Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

KAyınvalideciğim bi giriversen şu topiğe ya.
Neler düşünüyosun benim hakkımda yazsan ne olur.
Sana nasıl yaranılır ki?
Ama biliyrum.Yeğeninle kardeşinle yağ bal olayımda gerisi mühüm değil.
Oğlunla bile kötüü olasam onlarla iyi olmam senin için mükemmel gelinim demen adına yeterli değil mi?
Ama dur bakalım, 2. gelinin gelecek, o zaman arasın beni, hemde mumla ...

Keşke sende bana azıcık saf yanaşsaydın, kızın yeine koymasaydında oğlunun öutlu olması için gelinim deeseydin.
Ama nerdeee ...

hep kaynana degil kaynanalik yapan kayinbabalarda yapar kaynanalik tipkiiiiiiiiiiiiiiiii benimki gibi ..igrenc adam..sevmiyorum sevmiyecegimde...ben cok cektim ondan ...anlatsam sasar kalirsiniz ..offffffffff...

hep kaynana degil kaynanalik yapan kayinbabalarda yapar kaynanalik tipkiiiiiiiiiiiiiiiii benimki gibi ..igrenc adam..sevmiyorum sevmiyecegimde...ben cok cektim ondan ...anlatsam sasar kalirsiniz ..offffffffff...

konumuz kayınpederlik değil,kayınvalidelik ,,,bu arada siz igrenc adam
dediğiniz kişinin ,oğluyla yaşıyorsunuz ,unutmayın bunu ,ne olursa olsun...

kızlar hep yazılmış iyi kayınvalide şöyle olmalı,böyle olmalı.peki size göre iyi gelin nasıl olmalı yazın bakalımzemuszemus

konuyu açan kayınvalidenin gelininden neler çektiğini çok merakeetik
ve oda gelindi kaynanasıyla arası nasıldı hu huu ordamısınız

burdayım canım ,noldu, gelinim bana hiç bir şey çektiremez ,cesaret edemez,,yolarım onu,, ben ona aslanlar gibi ,koca sahibi edeceğim ,fiziki açıdan haketmediği halde, birde bana çektircek öylemi aklını alırım onun aklını ,nerden geldiğini şaşırır ,
oğlum gibi koca nerden bulacaktıki ,
bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş,,klava:

son cümlene kesinlikle katılıyorumm...

kaynanadan anne
gelinden de kız olmaz zaten...
gelininizin fiziki açısı sizi ilgilendirmez ki.beğenen beğenmiş zaten...

bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş,,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aynen bende katılıyorum....

Evet gelin kız gibi olamaz damat da oğul gibi. Kaynana da anne gibi olamaz. lmaz:

aynen canım katılıyorum,yalnız siz gelin gözüyle kaynana,için demişiniz, terside ,yani erkek gözüyle bakılırrsada ,onunda kaynanası anne gibi olmaz, 2 taraf için geçerli ,tek taraf için değil,
bunuda böylede bilsin sizin gibi düşünen gelinler , oldumu canım...
klava:sengözlerimebaksanab

bu durum gelin kaynana için kesinlikle geçerli size katılıyorum.
ancak bizim annelerimiz damatlarına gelinlere yapılan muameleyi yapmıyorlar.
ön yargıyla yaklaşmıyorlar.tüm içtenlikleriyle samimiyetleriyle yaklaştıkları için damatları tarafından çok seviliyorlar.
eşlerimizde annelerinin davranışlarını görüyorlar aptal değiller ya.gördükleri içinde ona göre davranıyorlar.
valla eşim anneme gidelim demez annene gidelim der hep ....
akıllı kayınvalideler gelinlerine iyi davranırmış zaten...

Düşüncelerinize katılmıyorum... neyseki bu sizin görüşünüz saygı duymak lazım...

