Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

geçmiş olsun allah şifa versin bizim üst katta aynı malesef.

radyolog cok tesekkurler realden arıcam o urunu pekı normal kovadamı halledıcem ben onu ?
o verdıdıgın deterjan varya l.. benım mobılyalarım lake beyaz zarar verırmı o bezde ısıme yarıcaktır cunku hafatda bır alıyorum toz bembeyaz mobılyalar tozu gecıyorum saclar bıle up uzun uzerınde

Bizimde alt kattaki oturan komşu her gün elektrik süpürgesi gündüzleri sabahın köründe saat 6.30 da açar 7.30 kadar sonra gezmeye gider geceleri saat 12 den sonra tekrar elektirik süpürgesini ve çamaşır makinesini açar alt katlarındaki oturan bayan dayanamamış bir gün kapısına gitmiş kapıyı kadının kocası açıyor ve durumu anlatıyor çünkü kadının küçük bir bebegi var ve kendisi çalışıyor bayan durumu süpürge açan kadının kocasına söylüyor böyle böyle diye adam ben ne yapayım ablacım bende çok söylüyorum ama bizim hanım anlamıyor demiş

kirlendiği zaman bence

pımapenler kahve rengı tozlanıyor 1 a y once dugunden once sılındı sımdı 20 gıbı sılsem oha cüş bi durummu olur benım evın artısı yuksek gırıs
uc cephesınde cıkıntı var ne yagmur ne kar ısabet etmez

kızlar camlar ne kadar zamanda sılınmelı?

ben 3 haftada bir yapıyorum ama sen benı örnek alma

banada o ürünlerin isimlerini msj atarsan sevinirim. evimi temizleteceğim belki faydası olur.

hemen yolluyorum

toz almak için olanı dıyorsan zararı yok her türlü yüzeyde kullanılıyor yerde bile benımkılerde beyaz oldugu için zor bilirim

Kızlar şaği halıları olanlar nasıl temizliyorsunuz?

ters cevırerek süpürüyorum ki dibe yerleşenler cıksın sonra diğer tarafını süpürüyorum derken temızlenıyo yada süpürür gibi siliyorum

Kızlar şaği halıları olanlar nasıl temizliyorsunuz?
ne gıbı temızleme derken supuruyorumm
ama korıdoruma cola dokuldu neyle ızını cıkarabılırım canımmm yolluga dokuldu yaw
buarada benım abımın halı yıkama fab var ama ona ragmen halılar yıkanırken yıpranıyor dıyorlar
babamında temızlık dukkanı var abımle ortak ama annem evde bulasık deterjanı
domestos ve asprin harıcınde bısey kullanmıyor

bu ara bakarsan ındırım vardı canım 16-17 arasıydı sanırım normalde 32 civarı aklında bulunsun

o kadının kocasına acıdım ben şimdi... o bayanın dairesinin elektriğini kessin.

radyolog sagolll

buarada bende pazar aksamıaksam 08de evı supurdum 20 dakıkalıgına zaten ev kutu gıbı
altakı sınır olmamıstır herhalde ılk ucnkuu

radyolog o yer paspası vıleda gıbı dımı sarı rengı hatta netten baktımda

o kadının kocasına acıdım ben şimdi... o bayanın dairesinin elektriğini kessin.

Bizim de öğrencilikte karşı komşumuz öyleydi. Ya gece
ya da sabahın köründe, ssat 6 dan önce açardı süpürgeyi.
Hatta olayı abartıp kapısının önünü bile süpürürdü elektrikli
süpürge ile... Şikayet falan işe yaramazdı.

Ben de şiddetle karşı çıkarım abes saatlerde gürültüye.
Öğrenciyken bile dikkat ederdik. Bebeği olan olur, hastası,
misafiri olan olur, uykusu hafif olan olur... Eğer geç saatlerde
temizlik yapmak zorundaysam atadan kalma yöntemlere
başvururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…