Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

Herkesin oğlu müthiş fizikli, bulunmaz hint kumaşı olmuş maşallah.
Benim annemde, olağanüstü fizikli kızını verdi, şimdi damadının saçını başını yolabilir mi acaba.
Kayınvalideden anne olmayacağı kesin, biz de anne gibi görmüyoruz zaten, o zaman sıkıntı yok demek ki.

sankı kıza baska koca yok :)
ıyıkı kaynanam deılsın cok sukur.....

baskalarının evladının canını acıtmayın
gunahını almayın
evladınız gıbı gorun
varsa bır hatası kızım nedn böle yapıosun dıyın?
konusma tarzınızı begenmedım ama
senden nerden baksan 20 yas en azından kucuktur gelınının
o cahılse sen yol gostereceksın
buna o degmesede OGLUNUN hatırı ıcın yapacaksın teyzecgm.....

aynen katılıyorum canım sana. ay benim kayınvaldem melek melek.bunları duyunca öpesim geldi benimkini valla.en azından beni yolmaya kalkmıyor
masallah diyim kaynivalidene o zaman.

:içelim:

masallah diyim kaynivalidene o zaman.

:içelim:

yok canım benimkide az değil ama yinede şahsıma bişey demişliği yok. arkamda atar tutar. ama hiçbizaman yolarım bilmemne dicek biri değil. sevmesede beni oğlunun hatrına susmaya calışır ama ben bilirim pek hoşnut değil benden

evet canım kaynanadan anne olmaz bende hiç istiyerek anne demiyorum artık okdar nefret ediyorum ki anlatamam bizide ana doğurdu ağaçtan yontulmadık
kendilerini bişey zannediyorlar klava:klava:

tipik bi kaynana..
hayatta ki tek başarınız oğlunuz olduğu için mi bu kadar katısınız
elinizden alınmış gibi hissediyosunuz galiba..:roflol:
fiziki olarak siz beğenmemiş olabilirsiniz
bu sizi pek de alakadar etmez..
insanlığı kişiliği huyu eleştirilir de bi insanın fiziği eleştirilirse
ben eleştirilen kişiyi değil ama eleştireni kınarım
yazıkkkk..
saç baş yolacaksınız bi de..
karekteriniz o kadar net ortada ki
o gelin ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size.

yolarmıs valla burda kendini yolduracak bi gelin tanımıyorum..
benim kaynanada seni dovecem kocana dövdürecem derdı...ama dinsizin hakkından imansız gelir..
gelinleri öyle bi hale getiriyorsunuz ki..

hayatta ki tek başarınız oğlunuz olduğu için mi bu kadar katısınız
elinizden alınmış gibi hissediyosunuz galiba.. süper laf tuttum bunu
vereliniortak

oldu...
gelin, damat annesi diye bir ayrım yapmışmıyım ben.
Allah aşkına hangi kelimeye dayanarak böyle düşündüğümü çıkarıyorsunuz.
Damat annesi yazmışmıyım. Kaynana yazdım. Bu ikisi için de geçerli olmuyormu. bayanssulusmile Herhalde ikisi için de geçerli.
Eşimin annesini annem gibi göremem, eşimin de annemi öyle görmesini beklemem.
Kimse kimseyi ailesine evlatlık almıyor.
:smiley-cool:

Son düzenleme:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bi kaynanaların topiği eksikti yani benim gözümde de hiç bir kaynana haklı değildir hatta burdan kaynanalara bi kaç lafım var artık doğurduğunuz çocuklarınızı gelinlerinizden kıskanmaktan vazgeçin bence:umursamaz:

yada hıc evlendırmeyın
bu dogalainda var sanirim benim annm haric hicbir zaman kiskandigini gormedim bize ne alirsa aynisindan gelinlerede almistir kizindan ayirt etmez ya kiskanclik dogalda bunu ilerletirlerse cok kotu hissedip gitsinler o kadar

yada hıc evlendırmeyın

evet aynen öylevereliniortak anlayamadığım onlarda bir zamanlar gelindi ve onlarda bi zamanlar birilerinin canını yavrusunun daha önüne geçtilere ilgi konusunda ya ben en yakınımda olan bi olayı söyliyim bi kadın oğlu ve gelini oturuyolar sonra çocuk karısına seni seviyorum dedi kadın ne dedi sizce aşk olsun oğlum öyle olsun bana hiç demiosun seni seviyorum die karını alınca unuttun anneni lafa bakar mısın:umursamaz:

ZEHRA HANIMMMMMMMMMM NOLDİİİİ RENGİN SOLDİİİİİİİİİİİİİ laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü
:teytey::teytey:

ZEHRA HANIMMMMMMMMMM NOLDİİİİ RENGİN SOLDİİİİİİİİİİİİİ laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü
:teytey::teytey:

zehra hanım kim ola ki konuya fransız kaldım yoksa kaynana semra gibi birimidelikafadulden

Allah kaynanaları nasıl biliyorsa öyle yapsın...ben şahsen kendisinden nefret ederim...
benimki ufacık bişeyde '' bugün karım der ama yarın annem der,onu ben doğurdum'' diyor..sürekli kendisiyle rakip görür...herkese beni şikayet ediyor..vee sürekli şunun gelini şöyle bunun gelini böyle..bizede düşe düşe bu düştü diyor...Allahın belası kadın..nefret ediyorum bana ne laflar saydı ne hakaretler etti..hemde hiç bir suçum yokken ve hamile halimle...şimdide hala çat kapı gelip baş köşeye oturuyor..çay getir şunu getir..pislik şey..arsız,yüzsüz..ağzımı bozdurdu küfür nedir bilmezken...
offf çok doluyum kaynana konusunda..çoookkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…