Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

acıkcası benım gıderım varda bende yıkamıyorum banyo dolabıma nem kaptırıcam dıye neden ıcıne sınmıyor normalde pekı terlıklemı gırıyosunuz klozet paspas takımı varmı?

Daha önceden kalan siyahlıklar var derz araları ne kadar çamaşır suyuylada silsem gözüme batıyor. Paspas takımı kullanıyorum. Derz beyazlatıcı baktım ama eritiyor dediler fayanslar zamanla yerinden oynamaya başlıyormuş

bulaşık makinası içinde f...plantınyumdan baskasını tanımam

neyse sarmısaklı yogurt mayalama girişimi olan var mı

kireş çözücü yapıyorum ben arada. ama dikkat etmek lazım eriyor. yoksa gidip derz alıp doldurmak zorunda kalırsınız. çok zor değil bu arada. annem arada derzle dolgu yapıyordu.

Derz beyazlatıcı kullandım hiç bişey olmadı.Valla bembeyaz tavsiye ederim

bayılırım temiizlik yapmaya kakılmış yanımda halt etmiş yani kendimi paarçalarım ordan oraya atarım kendimi temizlik yaparken finalinde ter içinde ve paspal bir halde oturup kalırım her yanım ağrır ondan sonra ama bekar olduğum için şimdi temizlik yapıyorum mesela evde 4 kişi yaşıyoruz doğal olarak onlar yine dağıtıyorlar yaptığım yerleri ama benim odam mesela her zaman düzenli ve tertipli temizdir evlendiğimde benim düzenim olucağı ve çalışmayacağım için de bol bol temizlik yapıp kendi alanlarımı temiz tutabilirim yaşasın hijyen:)))))))))))

bulaşık makinası içinde f...plantınyumdan baskasını tanımam

neyse sarmısaklı yogurt mayalama girişimi olan var mı

aslında bitkisel tarif var. boraks ile karbonatı eşit ölçülerde karıştırıp kullanıyormuşsun, parlatıcı gözüne de sirke koyuyormuşsun, bölesi daha sağlıklıymış... sirkeyi denedimde diğerini denemedim...

paratıcı yerıne sirke koyuyorum bazen hem parlatıyor hem mikrop kırıyor ,ama platınyumda 3 renk var ya parlatıcıya gerek kalmıyor ya ben sirkeyi halılarda bıle kullanılıyorum parlatıyor kokmuyorda

Derz beyazlatıcı değil de derz arası boyası var, onu yapı marketlerde
veya nalburlarda bulabilirsin. Zarar vermiyor o derz dolgularına, yeniliyor
sayılır. Derzlerin zarar görmesi, yakında alt komşunuzun şikayete
gelmesi demektir, dikkat hanımlar

ben de onu kulllanıyorum şikayetim olmadı şimdiye kadar.

sarmısaklı yoğurt mayalama ne olaki?

cacaık için mantı için ben sarmısak kokusundan nefret ediyorum da(elimde) her sarmısaklı yogurt ihtiyacında elıme almıyım diye mayalıyorum tutuyor meyvelı bile yaptım

Son düzenleme:
aynen ben de. kikirikli topik coştu kız maşallah. bu ilgi neye işarek acaba pasaklı hanımlar olduğumuza mı yoksa temiz titiz hanımlar olduğumuza mı sence :44:

pasaklı olup titiz olmaya çalışan bayanlarız. şaka bi yana iyi oldu bu topik herkez bildiklerini yazıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…