çalısan biri olarak hepsını bırıktırıyorum cunku cok yoruluyorum anlatamam o yol benı varya otobuste ayakdada gelıyorsam hah o zaman ben yandım
ben aksam 06'da evde oluyorum yanı yapsam elımı kolumu sallayarak yaparımm amaa dunmesela camasır katladım yerlestırıdm utulenceklerı bu aksama bıraktım
nıye bırakıyosunkı camasır olayını bende sevmıyorum bellı oldugu uzre
ymeklerimi pazar akşamından 3 çeşit yapıorum.salı akşamları balık yiyoruz k.validemde 4 günlük yemeğim hazır oluo yanına slata tursu yoğurt corba vs. ilave yapıorum o yüzden cok fazla yemek prblemim yok.ama çamasır her akşam yıkıyorum ütümde haliyle ona keza
bitmiyor.....
şimdi izinliyim ama işe giderkende ertesı gunun yemeğini bir gece önceden yapıyorum hem dınlenmıs oluyor daha lezzetlı oluyor
çalısan biri olarak hepsını bırıktırıyorum cunku cok yoruluyorum anlatamam o yol benı varya otobuste ayakdada gelıyorsam hah o zaman ben yandım
benım masa her daım acık
Kikirikli sayende ben dün akşam eve geç gitmiş olduğum halde,
bir haftadır hasta olduğum için yapamadığım ve gözümde dağ gibi
büyüyen temizliğimi yaptımtabi ince detaylar
mecbur hafta sonu halledilecek ama en azından eve girdiğimde
moralim çökmeyecek. Çok dua ettim sana
ben aksam 06'da evde oluyorum yanı yapsam elımı kolumu sallayarak yaparımm amaa dunmesela camasır katladım yerlestırıdm utulenceklerı bu aksama bıraktım
nıye bırakıyosunkı camasır olayını bende sevmıyorum bellı oldugu uzre
Akşam eve saat 8de geliyorum en erken 7.30 da evde oluyorum sence 8den sonra nasıl iş yapayım ben elim kalksa ayagım kalkmıyor ayakklarım kalksa popişimle koltugun diyalogunu bir türlü kesemedim
Kızlar çok komiğim ya 2 gömlek ütülüyorum sonra hopp dinleniyorumToplam ütü sayısı 4, mola verilen gömlek sayısı 2, ütüden dolayı oluşan boyun ağrısı paha biçilemez
Akşam eve saat 8de geliyorum en erken 7.30 da evde oluyorum sence 8den sonra nasıl iş yapayım ben elim kalksa ayagım kalkmıyor ayakklarım kalksa popişimle koltugun diyalogunu bir türlü kesemedim
:d HAMILELIKTEN DOLAYIDIR belkıı
bızımde yemek yememız fılan bulasıklar 09.00-09.30
sevdıgın bı dızıyı ızlerken yapabılırsın ben tv sız ıs yapamıyorum mubarek soyle tvde kayıp sehır veya ferıha oynarken temızlık yapmak gıbısı yok
radyolog yerde bende bısey gorsem anam ev battı moduna gırıyorummm senın gıbıyım oncekı halımle bu halım hıc benzemıyor
aynen. 7 gibi evde oluyorum en erken. annemden kızımı alıyoruz eve geçiyoruz. bişeyler yedik kaldırdım derken saat 10 oluyo en iyi ihtimalle kızım izin verirse. dediğim gibi kızlar işin sırrı istek ve iş yapma iştahında. onu bulduğumuz zaman tamamdır zannımca :13:Akşam eve saat 8de geliyorum en erken 7.30 da evde oluyorum sence 8den sonra nasıl iş yapayım ben elim kalksa ayagım kalkmıyor ayakklarım kalksa popişimle koltugun diyalogunu bir türlü kesemedim
Radyolog ya mejın geldi çok sağol da,hani marka paylaşımı yasak ya kodlasak nasıl olur:) Hem herkes öğrenmiş olur...Ok dersen kodla sana zahmet yazdığın ürünü
Çok güzel bir konu olmuş bende çalışıyorum ve bir yaşında oğlum var evi bi görseniz oooooooooo...
Radyolog o buluşu rica etsem bana da mail atar mısın? kıldan nefret ediyorum
aynen. 7 gibi evde oluyorum en erken. annemden kızımı alıyoruz eve geçiyoruz. bişeyler yedik kaldırdım derken saat 10 oluyo en iyi ihtimalle kızım izin verirse. dediğim gibi kızlar işin sırrı istek ve iş yapma iştahında. onu bulduğumuz zaman tamamdır zannımca :13:
Kızlar ne pasaklıymışınız siz yahu...
Bende çalışıyorum..Halılarımı halı yıkamaya bile vermem.Balkonda yıkarım mis gibi..Evi temizleyip şöyle temiz eve baktımmı ohh deymeyin keyfime...
Mesela haftaya ctesi evde mevlüt okutacam.Ozamana kadar temizliyecem evimi tepeden tırnağa..duvarlarıda silmeyi düşünüyorum..
Çalışan kadınlar bence kesinlikle yardımcı almalı ama olmuyor işte. Hem iş, hem koca hem bebek çok zor çokkkkkkkkkkk
ama ben takıntı halıne getırdım o huyumu bıraksam iyi olacak her gun temızlık yapsam bıkmıyorumyerde ufak bir şey görsem oooo ev kirlnmiş diyorum her tarafı siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?