Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

işte farkınızı nasıl kaynana olduğunuzu gösteriyorsunuz işte sizler busunuz

sizin gibi düşünen gelinlere az bile canımm/COLOR]

Ayrıca erkek annesi kaynana, kız annesi de cici anne olur.Bakınız yukarıdaki mesajımkaydirigubbakcemile3

sizler böyle düşünürseniz,,,o zaman kızmıycaksınız kayınvaldelere ,,baştan tavrınızı koymuşunuz ,,o zaman hakediyonuz size yapılanlarıı lmaz:

sizler böyle düşünürseniz,,,o zaman kızmıycaksınız kayınvaldelere ,,baştan tavrınızı koymuşunuz ,,o zaman hakediyonuz size yapılanlarıı lmaz:

Ben kayınvalidemi çok seviyorum ve asla onlara karşı saygısızlıkta yapmadım...Bana ve aileme yapılanlara karşı her zmn sesizliğimi korudum...ama söz konusu maddiyat olduğu zaman her zmn çekindiler,yardım etmediler bile.Bu evlenirken bile böyleydi.Benim babam ev alınırken bile yarı parasını verdi,tüm beyaz eşyalarımı aldı kurutma makinesine kadar ki kayınvalidemlerin durumu çok çok iyi...Araba aldık,babam verdi.Bunları hep görmezlikten geldim.Ama benim hastalığım söz konusu olduğunda böyle birşey teklif ettiğimizde alın oğlum kızım demediler,borç olduğunu belirterek verdiler...Ama onların birşeye ihtiyacı olduğunda en başta ben koşarım hem manevi hem de maddi...

Benim nişanlığımı bile annem diktirtti.Bir kez bile ellini cebine atmadı...Kına gecesinde çerezleri bile biz aldık... Düğünde alınan çeyizlik çantamın parasını bile annem verdi...Daha anlatayım mı...Üzerlerine düşen hiçbir şeyi yapmadılar...Ama ne oldu adı biz yaptık oldu...

Gelinler unutmayalim ki buyuk konusan buyuk alir diye, birgun elbet bizde kayinvalide olacagiz, dikkat edin vallaha, ben buyuk konusmak istemiyorum, severim, ama o beni sever mi bilemicem .

Benim de cogu seyimi annemler yapti, sadece bana tarla verdiler, ustune ustelik altinlarimi parami da borc olarak elimden aldilar, ve 5senedir hala bekliyorum, kayinpeder vefat etti, noldu bi sey mi gecti elime, saldim cayira, mevlam kayira, gunahini ben yicek degilim ya kendileri dusunsunler, soz veren tutmasi gerek, ve o kadar altin ve para hala bekliorum ama bunun uzerine soguk bi bardak su icsem artik diorum :gitme:

Altınlarımı hemen bankaya götürdüm ben.Yazlıkları var yaptırtmak istiyorlar.Hep yanımızda işte para olsa yaptırtsak sizin üstünüze yaptırtcaz zaten diyorlar;ama duymamazlıktan geliyorum canım ben...

bizde herşeyimizi kendimiz yaptık . kayınvalidem elini cebine atmadı...

öle jazsmincim evettttt. bende aynı durumdayım seninleee.

bizde herşeyimizi kendimiz yaptık . kayınvalidem elini cebine atmadı...

Canım düğüne ortak olun dediler bize:1shok: Babam da yanaştı bu duruma;ama ben ve annem engelledik...Evi tadilat ettirirken bile kayınbabam bir kez bile gelmedi yardıma.Ben ve babam işten çıkıp eve gidiyorduk eksik gedik var mı diye.Eşyalarımız alıncak hep babam vardı yanımızda..O hep evde oturdu düğüne kadar...Kına gecesinde yapılan,düğünde yapılan saç,makyaj paralarını bile babam ödedi.Gelipte bir ödemediler...lmaz:

Ben bunlara rağmen hala onlara karşı saygımı bozmadım...

