ben ütü yapmanın keyifli oldugunu ütümü değiştirince ve ütülenecekleri biriktirmeden yapınca anladım
ben cam silmek ve yer silmekten nefret ediyodum yani siliyorum siliyorm tozlu coraplarımdan anlıyorum ne kadar tozlandıgını ve tabi kıllar ama şimdi öyle bir sorunum yok mesela 7 tan büyük camı 1 saat sürmeden siliyorum
hayırlı olsun evliliğin çok mutlu olursun inş. bırak kalsın sen bu günlerin tadını çıkar işler yapılıyor nasılsa...
Bizde de toplam 9 tane cam var canım bizimkilerin silmesi bir eziyet pencereye falan çıkmadan siliyoruz zaten 15.kat oldugu için annem bunun için cam silmek için temizlik şirketlerinin kullandıgı bir alet var onu aldı adını bilmiyorum onunla siliyoruz rahat oluyor ama camı her sildigimizde üzerine hop yagmur yagıyorsabah sildik şimdi yağmur başladı
Radyologg banada mesaj atarmısın
tabiki itina ile mesaj atılır
benımde 10. kat zor oluyo evet sakarı zaten allah korusun
patoloji,kikirik,muhnasa msj attım geldımı acaba
mesaj attıgım arkadaslar önerilerimi nasıl buldunuz acaba ,eklemek istedıklerınız varsa ekleyın bende öğrenmiş olrum birşeyler calısanlar için pratik oldugunu düşünüyorum[/QUOTE
valla arkadasım iş bi tek temizlikle bitse bunlar kafii de bunun çamaşırı ütüsü yemeği var off off hiç tamadır hiç işim yok dedğimi hatırlamıyorum nedense....:44::44:
benımde 10. kat zor oluyo evet sakarı zaten allah korusun
patoloji,kikirik,muhnasa msj attım geldımı acaba
mesaj attıgım arkadaslar önerilerimi nasıl buldunuz acaba ,eklemek istedıklerınız varsa ekleyın bende öğrenmiş olrum birşeyler calısanlar için pratik oldugunu düşünüyorum[/QUOTE
valla arkadasım iş bi tek temizlikle bitse bunlar kafii de bunun çamaşırı ütüsü yemeği var off off hiç tamadır hiç işim yok dedğimi hatırlamıyorum nedense....:44::44:
ütüye henüz tam olarak çare bulamadım ama ütümü değiştirdim ,çamaşırları fazla biriktirmiyorum hatta işim yoksa hafif nemli ütülüorum halledıyorum,yemeğe gelincede malzemelerin dogranmıs soyulmus haslanmıs vs oldugu için hepsini atyorum bi tencereye pişiriyorum genelde düdüklü iyi oluyor zaman tasarrufu birde sağlıklı pişiyor,ayrıcada bi püf noktası daha anneannem söylemişti yemeğin yağını az katıyorum ocaktan inmeye yakın hafif bi yag gezdiriyorum üstüne daha lezzetli oluyor
ılk evlılıgımı yaptıktan 5 ay sonra 19 gırmıstım
kucuktum y anı ne ev ısı ne yemek hıc haberım yok
neyse kucuktum ısın ozu kıs fılan geldı boyle camasır yıkmaya calısıyorum balkonda camasır telı yok hazır tellere serıyorum yakın oluyolar kurumuyo falan fısman bır gun ev ıcınde serılıyken mısafır gelecektı hepsını 2.bır odamız vardı belkı o donem evımın resımleırnı goren kızlar bılır mor koltuklu bır oda herneyse oturma odası nıyetlı ama kullanmıyoruz pek ben sadece gunun 3-4 saatını pcde oyun oynuyorum orada
neyse bır kısmı katlı yerlescek bır kısmı ıslak oraa koydum kapısını cektım
calısıyorum fılan acemıyım neler olabılecegını bılmıyorum sonrakı gun ıs fılan bıseyler oldu araya bıseyler gırdı hatırlamıyorum
bu olay boyle devam ettı oraya camsır sermeye katlayıp yatakların uzerıne fılan koyuyorum baktım ne bılım camasır katlama yerlestırme pek sevmem
1 ay sona yaklasık orası gıyınme dokunme camasırlık utuhane halıne dondu
ama dagınık kımısı katlı kımısı kurumus koltukların uzerınde derkeeeeeeeeen onemlı bır mısafır gelıyor ılk kez
odayıda gormek ıstıcek evı gezıcek napcam napcamm
kapının kolunu cekiç yardımıyla kırdım
