Hadi bayanlar anlatın

sürekli olmasa da arada yapar kocişim

Son düzenleme:
benimde kuzum acayip güzel sarma sarar benden bile ii valalla bide brokoli salatasını dehşet güzel yapar saolsun bebekim beni düşünür bu konuda ikimizde çalıştığımız için

Hasta olduğumda hazırlar. Bide misafir geldiğin de bikez omlet yapmıştı galiba :uhm:
Yapmasın zaten mutfak öyle bir dağılıyorki toparlamam zor oluyor :1shok:

koca bebeğim yıl dönümümüzde ban yemek ypamya çalıştı becermez bilyorum et taş gbi olmuştu pilav çorba salata ben yaptım yönlendrdim
ama beni mutlu etmek için çabaladı ya yeter

benim eşim bekarkende evliykende bana çok güzel yemekler yaptı... :asigim: et yemeklerini çok güzel yapar... cokacimcoook mutfağı falanda dağıtmaz aksine bulaşıkları bana bırakmaz bile... :nazar: beni benden çok düşünür... :asigim:

benimkisi hep kahvalti hazirlar yemek yapmayi bilmez ama ben diyorum bazen yemekteyiz oynayalim bigun sen yap ben puanlayayim bigun ben yapayim sen puanla diyorumda yapacak bakalim sadece bikez tonlu omlet yapmisti guzeldi

benim kocişim de evde olduğu zaman yemekleri yapar.et ve balık yemekleri tamamen ona aittir.sürprizleri de çok.eşim .çok güzel yemek yapar.ben den kat kat güzel yemek yapar.allah herkese böyle güzel yemek yapan bir eş versin.
sizi güldüreyim.eşim bekarken,arkadaşları dışarıda gezerken o ev de ya mantı yaparmış,ya da erişte :)) sonra da bir güzel yermiş...

sen pilava tavuk suyu tablatlerinden ayosun hoşuma gitmiyor dedi bu sefer pilavı o yaptı,peki yiyebildikmi tabiki hayır.bana çaktırmamak için zorla kendisi yedi sonundada pes etti zaten.

her pazar kahvaltiyi hazirla ben yataktayken :) eskiden yalniz simdide kizimla birlikde :)
arada yemek hazirladigida oluyo saolsun simdi kizimiz var eskiden mumlarla falan özel yapardi ortamida masayida
güzelde yemek pisirir benim gibide dagitmaz mutfagi :)))))))

ayyy sefgilimmm bana cok güzel bi sofra hazırlamıstı
mönümüzdeeeee
tavuk but kızartma
patates kızartması(fresh da cok cıtırdı:)
muhtesem bir salataaa
kırmızı sarap(kötüymüş o içmemiş ama ben içtim yazık olmasın die)
vee kasımm kasımm kasılan bir adet sefgili:D

Benim kocacım saolsun pazar sabahları erken kalkıp kahvaltımı hep o hazırlar :asigim: Tabi başka zamanlardada aklına eserse aparatif şeyler hazırlar.. Örn; Patates kızartması,haşlanmış yumurta,makarna,tost hmm bide yumurtalı ekmek..bunları çok şahane yapar cicikom :1closedeyes:

eşim saolsun evlendigimizden beri yemek hazırlar pek bi özenir
salata ve et yemeklerini çok güzel yapar:1closedeyes:
ilk zamanlar çalışmıyordum onun için ilk yemegi çig köfte oldu-tatlicadiarzu-
sonrasında bi sabah yataga kahvaltı getirdi artıkın hangi reklamda gördüyse
kahvaltıda mönü çay peynir yumurta salam zeytin bal çeri domates falan vardı çok güzeldi:icecream:
arada yapar ama hayal kırıklıgına ugramadımşakkıdı

Back
X