ZEHRA HANIMMMMMMMMMM NOLDıııı RENGıN SOLDııııııııııııı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü
:teytey::teytey:
zehra hanım kim ola kikonuya fransız kaldım yoksa kaynana semra gibi birimidelikafadulden
BU TOPİĞİ GELİNLER BASTIĞI İÇİN GEÇİCİ OLARAK KAPATILMIŞTIR LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ PUHAHAHAHAHAHA :teytey::teytey:
NOT : kaynanalar yazabilir .... (özellikle zehra hanım)
:dance::dance:
aslinda annenin yaninda seni seviyorum deyince gurur duymasi lazim onun yaninda demesin o zaman yada onunda gonlunu alsin yazik tabi o yasa kadar buyutmus kirli mendil gibi atmak olmaz cok gunah cennet analarin ayagi altindadir esim hep söyler cocuklar durmayinca moralim bozulunca cennet analarin ayagi altindadir sabret diye bu kadar zorluktan sonra evlenip benimde gonlumu almazsa anasiyim yani daha neyi oluyum anasini unutanlara cok karsiyim iki gun sonra öyleleri karisini da unutur cadolos kaynanalarin durumu cok farkli cennet onlarin ayagi altindamidir bilemem yuva dagitanlar vicdansizlar sahsen ben kaynanami eskiye nazaran daha iyi anliyorum ama laf sokmalarini hic sevmem kiskanir beni bnde onune yappiyim analarina cok duskunler bizimkiler ama onlar icin beni asla kirmaz cok sukur galiba benim icinde onlari kirmiyor:ecrin_bebek:yeri gelince yapiyor ohhh
BU TOPİĞİ GELİNLER BASTIĞI İÇİN GEÇİCİ OLARAK KAPATILMIŞTIR LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ PUHAHAHAHAHAHA :teytey::teytey:
NOT : kaynanalar yazabilir .... (özellikle zehra hanım)
:dance::dance:
vallaha anlamadım yaşlılıkklarına verelim bari hadi hatta elalem ne derseee desinnn hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
gelinler basmışta nolmuş topiği ,hepiniz toplansa bir gelin etmezsiniz ha hayyy
gelinler basmışta nolmuş topiği ,hepiniz toplansa bir gelin etmezsiniz ha hayyy
bizim kişiliğimizi, davranış şeklimizi nerden biliyorsun zehra hanım ? birliktemi yaşadıkta bi gelin etmez diyosun ? buranın sanal ortam oldugunu unuttun galiba hı ? valla benim bi kayınvalidem var onun eline sen su bile dökemessin bitanecik valla siz anca kendi gelininizi yolmayı bilirsiniz nekadar terbiyesizce bi söylem bide yaşı başı gelmiş kadın olarak ama sizin 15 yaşındaki çocuktan farkınız yok klavyede agzına geleni yazsan nolurrr banlanır yol alırsın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?