Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

zaten o dediğin şeyi kullanıyorum canım..Dantel gibi görünümü var..Çok rahat

ama onlar sıkı sıkıya yapısıyor sanırım benımkıler bıraz hava alıyor alttan

teşekkür ederim kızlar utandım şimdi

Benim buzdolabimı kurmaya gelen servis de söylemişti,
buzdolabı örtüsü diye birşey var, dolap içerisindeki hava
akımını etkiliyor, kullanmayın diye uyarmıştı... O nedenle
ben nedir bu örtü diye merak bile etmemiştim...

bende duydum yetkili ağızdan

temizlik yapmak için iştahı açılan bayanlar sizlerden bir ricam var. nolur akşam 10dan sonra temizlik yapmayın. süpürgedir, banyoda çamaşır yıkamadır vs yapmayın. komşum felan çıkarsınız rahatsız etmeyin bizi.

benim yan komşum gecenin köründe banyoda çamaşır yıkar, hemde ilahi eşliğinde, bir gün evine gidip kendisini kovadan çıkmamak üzere içine sokcam. sabah işe giden varmı diye düşünün nolur...

teşekkürle yenidendoğdum güzel tavsiyeler dikkate alıcam. şimdi uzun yazamıyorum ama bi ara ben de yazayım eksikleri tespit edelim artılar için de takdirlerinizi alayım

zaten ben de ondan hafta içi hiç süpürge açamıyorum komşularım rahatsız olur diye.

Sevgili radyolog arkadaşım

Mucize ürünleri ile ilgili bana da mesaj atabilirmisin

bende duydum yetkili ağızdan

tvde doktorlarla yapılan sağlık programında duymuştum adam buzdolabının içine örtü serenler varmış diye dalga geçmişti ben de almaktan vazgeçmiştim. kardeşimin hanımı kullanıyo buzdolabında çok şık görünüyo aslında.

Ya işte en önemlisi öğrenmemiz gereken,aldığını geri yerine koymak...O zaman zor gelmez...Bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım...

Ben buzdolabını temizlemekten mahfoluyordum.Raflar cam olunca en ufak lekeler göze batıyor..En sonunda buzdolabın için örtülerden aldım.Rahatladım..

BEN HER pazar alısverısınden sonra dolabın ıcını sılerek yerlestırıyorum malzemelerımı ortuler bana da zor gelır

zaten ben de ondan hafta içi hiç süpürge açamıyorum komşularım rahatsız olur diye.

aman, hiç hoş olmuyor. bende açmam geceleri makine... babam kemoterapi görüyor, sıkıntılı, üst kat komşusu gece temizlik yapıyormuş. her defada aşağıdan bağırıyor bizimkiler. ama yinede dinlemiyor kadın ya. ne biçim iştir anlamadım. bazıları apartmanda oturmanın ne demek olduğunu bilmiyor...

Bu ne kadar güzel bir topik böyle arkadaşlar

ben ev hanımıyım çocuk olmayınca çok dağıtan olmuyor bizim koca dana hariç (eşimden bahsediyorum)

biraz oturma odam dağılır oda minderleri var bizimki o minderleri yere atmadan oturamaz koltuğa minderleri kaldırınca tek kişilik baza gibi oluyor
koca koltuğa sığmıyor

gerekirse fotoğraflarıda koyarım

Düşük tehlikem dolayısıyla bu ara toplayıp oturuyorum bugün doktora gittik sabah şu an bir evim var kamyona yükle götür resmen

kızlar camlar ne kadar zamanda sılınmelı?

bende ilk defa duyuyorum ki buzdolabımın içinde delikli örtü var yeterince akıyordur akım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…