haha alemsin...Benimde önce bir zoruma gitti ama sonra doğru buldum o sözü:) Ya ne kendine güven bizdeki lafta söyletmiyoruz kendimize
bende izin dönemı boyunca 7 de eşimi gönderır girişirim işe yemeğide ocaga koyarım öğleden sonra bana kalıyor kk ya takılıyorum
gider yok sa silmekten başka çarede yok gibi duruyor çamaşır suyuyla güzelce silersen belki içine sinerKızlar ya size bir şey danışayım. Benim banyomda gider yok (küvet hariç). Yerleri ne kadar silersem sileyim içime sinmiyor. Derz temizleyici de iyi değil eritiyor diyorlar. Ne yapmalıyım sizce?
benim eşyalar eski ev eski ister temizle ister temizleme aynı yaniaman en iyisi otur bilgisayarın başına.kocanın gelmesine yakın al elektrikli süpürgeyi şöyle bir çektiriver.adam hamarat hanım sansın.salla valla bu ev işleri bizi kabire sokar .hiçde bitmez
Ben buzdolabını temizlemekten mahfoluyordum.Raflar cam olunca en ufak lekeler göze batıyor..En sonunda buzdolabın için örtülerden aldım.Rahatladım..
Ben sabah kahvaltı bile etmeden evi temizlerim..Olurda kahvaltı edersem,yada tv ye bakarsam kalkamam..Sonra hem ev pis hem benim sinirler bozuk olur..
Kahvaltımı ederken temiz evimin keyfini çıkarıyorum
bak onun içinde pazarda bulabileceğin etiket tarzı ürünler var yapışkanlı degıl ama ölçüsüne göre serince kaymıyor düzenli duruyor ben onlardan yaptım,kirlense bile siliyorum gecıyor en azından camlarını yıkamak zorunda kalmıyorum sebzeliklerede serdım bı derın donduruca yok
ya cok ukalalık gibimi oluyor böyle herşeye atlıyorum
amaaan zaten sigara içiyorum bişiy olmadı ama artık yormuyorum kendımı çözüm buldum kendimce
temizlik günü yapalım her gün birimize gidelim
Ben buzdolabını temizlemekten mahfoluyordum.Raflar cam olunca en ufak lekeler göze batıyor..En sonunda buzdolabın için örtülerden aldım.Rahatladım..
akşama eve gidiymde dur kızya bide ben korkuyorum dışları silmeye(yüksekten) paspasa bezi bağlıyorum öyle
bak onun içinde pazarda bulabileceğin etiket tarzı ürünler var yapışkanlı degıl ama ölçüsüne göre serince kaymıyor düzenli duruyor ben onlardan yaptım,kirlense bile siliyorum gecıyor en azından camlarını yıkamak zorunda kalmıyorum sebzeliklerede serdım bı derın donduruca yok
ya cok ukalalık gibimi oluyor böyle herşeye atlıyorum
ev pek dağınık olmuyo kızım küçük olduğu için daha. ama o büyümeden önce yatmadan ortalığı toplayıp ertesi güne toplanacak bişey bırakmamayı adet edinmem lazım. bi çok kişi böyle yapıyormuş. ama ben kızı uyutayım diye bi gidiyorum yatıp emiyo onun yanında ben de uyuyakalıyorum bi bakıyorum ya gece yada sabah olmuş :26:
naçizane bi duyumumu paylaşmak istiyorum sızınle
o örtüyü buzdolabının içindeki raflara bende alıp sermeyi düşünüyodum ama
burda bı ablam yeni buzdolabı aldı
servis gelip kurarken abla sormuş
bu örtülerden alıp koycam bı sakıncası varmı dıye
adamda koymayın sakın demiş
dolap içindeki soğuk hava akışını engelliyomuş herhangi bir örtü,bez vs
oysa ben hem çok dekoratif hem de temızlık için pratik bulurdum ama
buzdolabı için zararlıymış fıstıklar!!!!
Benim daha çocuğum yok..Çocuk olunca enerjim kalırmı bilmiyorum..Ama benim eşim yardım eder bana..Evi silip süpürür mesela..
Çocuk olunca artık birimiz çocuğa bakıp birimiz evi toparlarız
naçizane bi duyumumu paylaşmak istiyorum sızınle
o örtüyü buzdolabının içindeki raflara bende alıp sermeyi düşünüyodum ama
burda bı ablam yeni buzdolabı aldı
servis gelip kurarken abla sormuş
bu örtülerden alıp koycam bı sakıncası varmı dıye
adamda koymayın sakın demiş
dolap içindeki soğuk hava akışını engelliyomuş herhangi bir örtü,bez vs
oysa ben hem çok dekoratif hem de temızlık için pratik bulurdum ama
buzdolabı için zararlıymış fıstıklar!!!!
amaaan zaten sigara içiyorum bişiy olmadı ama artık yormuyorum kendımı çözüm buldum kendimce
temizlik günü yapalım her gün birimize gidelim
evet ya benim buzdolabımın içi normal telli olanlardandı bozuldu yenisini almak zorunda kaldık bide aklım nerdeyse bir heves orbitallerden aldım içi ayrı dışı ayrı dert buzdolabı örtüsüde neymiş ki bende alsa:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?