hep kaynana degil kaynanalik yapan kayinbabalarda yapar kaynanalik tipkiiiiiiiiiiiiiiiii benimki gibi ..igrenc adam..sevmiyorum sevmiyecegimde...ben cok cektim ondan ...anlatsam sasar kalirsiniz ..offffffffff...
konuyu açan kayınvalidenin gelininden neler çektiğini çok merakeetik
ve oda gelindi kaynanasıyla arası nasıldı hu huu ordamısınız
burdayım canım ,noldu, gelinim bana hiç bir şey çektiremez ,cesaret edemez,,yolarım onu,, ben ona aslanlar gibi ,koca sahibi edeceğim ,fiziki açıdan haketmediği halde, birde bana çektircek öylemi aklını alırım onun aklını ,nerden geldiğini şaşırır ,
oğlum gibi koca nerden bulacaktıki ,
bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş,,klava:
burdayım canım ,noldu, gelinim bana hiç bir şey çektiremez ,cesaret edemez,,yolarım onu,, ben ona aslanlar gibi ,koca sahibi edeceğim ,fiziki açıdan haketmediği halde, birde bana çektircek öylemi aklını alırım onun aklını ,nerden geldiğini şaşırır ,
bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş,,klava:
Evet gelin kız gibi olamaz damat da oğul gibi. Kaynana da anne gibi olamaz.lmaz:
aynen canım katılıyorum,yalnız siz gelin gözüyle kaynana,için demişiniz, terside ,yani erkek gözüyle bakılırrsada ,onunda kaynanası anne gibi olmaz, 2 taraf için geçerli ,tek taraf için değil,
bunuda böylede bilsin sizin gibi düşünen gelinler , oldumu canım...
klava:sengözlerimebaksanab
aynen canım katılıyorum,yalnız siz gelin gözüyle kaynana,için demişiniz, terside ,yani erkek gözüyle bakılırrsada ,onunda kaynanası anne gibi olmaz, 2 taraf için geçerli ,tek taraf için değil,
bunuda böylede bilsin sizin gibi düşünen gelinler , oldumu canım...
klava:sengözlerimebaksanab
hic sasirmadim valla
ayni benim kaynana gibisiniz
unutmayin sizin kayinvalidenizde sizi
aslanlar gibi koca sahibi yapti!
ne demek ben onu yolarim
siz kimsinizde gelini yolyosunuz
kendi cocugunua ne yaparsan yap
ama elin cocuguna dokunamazsin.
kayinvalide oldunuz da ne oldu haaaa
kusura bakmayin ama soyledikleriniz cok ama cok ayip
hic yakismadi valla.
konumuz kayınpederlik değil,kayınvalidelik ,,,bu arada siz igrenc adam
dediğiniz kişinin ,oğluyla yaşıyorsunuz ,unutmayın bunu ,ne olursa olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?