süper konu valla,hep gelinler mi çekiştircek kaynanalarını,buyrun anneler:roflol:
Ayrıca erkek annesi kaynana, kız annesi de cici anne olur.Bakınız yukarıdaki mesajımkaydirigubbakcemile3
siz benim büyüyüm sünüz sizle konuyu uzatmak istemiyorum herkes nerde nasıl davraması gerektiğini bilir hadi size kolay gelsin
sizler böyle düşünürseniz,,,o zaman kızmıycaksınız kayınvaldelere ,,baştan tavrınızı koymuşunuz ,,o zaman hakediyonuz size yapılanlarıılmaz:
Benim nişanlığımı bile annem diktirtti.Bir kez bile ellini cebine atmadı...Kına gecesinde çerezleri bile biz aldık... Düğünde alınan çeyizlik çantamın parasını bile annem verdi...Daha anlatayım mı...Üzerlerine düşen hiçbir şeyi yapmadılar...Ama ne oldu adı biz yaptık oldu...
Benim de cogu seyimi annemler yapti, sadece bana tarla verdiler, ustune ustelik altinlarimi parami da borc olarak elimden aldilar, ve 5senedir hala bekliyorum, kayinpeder vefat etti, noldu bi sey mi gecti elime, saldim cayira, mevlam kayira, gunahini ben yicek degilim ya kendileri dusunsunler, soz veren tutmasi gerek, ve o kadar altin ve para hala bekliorum ama bunun uzerine soguk bi bardak su icsem artik diorum :gitme:
Benim nişanlığımı bile annem diktirtti.Bir kez bile ellini cebine atmadı...Kına gecesinde çerezleri bile biz aldık... Düğünde alınan çeyizlik çantamın parasını bile annem verdi...Daha anlatayım mı...Üzerlerine düşen hiçbir şeyi yapmadılar...Ama ne oldu adı biz yaptık oldu...
bizde herşeyimizi kendimiz yaptık . kayınvalidem elini cebine atmadı...
Gelinler unutmayalim ki buyuk konusan buyuk alir diye, birgun elbet bizde kayinvalide olacagiz, dikkat edin vallaha, ben buyuk konusmak istemiyorum, severim, ama o beni sever mi bilemicem .
Canım düğüne ortak olun dediler bize:1shok: Babam da yanaştı bu duruma;ama ben ve annem engelledik...Evi tadilat ettirirken bile kayınbabam bir kez bile gelmedi yardıma.Ben ve babam işten çıkıp eve gidiyorduk eksik gedik var mı diye.Eşyalarımız alıncak hep babam vardı yanımızda..O hep evde oturdu düğüne kadar...Kına gecesinde yapılan,düğünde yapılan saç,makyaj paralarını bile babam ödedi.Gelipte bir ödemediler...lmaz:
Ben bunlara rağmen hala onlara karşı saygımı bozmadım...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim yaaa bu kadar duruma karşı sen hala yüzlerine vurmayıp onlara gerekli
saygıyı gösteriyorsan asıl saygı duyulması gereken sensin alkisalkisalkis
hani durumları olmaz yapamazlar ozaman lafım yok. varken yapmamak ne demek yaa
bu saygısızlığın taa kendisi bence..
allah razı olsun anacığından babacığından
Ama dogru degil mi buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma diye bi soz yok mudur mafoldumben
buyuk konusmak gercekden cogu zaman cikio, onun icin kaynanalarina cadi diyen cadoloz diyen, sonra kendi gelinleri damatlari da derse yillar sonra sasmasinlar, ben altinlarim paralarim gitti ama yine de seviyorum, ama birilerinden duydum benim kayinvalide beni sevmez imis, kendi bilir cani sag olsun, kayinpeder vefat edeli 2 bucuk 3 ay oldu, arkasindan konusmak olmasin ama oda oyleymis, kendileri bilir, ben gibi gelini bulmuslar, sevmesinler napalim, kocam seviyor ya gerisi ip sokugu gibi, atip tutuorsalar hepsi kendi gunahlari yani :çok üzgünüm:
hanım efendi inanın kötü bi kayınvalide adayısınız eğer aha olmadıysanız.yazık işte bu davranışlarınızdan ötürü sevilmiyosunuz, biz cahilken bizmle beraber cahil oluyosunuz, oğullarınızın kahrını biz çekiyoruz, size el pençe dururken bize istediği gibi saldırabiliyor, bakın buradaki gelinlerin çoğu kendi hatasını görüyo zaten ama siz kaynanalar kabul bile edemiyosunuz yanlışlarınız, sizlerle uğraşmaktansa 5 adım geri kalmayı tercih ediyoruz biz gelinlerde, öyle sizler gibbi dilde çıkarmayız biz,( (yaşınıza hiç yakışmıyo bu davranışlar,)) annemde kayınvaide olacak kardeşiminde sevgilisi var ama şimdiden çekti kendini, benim 3-5 sene kadar oğlum var sonrasında o eşinin olacak diyo, tabiki bu doğru bi düşünce değil ama hayat bunu gerektiriyo sanırım[/QUO
yaş meselesini ortaya koyan sissiniz ,unuttuysanız tekrar okuyun yazdıklarınızı
Aynen canım...Ben bana küfür etseler dahi ağzımı açmam.Kırılırım;ama saygımı da bozmam...
Öyle canım iyi ki annem ve babam varmış.Annem o gün paraya ihtiyacınız var mı dedi.Ben yok sağol dememe rağmen verdi bana tüm parayı ve ben de gittim kapattım borcumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?