Ancak şunu bilmeniz gerekir gelininize koca sahibi eden siz değilsiniz.. Bu ne demektir yaa.... Fiziki açıdan da beğenen beğenmiş size ne oluyor.. Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş bir de gelininizin annesine sorun bakalım ne diyecek.. alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
zehra hanım ne kadar ayıp ya yolarım onu falan fılan lafları.neden kızınız gozuylen gormuosunuz?sız yasca ondan buyuksunuz sız bus ekılde konustugunuz zamn onun sıze karsı ne saygsı nede sevgısı olmazkı zaten.
oglum gıbı koca nerden bulucaktık diosun kımse bulunmaz hınt kuması deılkı ?onun annesıde benımkı gıbı kız nerden bulacak der ona bakarsan?
senın kızına bu sekılde yolarım aklını alırım dıe konussa baskaları hosmu ?????
yapmayın allh ıcın yha.kucugun hatası varsa buyuk analatacak yollarımlarlan olmaz bu iş
sankı ogullarınızı evlendırmeye deıl kavga vede ortalıgı kızıstırmak ıcın yuva kuruosunuz (((((((

ay ne ayıp ya. ben kendi kayınvaldeme kızardım ama iyiki sizin gibi bir kaynanam yok.yolmak okadar basit değil. hangi devirde yaşıyoruz.gelininizin elide armut toplamıyo ya.siz aslan gibi evlat verdiyseniz o gelinide evladınız seçtiği için susup oturmak zorundasınız.fiziki açıdan güzelliğine siz karar veremezsiniz. oğlunuz beğenmiş almış size yine oturup susmak düşer.sizin gibi kaynana düşman basına aman aman

hic sasirmadim valla
ayni benim kaynana gibisiniz
unutmayin sizin kayinvalidenizde sizi
aslanlar gibi koca sahibi yapti!
ne demek ben onu yolarim
siz kimsinizde gelini yolyosunuz
kendi cocugunua ne yaparsan yap
ama elin cocuguna dokunamazsin.
kayinvalide oldunuz da ne oldu haaaa
kusura bakmayin ama soyledikleriniz cok ama cok ayip
hic yakismadi valla.

zaten sizde o gelinin annesi olamazsiniz!!!!!

aynen katılıyorum canım sana. ay benim kayınvaldem melek melek.bunları duyunca öpesim geldi benimkini valla.en azından beni yolmaya kalkmıyor

benim oğlum gibisini buamaz demekte ne demek gelininizin eksiği mi var? ki var derseniz bu si göredr oğlunuz onu kendine uygun bulmuş ve evlennmiş...siz yolarım çarparım dediğiniz sürece siz kötü kaynana gelininz kötü gelin olur bana kaynanam dicek yolarım seni ki asla demez inanın yüzüne bakmazdım..gelin-kaynana demek oğlum senin benim çatışması veya bir yarışma değildir bir aile demektir tabi bunu anlayan kaynanalar veya gelinler nerdee...eğer anlasalardı boşanmalar %50 düşerdi...

konumuz kayınpederlik değil,kayınvalidelik ,,,bu arada siz igrenc adam
dediğiniz kişinin ,oğluyla yaşıyorsunuz ,unutmayın bunu ,ne olursa olsun...

ZEHRA HANIM bunu yazan sizsiniz
ve bunu yazanda sizsiniz
burdayım canım ,noldu, gelinim bana hiç bir şey çektiremez ,cesaret edemez,,yolarım onu,, ben ona aslanlar gibi ,koca sahibi edeceğim ,fiziki açıdan haketmediği halde, birde bana çektircek öylemi aklını alırım onun aklını ,nerden geldiğini şaşırır ,
oğlum gibi koca nerden bulacaktıki ,
bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş,, sizde şunu unutmayın yolarım demekte ne demek ya siz kimsiniz ki başkasının kızını ve sizinde oğlunuzun karısı olan kişiyi yoluyosunuz bu cesareti kimden alıyorsunuz oğlan doğurdugunuz için mi ? sizin oğlunuz olduğu için mi ? unutmayın veren rabbim almayıda bilir onun için kendinizi kaf dağının üstünde görmeyin ve söylediginiz sözün arkasında durun birisi gelmiş size kayınpederini kötülüyor siz karşı geliyorsunuz sonrada kendi gelininize yolarım diyorsunuz sen benim kaynanam olucaktın ki asıl sen nasıl yontuluyosun gösterirdim ben sana ama işte Allah işini biliyor kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…