Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Kızlar ya size bir şey danışayım. Benim banyomda gider yok (küvet hariç). Yerleri ne kadar silersem sileyim içime sinmiyor. Derz temizleyici de iyi değil eritiyor diyorlar. Ne yapmalıyım sizce?

bi maşallah da benden işte budur. bu iştah ve gücü kuvveti arıyoruz işte biz de bulduğumuz zaman tamam

Bu güç işte her daim olmuyor.Ama arada sıradada olmuyor..

Abartamadan yapmak lazım temizliği..Hastalık gibi değil yani..Hayatın önüne geçmemeli bence

benim eşyalar eski ev eski ister temizle ister temizleme aynı yaniaman en iyisi otur bilgisayarın başına.kocanın gelmesine yakın al elektrikli süpürgeyi şöyle bir çektiriver.adam hamarat hanım sansın.salla valla bu ev işleri bizi kabire sokar .hiçde bitmez

cumartesı pazar evde olan hatunlar ıcın
cuma aksamı herseyden sonra evı bır gezın bakalım ne var ne yok
gerekırse camasırlar makıneye kırlı sepetine havlular degısebılır nevreısmler degısır utuler yapılabılır
cumartesı - kahvaltı bulasık cougun altı ustu bıttımı cocucuk tam ters kosesınden ıse koyulalım dagnıklık yok henuz cocugun afyonu patlamadı supurun
oda oda mobıyları sılın kurulayın ben her defasında prızlerıde alırım

kapıları 3 hafatda bır alıcam

neyse sonra yerlerı sılın cocugun odası hrıc sonra cocuguda alın bı odaya cekılın ılgısını dagıtın kafasını karıstırın sonrakı o cocugun ılk bulundugu odaya gıdıp supurup sılın cocugu oyalamaya devam
kurumasını hızlandırmak ıcın cam acıyorum yoksa kurumuyor yerler
sonra koltuklarda polar ortulerım var onlarıda gecedn duzeltıyorum
wc banyo yıkanıyor paspaslar ısın en basında cırpılacak ama neyse
evde bıblo , mutfakte kepcelık fılan evı hem dagınık gosterıyor hemde onlar temızlık ıstıyor atın gıtsın
neysee sonracıma benım evım grıs kat halıları kaldırıyorums ılmeden kuruyunca serıyorum

camasır katlanıp yerlestırılır yemegıde ıslere baslamadan ocaga surdugunuzu dusunmek ıstıyorum ben sahsen

temızlıkten degıl dagnıklıgı sevmem

ama ben bu ıslerı 11 de basladıgımı dusunursek esımde sımdıye dek hep evde oldu cumartesı ya uyuyor oldu bır odaya oyle gıremedım yada uyanık bı yere gıtmeden once ıllakı ya bulasık ya banyo yada katlancak camasırlar geceye rotarlanıyor
daha hızlı olmam lazım

wcler 1 gun yıkıyorum 1 gun yıkamıyorum

bulasık mak haftada 3 kere calıstıyıryorum

haftada bır gun temızlık tam ortasındada evı kuru kuruya supuruyorum ve wc yıkıyorum o gn fılan ama hala eksık oldugunu dusundugum seyler var

teşekkürlerbenim evdekiler çok dağınık sürekli arkalarını topluyorum oğlanın odasına zaten kepçeyle gir giymiş atmış giymiş atmış giymiş atmış

Kızlar ya size bir şey danışayım. Benim banyomda gider yok (küvet hariç). Yerleri ne kadar silersem sileyim içime sinmiyor. Derz temizleyici de iyi değil eritiyor diyorlar. Ne yapmalıyım sizce?

şimdi nasıl temizliyosun peki birde içine neden sinmiyor banyo eskimi

camlarım bana pis pis bakıyor totoşumu kaldırsamda yapsam bi zahmetakşamları 2 pencere 2 pencere girsemmi diyorum of ya ancak yemek falan hazır olacak vakit kalıcak camlara

kalk kalk sen de yap pencerelerini herkes yaptı işlerini ezik yaftası var unutma bak. aman ha sakın

onu nerden alıcaz çok tozlanıyor benim ev
eczanede satılıyormus bı bılmem kac lıtre suya bı kahv kasıgı glıserınmıs ucuzmus fıyatıda

kalk kalk sen de yap pencerelerini herkes yaptı işlerini ezik yaftası var unutma bak. aman ha sakın

akşama eve gidiymde dur kız ya bide ben korkuyorum dışları silmeye(yüksekten) paspasa bezi bağlıyorum öyle

acıkcası benım gıderım varda bende yıkamıyorum banyo dolabıma nem kaptırıcam dıye neden ıcıne sınmıyor normalde pekı terlıklemı gırıyosunuz klozet paspas takımı varmı?

benim mutfağımada derz felan yaptılar her yer toz bu gün fazla yürüyüş ve spor yaptım bakalım eve gidince nasıl toparlarım artık bliemiyorum çocuğun ödevleri derken kendi kendime acıdım şimdi

evet çalışıyorum. ben de senin gibi diyodum doğum iznine erken ayrıldım. iş yapmayı özledim evde olunca şöyle yapcam böyle yapcam amaa çalışırkenden daha kötü oldu :26: en azından şimdi pek vaktim yok yapmam lazım diye yapıyorum o zaman dur birazdan az sonra şimdi şu program bitsin, o bitti bu başladı derken akşam oluyodu

amaaan zaten sigara içiyorum bişiy olmadı ama artık yormuyorum kendımı çözüm buldum kendimce

temizlik günü yapalım her gün birimize gidelim

Ya işte en önemlisi öğrenmemiz gereken,aldığını geri yerine koymak...O zaman zor gelmez...Bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım...

Ben sabah kahvaltı bile etmeden evi temizlerim..Olurda kahvaltı edersem,yada tv ye bakarsam kalkamam..Sonra hem ev pis hem benim sinirler bozuk olur..

Kahvaltımı ederken temiz evimin keyfini çıkarıyorum

Ben sabah kahvaltı bile etmeden evi temizlerim..Olurda kahvaltı edersem,yada tv ye bakarsam kalkamam..Sonra hem ev pis hem benim sinirler bozuk olur..

Kahvaltımı ederken temiz evimin keyfini çıkarıyorum

bende izin dönemı boyunca 7 de eşimi gönderır girişirim işe yemeğide ocaga koyarım öğleden sonra bana kalıyor kk ya takılıyorum

ay sen cok aysa benım esımde demezmı bana anamın 1 saatte yaptıgını 5 saatte yapamıyosun dıye bende ocaktan sonra temızlıkcı alıcam dedım
o gun cocugu anneme bırakıp esımede temızlıkcı aldım dıyıp evı kırklamak parayıda bırıktırmeyı dusunuyorum 2.bebemız geldımı cok yandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…