Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

cnm kıl tuy cıkmıyo sankı supurunce fırcaladıgımda bır suru kıl cıkıyo

radyologcum bu yer silme şeyi :)) sadece suda yıkanıp siliniyor herhalde dimi okdr :2:

ben halı fırcasıyla fırcalıyorum ama cnm cıkıyor.

Ben şu kılları plastik olan el süpürgelerini kullanıyorum. Çok hafif
uçlarını ıslatıp ama çok hafif, hem halının üzerindeki herşeyi topluyor,
hem de tüylerini kabartıyor. Süpürdükten sonra da elektrikli süpürge
ile süpürüyorum, tertemiz oluyor. İstersen bir dene bakalım. İnşallah
işe yarar.

plastik bir ürünse zararlı olabilir tabiii
paspas ve bez markası

yaww bende istiyorum şu mesajı zahmet olmazsa:13::13:

evi silerken vileda kovasından o vileda ucundan nefret ediyorum sürekli suyu değiştirme ihtiyacı duyuyorum o zamn da iş ilerlemiyor aynı kirli suyA batır batır sil içime sinmiyor vileda ucunuda saçlar felan oooof darldım anlatırken bile

ama o siteden alınmıo herhaldeee dimiiii ben o sitede sadece reklamı vardı

vileda tabusunu yıkıyor bu paspas vıleda toz dagıtmaktan baska bir işe yaramıyormuş söyliyim

şimdi nasıl temizliyosun peki birde içine neden sinmiyor banyo eskimi

Şimdi çamaşır suyula siliyorum. Ev 2 yıllık ancak benden önceki kiracı sanırım azcık pismiş derzlerin arası simsiyah. Derz beyazlatıcı koysam eritiyor diyorlar. Çamaşır suyunu bolca döksem bol suyla yıkamam lazım ama dediğim gibi gider yok.

aslında camasır suyu direk kullanılırsa zarar verıyor derzlere,yapı marketlerde derz dolgu boyaları var zararıda yok alıp deneyebılrsın

Cnm banada gönderirmisin hangi ürünler 3 aylık bebeğim var bende vileda kullanıyorum daha da dikkat etmem lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…