ne oldu dedıler kapı kolu kırıldı oda acılmıyor dedım anahtarlada kıtledım yoksa dılı tutuyor ıttıreseler acılır o halıne bıraksam
1 ay daja bu boyle gıttı annem gelıyor o gelıyor bu gelıyor o da esrarengız bı hava almaya basladı
o zamankı esımdende utanmıyorum herhalde ne bılım bılmıyorum unuttum hatırlamıyorum
en sonunda (ust kattada kuzenım esı oturuyordu oda gelıyor gunde 3-5 kere onuda sureklı atlatıyorum ama o anlamıs o odada bı halt ettıgımıs onradan soyledı)
kuzenımı aradım cuma aksamı anlattım gel bana yardım et oda kuflendı dedım sonrakı sabah geldı camasırları topladım butun gardolaplar bos tabı halıyle bı taraftan yıkıyoruz kurumuyorlar gene kıs bı taraftan banyoya yıgdık duvarları sıl babam sıl koltukları sıl yıka halı yıkmaya gıttı ğamukcuk pamukcuk
oyle ıste o odayı o sekılde kurtardık
o sebebten kendımı salarsam ben sızın gıbı salmam tam salarım :18: ısı sıkı tutuyorum
cok pratik değilim ben ama yaptıgım ısı temız yaparım suanda yemek ısını pek kıvıramıyorum ama evım pıs olmaz belkı cocugun oyuncakları dagnık kalır bı ıhtımal kocam yatagı acık bırkaıp ıse gıder vardıyalı calsııyor oyle o kadar
nasıl ama dehset bı anı dımı
buarada bunu okuyan benı reelden tanıyan arkadaslar varsa bu olayı bı kac kısıye baska bırınınbasına gelmıs gıbı anlattıgım olmustu bu konuyu acmasınlar sormasınlar rıca edıyorum
radyologcum mesajın geldi teşekkür ederim. cevap yazdım ama gitmedi toplam 100 iletim olmamış henüz.
önerilerine teşekkür ederim bahsettiğin mikrofiber bezi nerden bulabileceğimi bilmiyorum aram netten bakayım araştırayım.
yerler konusunda da benzer bir paspasım var epeyce pahalı almıştım memnunum ondan 360 derece dönüyo koltuk altlarına giriyor duvar bile silebiliyorum. kimyasal zararı olmadığı iddia edilen temizlik ürünlerinden de aldım tonla para verip tek eksik benim istek arzum ve bismillah dememe kaldı.
ütüye henüz tam olarak çare bulamadım ama ütümü değiştirdim ,çamaşırları fazla biriktirmiyorum hatta işim yoksa hafif nemli ütülüorum halledıyorum,yemeğe gelincede malzemelerin dogranmıs soyulmus haslanmıs vs oldugu için hepsini atyorum bi tencereye pişiriyorum genelde düdüklü iyi oluyor zaman tasarrufu birde sağlıklı pişiyor,ayrıcada bi püf noktası daha anneannem söylemişti yemeğin yağını az katıyorum ocaktan inmeye yakın hafif bi yag gezdiriyorum üstüne daha lezzetli oluyor
senın anı baya bir anıymış hani aman allahımgeçmiş olsun mu diyim ne diyimmm ya şimdi benımde fazladan bir odam olsa ütü odası yapsam giyinme odası yapsam süper olur valla :) ama o sekılde degıl
utuyu bırıktırmemek gerek evet bırde calısan bayanlar ıcın ozellıkle bu ıslerde hafta sonuna kalmamalı dıyorum ben oyalıyor
camasır yıkamada hatta kalmamalı
daisyB ; hamılemısınnn yasasın senı yazılarından tanıyorumm hayırlıolsunn
benım anımada gelınce ne demısler bugunun ısını yarına bırakma dıyorum
kendı kendıme tabı/B]
ymeklerimi pazar akşamından 3 çeşit yapıorum.salı akşamları balık yiyoruz k.validemde 4 günlük yemeğim hazır oluo yanına slata tursu yoğurt corba vs. ilave yapıorum o yüzden cok fazla yemek prblemim yok.ama çamasır her akşam yıkıyorum ütümde haliyle ona keza
bitmiyor.....
utuyu bırıktırmemek gerek evet bırde calısan bayanlar ıcın ozellıkle bu ıslerde hafta sonuna kalmamalı dıyorum ben oyalıyor
camasır yıkamada hatta kalmamalı
çalısan biri olarak hepsını bırıktırıyorum cunku cok yoruluyorum anlatamam o yol benı varya otobuste ayakdada gelıyorsam hah o zaman ben yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?