Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Helal olsun o zaman sana...Hakkaten pasaklıyız ama işte düzelmek istiyoruz bizde...Bak gör bizde başarıcaz bunu

henüz o boyuta varmadım ben

hele eşime kızdıysam o temızlık öyle bi tatlı oluyor kı anlatamam

bu bezleri bulmadan önce korıdorları fırcayla yıkardım camasır suyu c..f karıstıyodum bi güzel allahtan zehirlenmedım bekletıyodum sonra duruluyordum ama fayans arasındakı derz dolgulara zararlıymıs yapmayın

benım sorunumu yardımcıda çözemedı alayım dedım ama yok hem benım gibi temızlemıyor ben zevk alıyorum cocugum olunca allah bana güç kuvvet versın

camlarım bana pis pis bakıyor totoşumu kaldırsamda yapsam bi zahmetakşamları 2 pencere 2 pencere girsemmi diyorum of ya ancak yemek falan hazır olacak vakit kalıcak camlara

Öhö öhö ben bu arada tuvalert lavabo temizledim,Yatak odamda bitti,çekmecelerim ıvır zıvırla dolu yarında onları yapıcam.Bir misafir odam var.Onu da kızım uyuyunca halledecem...Ayy kafam rahatladı yaa...

tebrik ederim valla seni bravo.
bi de günlük iş sıralamasını yazar mısınız, hangi odadan başlıyorsunuz ilk önce nereleri yapıyosunuz en sona ne kalıyor mesela yatak çarşafını ve örtüsünü hergün çırpıp seriyor musunuz yoksa üstünü mü örtüveriyorsunuz lavabo tuvalet her gün ovuluyor mu?
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz zaman sorunu yok kızlar

Eyvaaah kış gelmeden odamı toplamalıyım. Yoksa nemliler de o odaya gidecek gerisini düşünmek bile istemiyorum

benim cocugum yok henüz haftada 1-2 yapıorum mutfak toz sil süpür genel ince temizlikler bayagı aralıklarla oluyo yaz temizligi en genel zaten bnm genelde evim düzenlidir ama takıntılıyım hep bozuk gibi gelio

Yok çarşafımı sirkelemem üstünü örterim ama sıra onada gelir elbet kendime yüklenemem o kadar :)

Genelde ilk oturma odamı sonra mutfağı ve diğerlerini yapıyorum yani aslında nasıl biliyormusun komik ama elektirk süpürgemi koydğum yere göre yapıyorum en son o yeri yapıyorum haha bu da ayrı bir tembellik sanırım :)) Lavabo tuvalet önceden pek umursamazdım orayı bile ama şu sıralar elim dedğikçe kirli gördükçe yıkıyorum...

Çalışıyormusun bilmiyorum ama...

Ben çalışmasam..

Hergün o lavaboları ovarım..Yatağı her seferinde çırparak sererim..

Evi süpürürüm..

Ama çalışınca bunları haftasonu yapıyorsun malesef..Eğer almış başını gitmişse hafta içi müdahale ediyorsun

bi maşallah da benden işte budur. bu iştah ve gücü kuvveti arıyoruz işte biz de bulduğumuz zaman tamam

bu arada kızlar mesajda bahsettıgım paspasları o ürünün kendi sitesine girip ürünler,yüzey temizleyici sistemlerinden 3. sıradakı haberınız olsun oynak bişiy girmedıgı yer kalmıyor yanlıs bakmayın

Son düzenleme:

Sakın karıştırma temizlik maddelerini birbirine radyolog, evet o anda
zararını hissetmezsin ama zamanla solunum yollarına kalıcı hasarlar verir
Allah korusun... Bizim kız da öyle karıştırırken bir defa zehirlendi, öyle
akıllandı.

Ben iyi bir ev hanımı olabilir miyim hiç bilmiyorum valla. Yemek yapmaktan
haz duyuyorum, mutlu oluyorum yemek yaparken ama temizlik öyle
değil. Hiç sonu gelmiyor, hep aynı şeyi yapıyorsun :))) ben diyorum ki
bazen temizlik yapacağıma şu kitabı okurum, dergilerimi okurum :)))
sanırım birinizin bana 'el vermesi' gerekiyor marifetli hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…