Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

neyse ya bir tek ben değilmişim ütüden cam silmekten nefret eden bu arada ne mesajı bu böyle herkezin dilinde sihirli kelimeler felan varsa içinde banada gönderiverin

Sevindim canım valla,yapabildiğini yapmışsın süpersin...

ama ben takıntı halıne getırdım o huyumu bıraksam iyi olacak her gun temızlık yapsam bıkmıyorum yerde ufak bir şey görsem oooo ev kirlnmiş diyorum her tarafı siliyorum

Son düzenleme:
Radyolog ya mejın geldi çok sağol da,hani marka paylaşımı yasak ya kodlasak nasıl olur:) Hem herkes öğrenmiş olur...Ok dersen kodla sana zahmet yazdığın ürünü

Çok güzel bir konu olmuş bende çalışıyorum ve bir yaşında oğlum var evi bi görseniz oooooooooo...
Radyolog o buluşu rica etsem bana da mail atar mısın? kıldan nefret ediyorum

Öhö öhö ben bu arada tuvalert lavabo temizledim,Yatak odamda bitti,çekmecelerim ıvır zıvırla dolu yarında onları yapıcam.Bir misafir odam var.Onu da kızım uyuyunca halledecem...Ayy kafam rahatladı yaa...

Kızlar çok komiğim ya 2 gömlek ütülüyorum sonra hopp dinleniyorum Toplam ütü sayısı 4, mola verilen gömlek sayısı 2, ütüden dolayı oluşan boyun ağrısı paha biçilemez

çççooook güldüm yaaaaaaaaa harikasınnn
kızlar konu cooooooook hosuma gitti bayıldıııııımmmmmmmmmmm siz cok yasayın emi ... benim elini birtek bardaga sürmeyen bir kocam varr :18:

Kızlar ne pasaklıymışınız siz yahu...

Bende çalışıyorum..Halılarımı halı yıkamaya bile vermem.Balkonda yıkarım mis gibi..Evi temizleyip şöyle temiz eve baktımmı ohh deymeyin keyfime...

Mesela haftaya ctesi evde mevlüt okutacam.Ozamana kadar temizliyecem evimi tepeden tırnağa..duvarlarıda silmeyi düşünüyorum..

Radyolog ya mejın geldi çok sağol da,hani marka paylaşımı yasak ya kodlasak nasıl olur:) Hem herkes öğrenmiş olur...Ok dersen kodla sana zahmet yazdığın ürünü

Çok güzel bir konu olmuş bende çalışıyorum ve bir yaşında oğlum var evi bi görseniz oooooooooo...
Radyolog o buluşu rica etsem bana da mail atar mısın? kıldan nefret ediyorum

ya siteden veririmde normalde yasak korkuyorum isteyene mesaj atayım zaten cogu arkadaslar bılıyor

Çalışan kadınlar bence kesinlikle yardımcı almalı ama olmuyor işte. Hem iş, hem koca hem bebek çok zor çokkkkkkkkkkk

O iştahıda konu sayesinde bulucaz inşallah...Ben bulmaya başladım yaa şükür...şaka gibi :)

Son düzenleme:

Maşallah diyeyim sana o zaman

Çalışan kadınlar bence kesinlikle yardımcı almalı ama olmuyor işte. Hem iş, hem koca hem bebek çok zor çokkkkkkkkkkk

benım sorunumu yardımcıda çözemedı alayım dedım ama yok hem benım gibi temızlemıyor ben zevk alıyorum cocugum olunca allah bana güç kuvvet versın

ama ben takıntı halıne getırdım o huyumu bıraksam iyi olacak her gun temızlık yapsam bıkmıyorum yerde ufak bir şey görsem oooo ev kirlnmiş diyorum her tarafı siliyorum

Benim kardeşim de öyle. Mutfak işlerinden hazzetmez ama ev işlerinde
Richi Rich'in İrona'sı gib. Hatta bir insanın ütüyü bu denli sevmesine tanık
olmamışsınızdır. Toz bezlerini bile ütüler, gerisini siz düşünün.

radyolog banada bı mesajj lutfenn
bırde glıserın toz tutmayı engellıyormus kızlar duymusmuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…