acıkcası benım gıderım varda bende yıkamıyorum banyo dolabıma nem kaptırıcam dıye neden ıcıne sınmıyor normalde pekı terlıklemı gırıyosunuz klozet paspas takımı varmı?
Daha önceden kalan siyahlıklar var derz araları ne kadar çamaşır suyuylada silsem gözüme batıyor. Paspas takımı kullanıyorum. Derz beyazlatıcı baktım ama eritiyor dediler fayanslar zamanla yerinden oynamaya başlıyormuş
Daha önceden kalan siyahlıklar var derz araları ne kadar çamaşır suyuylada silsem gözüme batıyor. Paspas takımı kullanıyorum. Derz beyazlatıcı baktım ama eritiyor dediler fayanslar zamanla yerinden oynamaya başlıyormuş
evet canım ister musluk altında yıka tak,ister deterjanlı su yap yıka nasıl işine gelirse artık
tamam rengarenk gönderiyorum
bulaşık makinası içinde f...plantınyumdan baskasını tanımam
neyse sarmısaklı yogurt mayalama girişimi olan var mı
2 yıllık üyeyim mesajda rekor kırdım bugun
aslında bitkisel tarif var. boraks ile karbonatı eşit ölçülerde karıştırıp kullanıyormuşsun, parlatıcı gözüne de sirke koyuyormuşsun, bölesi daha sağlıklıymış... sirkeyi denedimde diğerini denemedim...
bi de net ismi mi rica etsek senden :26:paspası bulabılrsın marketlerde falan ama toz bezını bende internetten sipariş ettım
aynen ben de. kikirikli topik coştu kız maşallah. bu ilgi neye işarek acaba pasaklı hanımlar olduğumuza mı yoksa temiz titiz hanımlar olduğumuza mı sence :44:
2 yıllık üyeyim mesajda rekor kırdım bugun
bulaşık makinası içinde f...plantınyumdan baskasını tanımam
neyse sarmısaklı yogurt mayalama girişimi olan var mı
ben de onu kulllanıyorum şikayetim olmadı şimdiye kadar.
sarmısaklı yoğurt mayalama ne olaki?
tabiki titiz hanımlar oldugumuz için ve zamanımız değerli oldugu için
cacaık için mantı için ben sarmısak kokusundan nefret ediyorum da(elimde) her sarmısaklı yogurt ihtiyacında elıme almıyım diye mayalıyorum tutuyor meyvelı bile yaptım
bi de net ismi mi rica etsek senden :26:
hadi yaa ciddi olamazsın :44:
aynen ben de. kikirikli topik coştu kız maşallah. bu ilgi neye işarek acaba pasaklı hanımlar olduğumuza mı yoksa temiz titiz hanımlar olduğumuza mı sence :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?