ooo nerdeee sen şanslıymışsın. çocuğu bile oyalamıyo çoğu zamanben de en azından dağınık değil eşyalarını atıp saçmıyo diye teselli oluyourm
zaten o dediğin şeyi kullanıyorum canım..Dantel gibi görünümü var..Çok rahat
Ay ne güzel olur, kalabalık olunca iş yapmak zor olur ama keyfi de
bir başka olur... Sonra da üzerine yorgunluk çayı...
Ayrıca senin gibi içten sağlık çalışanlarına ihtiyacımız var radyolog,
dikkat et kendine...
Buzdolabı örtüsü bende aldım.Adam kaymaz dedi her elimi atışta kayıyor kaldırdım bende...
Çocuk olunca pratiklik kazandım ben...Şuan mesela çorba koydum ocağa iki dkda :) Muhsana bebiş küçükken hepimiz uyuduk ama 9 aylıktan falan sonra temizlik derdine başladık :)
Radyolog önerilerin çok güzel deam et sen:)
naçizane bi duyumumu paylaşmak istiyorum sızınle
o örtüyü buzdolabının içindeki raflara bende alıp sermeyi düşünüyodum ama
burda bı ablam yeni buzdolabı aldı
servis gelip kurarken abla sormuş
bu örtülerden alıp koycam bı sakıncası varmı dıye
adamda koymayın sakın demiş
dolap içindeki soğuk hava akışını engelliyomuş herhangi bir örtü,bez vs
oysa ben hem çok dekoratif hem de temızlık için pratik bulurdum ama
buzdolabı için zararlıymış fıstıklar!!!!
naçizane bi duyumumu paylaşmak istiyorum sızınle
o örtüyü buzdolabının içindeki raflara bende alıp sermeyi düşünüyodum ama
burda bı ablam yeni buzdolabı aldı
servis gelip kurarken abla sormuş
bu örtülerden alıp koycam bı sakıncası varmı dıye
adamda koymayın sakın demiş
dolap içindeki soğuk hava akışını engelliyomuş herhangi bir örtü,bez vs
oysa ben hem çok dekoratif hem de temızlık için pratik bulurdum ama
buzdolabı için zararlıymış fıstıklar!!!!
cumartesı pazar evde olan hatunlar ıcın
cuma aksamı herseyden sonra evı bır gezın bakalım ne var ne yok
gerekırse camasırlar makıneye kırlı sepetine havlular degısebılır nevreısmler degısır utuler yapılabılır
cumartesı - kahvaltı bulasık cougun altı ustu bıttımı cocucuk tam ters kosesınden ıse koyulalım dagnıklık yok henuz cocugun afyonu patlamadı supurun
oda oda mobıyları sılın kurulayın ben her defasında prızlerıde alırım
kapıları 3 hafatda bır alıcam
neyse sonra yerlerı sılın cocugun odası hrıc sonra cocuguda alın bı odaya cekılın ılgısını dagıtın kafasını karıstırın sonrakı o cocugun ılk bulundugu odaya gıdıp supurup sılın cocugu oyalamaya devam
kurumasını hızlandırmak ıcın cam acıyorum yoksa kurumuyor yerler
sonra koltuklarda polar ortulerım var onlarıda gecedn duzeltıyorum
wc banyo yıkanıyor paspaslar ısın en basında cırpılacak ama neyse
evde bıblo , mutfakte kepcelık fılan evı hem dagınık gosterıyor hemde onlar temızlık ıstıyor atın gıtsın
neysee sonracıma benım evım grıs kat halıları kaldırıyorums ılmeden kuruyunca serıyorum
camasır katlanıp yerlestırılır yemegıde ıslere baslamadan ocaga surdugunuzu dusunmek ıstıyorum ben sahsen
temızlıkten degıl dagnıklıgı sevmem
ama ben bu ıslerı 11 de basladıgımı dusunursek esımde sımdıye dek hep evde oldu cumartesı ya uyuyor oldu bır odaya oyle gıremedım yada uyanık bı yere gıtmeden once ıllakı ya bulasık ya banyo yada katlancak camasırlar geceye rotarlanıyor
daha hızlı olmam lazım
wcler 1 gun yıkıyorum 1 gun yıkamıyorum
bulasık mak haftada 3 kere calıstıyıryorum
haftada bır gun temızlık tam ortasındada evı kuru kuruya supuruyorum ve wc yıkıyorum o gn fılan ama hala eksık oldugunu dusundugum seyler var
temizlik yapmak için iştahı açılan bayanlar sizlerden bir ricam var. nolur akşam 10dan sonra temizlik yapmayın. süpürgedir, banyoda çamaşır yıkamadır vs yapmayın. komşum felan çıkarsınız rahatsız etmeyin bizi.
benim yan komşum gecenin köründe banyoda çamaşır yıkar, hemde ilahi eşliğinde, bir gün evine gidip kendisini kovadan çıkmamak üzere içine sokcam. sabah işe giden varmı diye düşünün nolur...
bende duydum yetkili ağızdan
Sevgili radyolog arkadaşım
Mucize ürünleri ile ilgili bana da mesaj atabilirmisin
neymiş o ürünler ya bende istiyorum mesaj radyolog
Sevgili radyolog arkadaşım
Mucize ürünleri ile ilgili bana da mesaj atabilirmisin
Ya işte en önemlisi öğrenmemiz gereken,aldığını geri yerine koymak...O zaman zor gelmez...Bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım...
Ben buzdolabını temizlemekten mahfoluyordum.Raflar cam olunca en ufak lekeler göze batıyor..En sonunda buzdolabın için örtülerden aldım.Rahatladım..
zaten ben de ondan hafta içi hiç süpürge açamıyorum komşularım rahatsız olur diye.
ya öyle büyütecek şeyler değilde ben memnun kaldım arkadaslarla paylaştım o kadar sizede yollarım şimdi
çok teşekkür ederim radyalog süpersinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?