bi maşallah da bendenişte budur. bu iştah ve gücü kuvveti arıyoruz işte biz de bulduğumuz zaman tamam
tebrik ederim valla seni bravo.
bi de günlük iş sıralamasını yazar mısınız, hangi odadan başlıyorsunuz ilk önce nereleri yapıyosunuz en sona ne kalıyor mesela yatak çarşafını ve örtüsünü hergün çırpıp seriyor musunuz yoksa üstünü mü örtüveriyorsunuz lavabo tuvalet her gün ovuluyor mu?
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz zaman sorunu yok kızlar
bu arada kızlar mesajda bahsettıgım paspasları o ürünün kendi sitesine girip ürünler,yüzey temizleyici sistemlerinden 3. sıradakı haberınız olsun oynak bişiy girmedıgı yer kalmıyor yanlıs bakmayın
Kızlar ya size bir şey danışayım. Benim banyomda gider yok (küvet hariç). Yerleri ne kadar silersem sileyim içime sinmiyor. Derz temizleyici de iyi değil eritiyor diyorlar. Ne yapmalıyım sizce?
Helal olsun o zaman sana...Hakkaten pasaklıyız ama işte düzelmek istiyoruz bizde...Bak gör bizde başarıcaz bunu
camlarım bana pis pis bakıyortotoşumu kaldırsamda yapsam bi zahmet akşamları 2 pencere 2 pencere girsemmi diyorum of ya ancak yemek falan hazır olacak vakit kalıcak camlara
eczanede satılıyormus bı bılmem kac lıtre suya bı kahv kasıgı glıserınmıs ucuzmus fıyatıdaonu nerden alıcaz çok tozlanıyor benim ev
Belki ondandır ama ben tv izlerken hayatta iş yapamam otururum 5 dk 1 saate cıkar kendimi biliyorumsonracığıma cok sıkıldım artık iş yapmakdan cunku devamlı yapıyorum sokagımızda ınsaat var camlar berbat artık yanı tozdan gorunmuyor dısaırı gece cam sılıyoruz eşimle sıkıldım artık gercekten bu ay bir bayan şart dayanamıyorum vericem artık parayı napım ütümü yapsın camımı silsin yeter bana diğerleri sorun değil
kaca gelıyor kadınlar ?
evet evet kesinlikle başarıcaz. da pasaklı demesek
kalk kalk sen de yap pencerelerini herkes yaptı işlerini ezik yaftası var unutma bak. aman ha sakın
Kızlar ya size bir şey danışayım. Benim banyomda gider yok (küvet hariç). Yerleri ne kadar silersem sileyim içime sinmiyor. Derz temizleyici de iyi değil eritiyor diyorlar. Ne yapmalıyım sizce?
Çalışıyormusun bilmiyorum ama...
Ben çalışmasam..
Hergün o lavaboları ovarım..Yatağı her seferinde çırparak sererim..
Evi süpürürüm..
Ama çalışınca bunları haftasonu yapıyorsun malesef..Eğer almış başını gitmişse hafta içi müdahale ediyorsun
Sakın karıştırma temizlik maddelerini birbirine radyolog, evet o anda
zararını hissetmezsin ama zamanla solunum yollarına kalıcı hasarlar verir
Allah korusun... Bizim kız da öyle karıştırırken bir defa zehirlendi, öyle
akıllandı.
Ben iyi bir ev hanımı olabilir miyim hiç bilmiyorum valla. Yemek yapmaktan
haz duyuyorum, mutlu oluyorum yemek yaparken ama temizlik öyle
değil. Hiç sonu gelmiyor, hep aynı şeyi yapıyorsun :))) ben diyorum ki
bazen temizlik yapacağıma şu kitabı okurum, dergilerimi okurum :)))
sanırım birinizin bana 'el vermesi' gerekiyor marifetli hatunlar
evet çalışıyorum. ben de senin gibi diyodum doğum iznine erken ayrıldım. iş yapmayı özledim evde olunca şöyle yapcam böyle yapcam amaa çalışırkenden daha kötü oldu :26: en azından şimdi pek vaktim yok yapmam lazım diye yapıyorum o zaman dur birazdan az sonra şimdi şu program bitsin, o bitti bu başladı derken akşam oluyodu
Ya işte en önemlisi öğrenmemiz gereken,aldığını geri yerine koymak...O zaman zor gelmez...Bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım...
Ben sabah kahvaltı bile etmeden evi temizlerim..Olurda kahvaltı edersem,yada tv ye bakarsam kalkamam..Sonra hem ev pis hem benim sinirler bozuk olur..
Kahvaltımı ederken temiz evimin keyfini çıkarıyorum
benim eşyalar eski ev eski ister temizle ister temizleme aynı yaniaman en iyisi otur bilgisayarın başına.kocanın gelmesine yakın al elektrikli süpürgeyi şöyle bir çektiriver.adam hamarat hanım sansın.salla valla bu ev işleri bizi kabire sokar .hiçde bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?