Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Bizde de toplam 9 tane cam var canım bizimkilerin silmesi bir eziyet pencereye falan çıkmadan siliyoruz zaten 15.kat oldugu için annem bunun için cam silmek için temizlik şirketlerinin kullandıgı bir alet var onu aldı adını bilmiyorum onunla siliyoruz rahat oluyor ama camı her sildigimizde üzerine hop yagmur yagıyor sabah sildik şimdi yağmur başladı

hayırlı olsun evliliğin çok mutlu olursun inş. bırak kalsın sen bu günlerin tadını çıkar işler yapılıyor nasılsa...

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz Allahtan eşim çok anlayışlı sen otur ben yaparım bile diyor ama tabiki beraber girişiyoruz.. Bitmiyor anacım bitmiyor

benımde 10. kat zor oluyo evet sakarı zaten allah korusun

patoloji,kikirik,muhnasa msj attım geldımı acaba

Kikirikli sayende ben dün akşam eve geç gitmiş olduğum halde,
bir haftadır hasta olduğum için yapamadığım ve gözümde dağ gibi
büyüyen temizliğimi yaptım tabi ince detaylar
mecbur hafta sonu halledilecek ama en azından eve girdiğimde
moralim çökmeyecek. Çok dua ettim sana

sıze bır anımı anlatıcam

mesaj attıgım arkadaslar önerilerimi nasıl buldunuz acaba ,eklemek istedıklerınız varsa ekleyın bende öğrenmiş olrum birşeyler calısanlar için pratik oldugunu düşünüyorum

ılk evlılıgımı yaptıktan 5 ay sonra 19 gırmıstım
kucuktum y anı ne ev ısı ne yemek hıc haberım yok
neyse kucuktum ısın ozu kıs fılan geldı boyle camasır yıkmaya calısıyorum balkonda camasır telı yok hazır tellere serıyorum yakın oluyolar kurumuyo falan fısman bır gun ev ıcınde serılıyken mısafır gelecektı hepsını 2.bır odamız vardı belkı o donem evımın resımleırnı goren kızlar bılır mor koltuklu bır oda herneyse oturma odası nıyetlı ama kullanmıyoruz pek ben sadece gunun 3-4 saatını pcde oyun oynuyorum orada
neyse bır kısmı katlı yerlescek bır kısmı ıslak oraa koydum kapısını cektım
calısıyorum fılan acemıyım neler olabılecegını bılmıyorum sonrakı gun ıs fılan bıseyler oldu araya bıseyler gırdı hatırlamıyorum
bu olay boyle devam ettı oraya camsır sermeye katlayıp yatakların uzerıne fılan koyuyorum baktım ne bılım camasır katlama yerlestırme pek sevmem

1 ay sona yaklasık orası gıyınme dokunme camasırlık utuhane halıne dondu
ama dagınık kımısı katlı kımısı kurumus koltukların uzerınde derkeeeeeeeeen onemlı bır mısafır gelıyor ılk kez
odayıda gormek ıstıcek evı gezıcek napcam napcamm
kapının kolunu cekiç yardımıyla kırdım

ne oldu dedıler kapı kolu kırıldı oda acılmıyor dedım anahtarlada kıtledım yoksa dılı tutuyor ıttıreseler acılır o halıne bıraksam
1 ay daja bu boyle gıttı annem gelıyor o gelıyor bu gelıyor o da esrarengız bı hava almaya basladı

o zamankı esımdende utanmıyorum herhalde ne bılım bılmıyorum unuttum hatırlamıyorum

en sonunda (ust kattada kuzenım esı oturuyordu oda gelıyor gunde 3-5 kere onuda sureklı atlatıyorum ama o anlamıs o odada bı halt ettıgımıs onradan soyledı)
kuzenımı aradım cuma aksamı anlattım gel bana yardım et oda kuflendı dedım sonrakı sabah geldı camasırları topladım butun gardolaplar bos tabı halıyle bı taraftan yıkıyoruz kurumuyorlar gene kıs bı taraftan banyoya yıgdık duvarları sıl babam sıl koltukları sıl yıka halı yıkmaya gıttı ğamukcuk pamukcuk
oyle ıste o odayı o sekılde kurtardık
o sebebten kendımı salarsam ben sızın gıbı salmam tam salarım :18: ısı sıkı tutuyorum

cok pratik değilim ben ama yaptıgım ısı temız yaparım suanda yemek ısını pek kıvıramıyorum ama evım pıs olmaz belkı cocugun oyuncakları dagnık kalır bı ıhtımal kocam yatagı acık bırkaıp ıse gıder vardıyalı calsııyor oyle o kadar

nasıl ama dehset bı anı dımı

buarada bunu okuyan benı reelden tanıyan arkadaslar varsa bu olayı bı kac kısıye baska bırının basına gelmıs gıbı anlattıgım olmustu bu konuyu acmasınlar sormasınlar rıca edıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

benımde 10. kat zor oluyo evet sakarı zaten allah korusun

patoloji,kikirik,muhnasa msj attım geldımı acaba

radyologcum mesajın geldi teşekkür ederim. cevap yazdım ama gitmedi toplam 100 iletim olmamış henüz.
önerilerine teşekkür ederim bahsettiğin mikrofiber bezi nerden bulabileceğimi bilmiyorum aram netten bakayım araştırayım.
yerler konusunda da benzer bir paspasım var epeyce pahalı almıştım memnunum ondan 360 derece dönüyo koltuk altlarına giriyor duvar bile silebiliyorum. kimyasal zararı olmadığı iddia edilen temizlik ürünlerinden de aldım tonla para verip tek eksik benim istek arzum ve bismillah dememe kaldı.

senın anı baya bir anıymış hani aman allahım geçmiş olsun mu diyim ne diyimmm ya şimdi benımde fazladan bir odam olsa ütü odası yapsam giyinme odası yapsam süper olur valla :) ama o sekılde degıl

istek konusunda birşey dıyemem ama cam silmek için olan bezı internetten bulabılrsın mavi renklı bir bez diğer paspasta cok pahalıydı aslında ama 16 tl dusunce kacırma kızım dedım aldım

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…