- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Kızlar ne pasaklıymışınız siz yahu...
Bende çalışıyorum..Halılarımı halı yıkamaya bile vermem.Balkonda yıkarım mis gibi..Evi temizleyip şöyle temiz eve baktımmı ohh deymeyin keyfime...
Mesela haftaya ctesi evde mevlüt okutacam.Ozamana kadar temizliyecem evimi tepeden tırnağa..duvarlarıda silmeyi düşünüyorum..
bu kıl muhabbeti nedir kızlar ya banada bi anlatıverin gariii:44:
Benim kardeşim de öyle. Mutfak işlerinden hazzetmez ama ev işlerinde
Richi Rich'in İrona'sı gib. Hatta bir insanın ütüyü bu denli sevmesine tanık
olmamışsınızdır. Toz bezlerini bile ütüler, gerisini siz düşünün.
Radyolog seni mesaj listesinde sıraya almıştır muhakkak..Sabırla bekleyeceksin
benım sorunumu yardımcıda çözemedı alayım dedım ama yok hem benım gibi temızlemıyor ben zevk alıyorum cocugum olunca allah bana güç kuvvet versın
Öhö öhö ben bu arada tuvalert lavabo temizledim,Yatak odamda bitti,çekmecelerim ıvır zıvırla dolu yarında onları yapıcam.Bir misafir odam var.Onu da kızım uyuyunca halledecem...Ayy kafam rahatladı yaa...
Helal olsun o zaman sana...Hakkaten pasaklıyız ama işte düzelmek istiyoruz bizde...Bak gör bizde başarıcaz bunu
radyolog banada bı mesajj lutfenn
bırde glıserın toz tutmayı engellıyormus kızlar duymusmuydunuz
:d HAMILELIKTEN DOLAYIDIR belkıı
bızımde yemek yememız fılan bulasıklar 09.00-09.30
sevdıgın bı dızıyı ızlerken yapabılırsın ben tv sız ıs yapamıyorum mubarek soyle tvde kayıp sehır veya ferıha oynarken temızlık yapmak gıbısı yok
radyolog yerde bende bısey gorsem anam ev battı moduna gırıyorummm senın gıbıyım oncekı halımle bu halım hıc benzemıyor
Belki ondandır ama ben tv izlerken hayatta iş yapamam otururum 5 dk 1 saate cıkar kendimi biliyorumsonracığıma cok sıkıldım artık iş yapmakdan cunku devamlı yapıyorum sokagımızda ınsaat var camlar berbat artık yanı tozdan gorunmuyor dısaırı gece cam sılıyoruz eşimle sıkıldım artık gercekten bu ay bir bayan şart dayanamıyorum vericem artık parayı napım ütümü yapsın camımı silsin yeter bana diğerleri sorun değil
tebrik ederim valla seni bravo.
bi de günlük iş sıralamasını yazar mısınız, hangi odadan başlıyorsunuz ilk önce nereleri yapıyosunuz en sona ne kalıyor mesela yatak çarşafını ve örtüsünü hergün çırpıp seriyor musunuz yoksa üstünü mü örtüveriyorsunuz lavabo tuvalet her gün ovuluyor mu?
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz zaman sorunu yok kızlar
bi de günlük iş sıralamasını yazar mısınız, hangi odadan başlıyorsunuz ilk önce nereleri yapıyosunuz en sona ne kalıyor mesela yatak çarşafını ve örtüsünü hergün çırpıp seriyor musunuz yoksa üstünü mü örtüveriyorsunuz lavabo tuvalet her gün ovuluyor mu?
Kızlar ne pasaklıymışınız siz yahu...
Bende çalışıyorum..Halılarımı halı yıkamaya bile vermem.Balkonda yıkarım mis gibi..Evi temizleyip şöyle temiz eve baktımmı ohh deymeyin keyfime...
Mesela haftaya ctesi evde mevlüt okutacam.Ozamana kadar temizliyecem evimi tepeden tırnağa..duvarlarıda silmeyi düşünüyorum..
henüz o boyuta varmadım ben
hele eşime kızdıysam o temızlık öyle bi tatlı oluyor kı anlatamam
bu bezleri bulmadan önce korıdorları fırcayla yıkardım camasır suyu c..f karıstıyodum bi güzel allahtan zehirlenmedım bekletıyodum sonra duruluyordum ama fayans arasındakı derz dolgulara zararlıymıs yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?