Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

aslinda annenin yaninda seni seviyorum deyince gurur duymasi lazim onun yaninda demesin o zaman yada onunda gonlunu alsin yazik tabi o yasa kadar buyutmus kirli mendil gibi atmak olmaz cok gunah cennet analarin ayagi altindadir esim hep söyler cocuklar durmayinca moralim bozulunca cennet analarin ayagi altindadir sabret diye bu kadar zorluktan sonra evlenip benimde gonlumu almazsa anasiyim yani daha neyi oluyum anasini unutanlara cok karsiyim iki gun sonra öyleleri karisini da unutur cadolos kaynanalarin durumu cok farkli cennet onlarin ayagi altindamidir bilemem yuva dagitanlar vicdansizlar sahsen ben kaynanami eskiye nazaran daha iyi anliyorum ama laf sokmalarini hic sevmem kiskanir beni bnde onune yappiyim analarina cok duskunler bizimkiler ama onlar icin beni asla kirmaz cok sukur galiba benim icinde onlari kirmiyor:ecrin_bebek:yeri gelince yapiyor ohhh

ZEHRA HANIMMMMMMMMMM NOLDıııı RENGıN SOLDııııııııııııı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü
:teytey::teytey:

butun gelinler toplandik toplandik toplandik :dance::teytey::sm_cool::hooray:hihoyyyt

BU TOPİĞİ GELİNLER BASTIĞI İÇİN GEÇİCİ OLARAK KAPATILMIŞTIR LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ PUHAHAHAHAHAHA :teytey::teytey:
NOT : kaynanalar yazabilir .... (özellikle zehra hanım)
:dance::dance:

hahahahahadelikafaduldenaynen öyle de bana noluyo sa kaynana yok ortada bişi yok ama yani test edip onayladım bazı şeyleri çok gözlemlediğim şeyler var hihi hem o kaynanaların bu sitede topik açması hata bi defa çünkü genelde herkez gelin burda yani kaynanalar bi nevi kurtların içine düştüler hahahadelikafadulden

cennet anaların altında bilioruz herkes farkında bunun ama kaynanalar istiyolar ki kraliçe olsunlar gelinler köle istiyolar ki onların sözü dinlensin hangi devirdiyiz bi defa biz artık kendi annelerimiz o kadar sıkıp emir veremiolar yani istiyolar ki onlar söylesin biz susalım haklısınız annecim diyelim sonra eğer cevap verdiysen yandı gülüm keten helva modeli akşama gelince oğluna şikayet etsin oğluda sen nasıl anneme saygısızlık yaparsın die azarlasın bunu istiyolar halbuki oğlu orda karım haklı dio die annesini unutmak demekse eğer o zaman bizde evlenirken evimizi annemizi bırakıp oğullarına gelmiyelim ve hiç oğullarının üzerine düşmeyelim ve ailemize karşı savunmayalım yani olay böyleyse gıcık oluyorum bu zihniyete yaalmaz:

delikafadulden:teytey::sm_cool::dance:hihoyyyt:lepi:

KISKANANLAR ÇATLASIN KISKANANLAR ÇATLASINNNNNdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vallaha anlamadım yaşlılıkklarına verelim bari hadi hatta elalem ne derseee desinnn hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

vallaha anlamadım yaşlılıkklarına verelim bari hadi hatta elalem ne derseee desinnn hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

:dance::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3

koptum yaaaaaa

gelinler basmışta nolmuş topiği ,hepiniz toplansa bir gelin etmezsiniz ha hayyy

bizim kişiliğimizi, davranış şeklimizi nerden biliyorsun zehra hanım ? birliktemi yaşadıkta bi gelin etmez diyosun ? buranın sanal ortam oldugunu unuttun galiba hı ? valla benim bi kayınvalidem var onun eline sen su bile dökemessin bitanecik valla siz anca kendi gelininizi yolmayı bilirsiniz nekadar terbiyesizce bi söylem bide yaşı başı gelmiş kadın olarak ama sizin 15 yaşındaki çocuktan farkınız yok klavyede agzına geleni yazsan nolurrr banlanır yol alırsın :lepi:

Bütün kaynanalar toplansa , bir tane zehranazz kaynana yapmaz. Siz bütün kaynanalara bedelsiniz gibi.
Gerçek hayatta, cidden gelininizin saçını başını yoluyor musunuz, pek sanmıyorum ama, inş yoluyorsunuzdur diyesim geldi, en azından açık davranmış olursunuz. Genelde kaynanalar, arkadan iş çevirmeyi, orada burada atmayı sevdikleri için (Örnek benim ki). ınş, siz saçını başını yoluyorsunuzdur, oda yolduruyorsa tabi.

hay allah zehra kaynana o muydu anlamalıydım zaten konuşma şeklinden cahil cühela biri işte diorum ya yaşlı hem bence site yönetimine diorum ki burdan bir zamanlar ben tek hakaret etmeden uyarı almıştım şimdi bu kadının yazdığı hakaretleri görmüo musunuz acaba banlanmıyo anlamadım yani nasıl oluyo bu o zaman üye ayrımı var bu sitede:umursamaz:

Bayanlar nedir alıp veremediğiniz ?
Sanki maça gelmiş gibi hissettim kendimi, gelinmiş kaynanaymış taraflar oluşturulmuş.
Her gelin bir gün kaynana da olabileceğini unutmamalı, her kaynana da bir gün gelin olduğunu...
Lütfen saygı sınırlarını iyice zorlamayalım, hiç hoş kelimeler okumadım, okuduklarımdan ben utanıyorum...

bizim söylediklerimizden neden utanıyosun pardon ama biz gayet saygılı şekilde konuşuyoruz önce o kaynananın söylediklerine bakın bence hepiniz toplansanız bi gelin etmezsiniz ne demek oluyo çok mu saygılı bişi bu:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…