- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
masallah diyim kaynivalidene o zaman.aynen katılıyorum canım sana. ay benim kayınvaldem melek melek.bunları duyunca öpesim geldi benimkini valla.en azından beni yolmaya kalkmıyor
Herkesin oğlu müthiş fizikli, bulunmaz hint kumaşı olmuş maşallah.
Benim annemde, olağanüstü fizikli kızını verdi, şimdi damadının saçını başını yolabilir mi acaba.
Kayınvalideden anne olmayacağı kesin, biz de anne gibi görmüyoruz zaten, o zaman sıkıntı yok demek ki.
masallah diyim kaynivalidene o zaman.
:içelim:
Herkesin oğlu müthiş fizikli, bulunmaz hint kumaşı olmuş maşallah.
Benim annemde, olağanüstü fizikli kızını verdi, şimdi damadının saçını başını yolabilir mi acaba.
Kayınvalideden anne olmayacağı kesin, biz de anne gibi görmüyoruz zaten, o zaman sıkıntı yok demek ki.
burdayım canım ,noldu, gelinim bana hiç bir şey çektiremez ,cesaret edemez,,yolarım onu,, ben ona aslanlar gibi ,koca sahibi edeceğim ,fiziki açıdan haketmediği halde, birde bana çektircek öylemi aklını alırım onun aklını ,nerden geldiğini şaşırır ,
oğlum gibi koca nerden bulacaktıki ,
bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş,,klava:
tipik bi kaynana..
hayatta ki tek başarınız oğlunuz olduğu için mi bu kadar katısınız
elinizden alınmış gibi hissediyosunuz galiba..:roflol:
fiziki olarak siz beğenmemiş olabilirsiniz
bu sizi pek de alakadar etmez..
insanlığı kişiliği huyu eleştirilir de bi insanın fiziği eleştirilirse
ben eleştirilen kişiyi değil ama eleştireni kınarım
yazıkkkk..
saç baş yolacaksınız bi de..
karekteriniz o kadar net ortada ki
o gelin ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size.
aynen canım katılıyorum,yalnız siz gelin gözüyle kaynana,için demişiniz, terside ,yani erkek gözüyle bakılırrsada ,onunda kaynanası anne gibi olmaz, 2 taraf için geçerli ,tek taraf için değil,
bunuda böylede bilsin sizin gibi düşünen gelinler , oldumu canım...
klava:sengözlerimebaksanab
bizim annelerimiz damatlarına gelinlere yapılan muameleyi yapmıyorlar.
ön yargıyla yaklaşmıyorlar.tüm içtenlikleriyle samimiyetleriyle yaklaştıkları için damatları tarafından çok seviliyorlar.
eşlerimizde annelerinin davranışlarını görüyorlar aptal değiller ya.gördükleri içinde ona göre davranıyorlar.
valla eşim anneme gidelim demez annene gidelim der hep ....
akıllı kayınvalideler gelinlerine iyi davranırmış zaten...
bi kaynanaların topiği eksikti yani benim gözümde de hiç bir kaynana haklı değildir hatta burdan kaynanalara bi kaç lafım var artık doğurduğunuz çocuklarınızı gelinlerinizden kıskanmaktan vazgeçin bence:umursamaz:
bu dogalainda var sanirim benim annm haric hicbir zaman kiskandigini gormedim bize ne alirsa aynisindan gelinlerede almistir kizindan ayirt etmez ya kiskanclik dogalda bunu ilerletirlerse cok kotu hissedip gitsinler o kadaryada hıc evlendırmeyın
yada hıc evlendırmeyın
ZEHRA HANIMMMMMMMMMM NOLDİİİİ RENGİN SOLDİİİİİİİİİİİİİ laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü
:teytey::teytey:
ZEHRA HANIMMMMMMMMMM NOLDİİİİ RENGİN SOLDİİİİİİİİİİİİİ laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülü
:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?