği zora sokacak dertlerden bahsediyor anladığım kadarıyla

Tanıştığımız günden bugüne dek azalmayan günden güne artan bir aşkla bağlıyız eşimle birbirimize.
Her sabah öpmeden uyandırmaz,öpmeden işe gitmez,öpmeden eve girmez,yemek yerken bile elimi tutar bazen,burnumu öper sarılır bu hep böyleee
Bişi isteyecekse (su bile olsa) rica eder,hassas yaklaşır,incitecek diye ödü patlar,gözümün içine bakar,kirpiğimin oynamasından anlar ne diyeceğimi:)
Allaha binlerce şükür ki karşıma çıkardı onu,benim ailemden sonra;hayatımdaki en büyük mucizem,hayallerimin erkeği,hayatımın aşkı,yakışıklı esmerim benim o..yalnız benim!:)
4 yıllık evliyiz 4 yılda önceden geçmişimiz var...ömrümün 8 yılında beni çok mutlu etti,ediyorda hala!
Keşke ilk evlilik teklifinde kabul etseydim der dururum yeri geldiğinde..Biz ilk bakışta aşık olanlardanız,o yüzden seçilmişiz der hep bana :))
Onsuz geçen 5 dk da bile çokk özlüyorum,çok özlüyoruz birbirimizi...Allahım herkese böylesi huzurlu bir yuva nasip etsin..
Ailesini ailemden ayırmam asla,onlarda bana gelin değil evlat muamelesi yaparlar Allah razı olsun..Kayınvalidemle alışverişe çıkmaktan,görümcemle dedikodu yapmaktan başım döner bazen:))
Aynı şehirde değiliz ama 3-4 ayda bir illaki ya gelirler,ya biz gideriz el üstünde tutarlar çok şükür.Benim ailemede akrabalarıymış gibi,kardeşlermiş gibi yaklaşırlar biz onları böyle gördükçe daha bir huzur doluyoruz..Ailemde öyle gurur duyuyorlar benle;eşimi seçtiğim için,böylesi bir evlilik yaşadığım için..
Şimdilerde 3 kişi olmak en büyük hayalimiz arzumuz,dilerim yakında Rabbim bizi evlat nimetiyle de rızıklandıracak!
Birde savunduğumuz bişey var ki onuda söylemeden edemeyeceğim; Aşk; sevgi ve saygının sonsuz halidir bu hep böyle...!

evet canım zaten belirttim sonraki bir yazımda

süpermiş.ne kadar sevindim.dilerim darısı herkesin başına

kendi adıma söyleyim..bazen kendimi dünyanın en mutlu en şanslı insanı gibi hissediyorum...koocamla aşk böceği gibi oluyoruz..bazen de o kadar nefret ediyorumki eşimden etmediğim küfür kalmıyo ona içimden nerden evlendim keşke evlenmeseydim diyorum...yani insanın her anı her günü bir olur mu ki evlilikte öyle olsun..yeri geliyo annemizle babamızla kavga ediyoruz anlaşmazlık yaşıyoruz eşimizle nasıl yaşamayalım..hayat toz pembe değil evlilik hiç değil..sevgiliyken belki olabilir ama evlilik asla...dışardan mükemmel görünen çiftler öyle sorunlar yaşıyor ki...bizim bi tanıdık mesela sürekli hayatım aşkım vs..dersin bunlar asla kavga etmez ne kadar düşkünler birbirlerine ne kadar aşıklar...adam 2 kere aldattı eşini...işte tuhaf bi durum ne yazıkkii sorunsuz evlilik olmaz bence

maşallah valla Allah bozmasın mutluluğunuzu..sizinki gibi evlilikler demek nadir de olsa varmışş..

yanlış anladıysam düzeltin ltf
birbirinden farklı 2 karakter biraraya gelince ister istemez problem çıkar,eğer çıkmıyorsa bir taraf muhakkak alttan aldığı içindir
bu da bir iletişim sorunudur demek istiyorsunuz değil mi

Katılıyorum,aynı mükemmeliyet beni de ürkütür.
Kavganın olmadığı yerde,içe atılmışlık,bastırılmışlık,sineye çekilmişlik vardır.
Bu da uzun vade de aşılamaz problemleri doğurur.
Bahsettiğimiz devamlı hır gür ve kaygayla beslenen bir evlilik de değil tabi.

