Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

saygısızca konusan varsa o da zehra hanım tersten okuosun galıba yazılanları.
sen bızımı tanıosunda hepınızı toplasam bır gelın etmezsın dıosun
ayrıca senınde gecmıste nasıl bır gelın oldugunu merak eder olduk
onun bunun kızının sacını yolmak cokmu kolay sanıosun sen
sen bence sadece sanalda yolabılıosundur o sacı ?
oglun tarafından bıle tutulmayan bır annesındır buyuk ıhtımal
hıncını burda sanalda cıkartabılıosun verıp verıstırerek
ınan senn gıbı kaynanaya yurek dayanmaz
kurdugun cumleler hıc hosss deıl
yasının gerektırdıgı tarzda deılllllllllllll

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

zehrahanim cok yanlis birsey söylediginiz cumle toplasam bir gelin etmezsiniz diyorsunuzda arkadasin dedigi gibi sizinde gecmisinizde nasil bir gelin oldugunuzu anlamak zorda degil bu cene sizde varken...benim kaynanamda bir ara sizin gibi sacmalamaya baslamisti oglundan da bendende oldu baktiki olmuyor dolanmaya basladi:)Neysesonucta ettigini cekti bana yaptiginida cekti herkes ne ederse kendine eder gelinine bu sekil saygisizlik yapan kaynana ne bekler bilmiyorum....sev beni seveyim seni beni asagi gorene asla tenezzul etmem kendine saygisini gosterir simdilik diyecegim bunlar birde yerin alti var bu dunyadada var ilahi adalet

sayfaların hepsini okuyamadım ama ortam karışmış heral . valla benim kaynanamın 2 gelini ahada biri benim . ikimizde birbirimizden iyiyizdir kendimize asla laf ettirmeyiz , böyle bi ortamda yaratmayız , ne çok samimi oluruz nede uzak dururuz. kaynanamın istediği gelin tipi değiliz belki ama bizi genede sever ne dersek diyelim küsme huyu yoktur . öyle böyle 8 senedir yürütüyoruz işi. ama benimde 2 oğlum var benim onun gibi olabilirmiyim bilmiyorum valla . çok çetrefil bi gelin olmadım ama galiba öyle bi kaynana olurum ayyy allah korusun

zehra hanımı görünce benim kayınvalidem melakeymiş.
allah korusun bizleri ve çocuklarımızı böyle kaynanalardan.
sanki oğlu bulunmaz hint kumaşı da böyle bir oğlanı verdiği için gelinin saçını başını da yolsa hakmış.
çok ayıp valla çok.bu laflar hiç yakışmıyor bir kayınvalideye.
allah sabır versin gelinize ve oğlunuza.

kaydirigubbakcemile3gelını dovemktenn fırsat bulamıor heralde topıge gırmeye :))))))))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kendisi açmış konuyu konusunua sahip çıkıp millletin sorularını cevap vermiyor hanımefendi niye açtın ozaman ? valla merak ettm :umursamaz:

zehra hanım gelde yorgunlugunu alalım yaw
kolların agrımıstır kızı dove dove
kaydirigubbakcemile3

zehra kaynananın söylediklerine bakmayın siz gerçekte bu kadar şeyler yapmıyodur burda gösteriş yapıyodur,guclubacismileişte böyle bu işler o kadar kolay değil

kayınvalidesini çok seven bir gelin olarak yazdıklarınıza şaşırdım ben onu aslanlar gibi koca sahibi edeceğim fiziki açıdan haketmediği halde demek çok ağır bencelmaz: özgüveniniz, oğlunuza olan düşkünlüğünüz, sevginiz fazla olabilir ama başka bir annenin prensesi için bunları söylemenize üzüldüm.

ay nebicim konusmalar öyle hic yakistiramadim bir anneye bunlari sizde anneyseniz sizinde kiziniz varsa onun kayin validesinin sizin gibi konustugunu dusunun ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

işte bide diyorki kaynanalar kötüleniyor hepp bide gelinleri konuşcaklarmışşş
şu söylediklerine baksanıza gelinini fiziki açıdan oğluna layık görmüyo
Allah layık görmüş onları birbirine yazmış senin ne haddine layık görmemek

gelini kızı gibi damadıda oğlu gibi olamaazmışş boş laflarmış
bayan daha erkenden önyargıyla konuşmuş halbuki gelinini sevmeye çalışsa kızı gibide olabilirdi....
sevmeye çalışmamışkii yolarım onu mıhlarım gibi hanım ağa pozisyonlarındaa işte
evliliiklerde böyle sert kaynanalar yüzünden bitiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…