güneş55 kullanıcısından alıntı
hayatım ben çok iyi bir kayınvalideyim,,sevilip sevilmediğimi siz bilemessinizz,,oğullarımız tabiki bize el pençe olacaklarr,onları büyüten bu yaşlara getiren biz anneleriz ,peki sizi yaşınıza yakışıyormu bu sözler,,siz benim yaşımla uğraşmayın
sizden akıl alıcak değilim,annenizin düşüncesi,de beni ilgilendirmez ,örnek vermenize gerek yok,,hayat bu düşünceyi gerektirmiyorr: ayrıca
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hanımefendi sizin yaşınızdan banane ? uğraşmıyorumki siz alınganlık etmişsiniz, annmin düşüncesini uygulamak zorunda olduğunuzuda söylemedim o oğlunun mutlu olmasını istiyo ve mutsuz edeceksem uzak kalırım diyo , herkesçe farklıdır düşünceler !! siz mütevaziliğinizi ve kendinden eminliğinizle kendinizi belli ediyosunuz iyi bir kayınvalide olduğunuzu düşünerek ayrıca el pençe duruyoruz derken oğullarınızı değil gelinleri kastetmiştim ,onlarda gelinlerde saygılşı olmak zorunda, ama oğularınızın kahrını biz çekiyoruz bizi mutsuz etmeye kimsenin hakkı yok,bazıl kaynanalar sadece konuşur, boşta doluda sadee konuşur, bilmezlerki konuştuklarının cezasnı oğulları çeker.beni ilgilendirmiyo sizin kaynanalığınız , yapan vebali kendi çeker,zamanında gelin olmadınız galiba sırf gelinler kötüyse

demekki kötü bir gelindnizki kayınvalidenize hak veriyordunuzki şimdi gelinlerin kötülüğünden yana topic açmışsınız,

sizler bizim yanımıda olmanız gerekirken karşımızdasınız, görümcelerde haliyle annelerin yanında gelin ağaç kovuğundan çıkma ya herkes ateşini kussun.aslında kayınvalidelerden alacağımız çok şeyler var büyüklerimizsiniz çünkü.ama vermek yerine almayı tercih ediyorlar, oysaki hayat çok basit gelin içinde kayınvalide içinde

--------------------------------------------------------------------------------

yaş meselesini ortaya koyan sizsinizz ben yaşımla memnunum hiçte alınganlık etmiyorumm

ben 37 yıldır evliyim daha bu güne kadar kayınvalidemle hiç bir sorunum olmadı,,,bende kayınvaldeyim 2 gelinim var ,,,biri 6 yıllık diğeri 4 yıllık gelinlerim,,daha aramızda bir sorun ,olmadı ,olursada burda paylaşırım ,ben yeri gelir gelinlerle bir olup oğlumu çekiştiririm,,
ama bana karşı gelinlerim tarafından yanlış bir tavır görürsem ,hemen karşılığını alırlar,,,
yok öyle neymiş onlar genç cahil ,alttan almak gerek ,,biz büyüğüz sözleri bana hiç gelmezz
ayrıca topiği açan kişi ben değilim okurken daha dikatli okuyun ona göre konuşun

canım benim yaaa bu kadar duruma karşı sen hala yüzlerine vurmayıp onlara gerekli
saygıyı gösteriyorsan asıl saygı duyulması gereken sensin alkisalkisalkis

hani durumları olmaz yapamazlar ozaman lafım yok. varken yapmamak ne demek yaa
bu saygısızlığın taa kendisi bence..
allah razı olsun anacığından babacığından

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ama dogru degil mi buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma diye bi soz yok mudur mafoldumben
buyuk konusmak gercekden cogu zaman cikio, onun icin kaynanalarina cadi diyen cadoloz diyen, sonra kendi gelinleri damatlari da derse yillar sonra sasmasinlar, ben altinlarim paralarim gitti ama yine de seviyorum, ama birilerinden duydum benim kayinvalide beni sevmez imis, kendi bilir cani sag olsun, kayinpeder vefat edeli 2 bucuk 3 ay oldu, arkasindan konusmak olmasin ama oda oyleymis, kendileri bilir, ben gibi gelini bulmuslar, sevmesinler napalim, kocam seviyor ya gerisi ip sokugu gibi, atip tutuorsalar hepsi kendi gunahlari yani :çok üzgünüm:

Aynen canım...Ben bana küfür etseler dahi ağzımı açmam.Kırılırım;ama saygımı da bozmam...

Öyle canım iyi ki annem ve babam varmış.Annem o gün paraya ihtiyacınız var mı dedi.Ben yok sağol dememe rağmen verdi bana tüm parayı ve ben de gittim kapattım borcumu...

Aynen bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum canım.Suratıma bakmasınlar yine de gidip cadı,cadaloz demem...Asla kötü söylemedim arkasından.Sadece haksızlık yaptıkları bize karşı...Bunun diğer tarafı da var...

allah razı olsun jasmincim ailenden sağolsunlar. evlat işte yürekleri dayanmıyor..
öle jazmincim bizler saygımı bozmuyoruz. umarım mükafatınıda alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…