Yazdıklarınız biraz rencide edici olmuş.
Buna gerek yoktu diye düşünüyorum.
Ayrıca etrafımda bunca mutsuz kadın varken kendi mutluluğumla övünemeyecek kadar
empati sahibiyim.

Son düzenleme:

Of of of bu ağır olmuş.
Mutsuz bir kadın değilim çok şükür de,polyanna çakması olmayı da fizik kanunlarına aykırı buluyorum.
Öncelikle konu sadece eşleriyle mutlu kadınlar üzerine kurulu değil.
Öyle olsaydı bende mutluluğumu ballandıra ballandıra anlatacak kadar acımasız olmadığım için yorum yapmazdım.
İnan evliliğin de sorunu olan sizin deyiminizle''mutsuz kadınlar''grubuna giren bir kadının,en son duymak isteyeceği şey
bir başkasının peri masallarını andıran romantik aşk hikayesidir.
Konuyu tekrar açalım da anlamayanlar idrak etsin;
''eşi ve eşinin ailesi ile dertsiz tasasız,sorunsuz yaşayanlar''
Siz bu gruptaysanız alkışlar size ve ma ailenize

Evet tamda onu diyorum.

Ayrıca yinelemekte fayda var, kavga derken birbirine hakaret boyutuna varan sözlü veya fiziksel
şiddet içeren kavgalardan sözetmiyorum.
İki farklı cinste ve kişilikte olan insanın bir arada olmasından meydana gelen sürtüşmeleri kastediyorum.

tamamen katılıyorum.
hayır benim anlamadığım da şu: bu konu neden "bir derdim var" bölümünün "eşi ve eşinin ailesi" alt başlığında?
mutluluğumuzu anlatalım da mutsuzlara kapak olsun diye mi

Kız var mı bizim evdekinden büyük şenlik aaa ilahi sen de bi kayınvalidem var tadından yenmiyor ayol çok mutluyuz çok :)

Son düzenleme:
gerçekten var mı böyle bir evlilik bende merak ediyorum:44:sorusuz dertsiz evliliği olanı hiç görmedim ben

teşekkür ederim, konu yanlış yerde açılmış olabilir ama konu sahibi mutlu olanlar anlatsın diyince sakınca görmedim...Allah kimseye yaşatmasın diyorum ben...kimseye kapak yapma niyetinde hiç değilim,sadece mutluluk imkansızdır gibi sözlere katılmıyorum,herkesin evliliği aynı olacak diye birşey yok...bn nasıl ki herkesin evliliğini kendiminki gibi değerlendirmiyorum,mutsuz evlilik yaşayanların da kendi mutsuzluklarının her evlilikte kesinlikle olacakları konusundaki kanaatlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum...

Konu yanlış yerde değil,siz yanlış anlamışsınız.
Sadece eşleriyle mutlu kadınları sormamış konu sahibi;
eşi ve eşinin ailesi ile demiş.
İkisi bir arada olmuyor her zaman takdir edersiniz ki.

Ben varım.
Ufak tefek şeyler olsa da sonrasını zevkli hale getirdiğimiz için problem olmuyor.
Eşimin ailesiyle de aram iyidir.

tamamen katılıyorum.
hayır benim anlamadığım da şu: bu konu neden "bir derdim var" bölümünün "eşi ve eşinin ailesi" alt başlığında?
mutluluğumuzu anlatalım da mutsuzlara kapak olsun diye mi

haklısınız
ben sadece eşi ve eşinin ailesi kısmını baz almışım
bir derdim var kısmını tamamen atlamışım
yoksa kapak mapak derdim yok
zaten kapak yapacak durumum da yok
sanırım ilgililer konuyu gereken yere taşırlar
ya da kapatırlar
acemilik işte ne yapayım
kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…