aman, hiç hoş olmuyor. bende açmam geceleri makine... babam kemoterapi görüyor, sıkıntılı, üst kat komşusu gece temizlik yapıyormuş. her defada aşağıdan bağırıyor bizimkiler. ama yinede dinlemiyor kadın ya. ne biçim iştir anlamadım. bazıları apartmanda oturmanın ne demek olduğunu bilmiyor...
kızlar camlar ne kadar zamanda sılınmelı?
geçmiş olsun allah şifa versin bizim üst katta aynı malesef.
temizlik yapmak için iştahı açılan bayanlar sizlerden bir ricam var. nolur akşam 10dan sonra temizlik yapmayın. süpürgedir, banyoda çamaşır yıkamadır vs yapmayın. komşum felan çıkarsınız rahatsız etmeyin bizi.
benim yan komşum gecenin köründe banyoda çamaşır yıkar, hemde ilahi eşliğinde, bir gün evine gidip kendisini kovadan çıkmamak üzere içine sokcam. sabah işe giden varmı diye düşünün nolur...
kirlendiği zaman bence
kızlar camlar ne kadar zamanda sılınmelı?
banada o ürünlerin isimlerini msj atarsan sevinirim. evimi temizleteceğim belki faydası olur.
radyolog cok tesekkurler realden arıcam o urunu pekı normal kovadamı halledıcem ben onu ?
o verdıdıgın deterjan varya l.. benım mobılyalarım lake beyaz zarar verırmı o bezde ısıme yarıcaktır cunku hafatda bır alıyorum toz bembeyaz mobılyalar tozu gecıyorum saclar bıle up uzun uzerınde
Kızlar şaği halıları olanlar nasıl temizliyorsunuz?
ne gıbı temızleme derken supuruyorummKızlar şaği halıları olanlar nasıl temizliyorsunuz?
radyolog cok tesekkurler realden arıcam o urunu pekı normal kovadamı halledıcem ben onu ?
o verdıdıgın deterjan varya l.. benım mobılyalarım lake beyaz zarar verırmı o bezde ısıme yarıcaktır cunku hafatda bır alıyorum toz bembeyaz mobılyalar tozu gecıyorum saclar bıle up uzun uzerınde
Bizimde alt kattaki oturan komşu her gün elektrik süpürgesi gündüzleri sabahın köründe saat 6.30 da açar 7.30 kadar sonra gezmeye gider geceleri saat 12 den sonra tekrar elektirik süpürgesini ve çamaşır makinesini açar alt katlarındaki oturan bayan dayanamamış bir gün kapısına gitmiş kapıyı kadının kocası açıyor ve durumu anlatıyor çünkü kadının küçük bir bebegi var ve kendisi çalışıyor bayan durumu süpürge açan kadının kocasına söylüyor böyle böyle diye adam ben ne yapayım ablacım bende çok söylüyorum ama bizim hanım anlamıyor demiş
ben halı fırcasıyla fırcalıyorum ama cnm cıkıyor.
radyolog o yer paspası vıleda gıbı dımı sarı rengı hatta netten baktımda
o kadının kocasına acıdım ben şimdi... o bayanın dairesinin elektriğini kessin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?