Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

cacaık için mantı için ben sarmısak kokusundan nefret ediyorum da(elimde) her sarmısaklı yogurt ihtiyacında elıme almıyım diye mayalıyorum tutuyor meyvelı bile yaptım

sen saka yapıyosun dıye hıc oralı olmadım neymıs o acıkcası bu mesajı begenınde yarın geldıgımde bakayım su sarımsaklı yogurdaaa

buarada ben bulasıgıma cal. toz kullanıyorum en ıyısı toz deterjan dıyor arcelık yetkılı servısı banada fıyatı makul geldı de :26:

Sanırım 1 kereye mahsus yapsam en azından hiç fena olmayacak

o tarz seyler ama hep yeyıyor o fugaları fayans suyuda ıyı dıye duydum ama hıc yapmadım

bırde kalemlerı var fayans arası temızleyıcı onlardanda yaaprsan belkı da ıyı hıssedersın

Ben de hiç iş yok çoookkk tembelim...

bende internetten aldım canım

arama motorundan arattıgında marka adını yaz mikrofiber bez diye arat mavi renkli bi bez cam bezi diye geçer

tamamdır teşekkür ederim. ikinci mesajın da geldi. daha önceden marka ismi olmadan mikrofiber bez diye arama motorundan bakmıştım ama birsürü çıkıyor ve hangisinin gerçekten kaliteli kullanışlı olduğunu bilemiyorsun. böyle kullanan birinin tecrübesinden kaynaklı iyi onayını alıp ona göre almak daha iyi oluyo. teşekkürler tekrar.

Ne oluyor burada :) Radyolog mesaj işini pratiğe dökmüşsündür artık maşallah...Ben de yemek yaptım...İlk defa 10 kaşık birden kullanmadan :) Hemen eskisini yıkayp kullandım...Elimdeki bulaşıklarıda yıkadım oh bee içine işliyormuş bu titizlik ruhu adamın...

radyolog makarna tarıfınıg ordum afferım kız sana ama cok oyalıyodur ya

kavanoza mayalıyorum ben yogurdu ,kavanoza sütü koyuyorum biraz boşluk kalacak kadar karıştırmak için ondan sonra o kavanoza 2 diş sarmısak katıyorum ama sarmısaklar iyice ezilmiş olması gerek karıstırıyorum sonrası normal yogurt mayalama prosedürü ...geceden yapmıssam sabah buz dolabına atıyorum ertesı gun kullanıyorum miss gibi oluyor dogal yogurt

merak ettım olurmu diye kücük bi kavanoza denemıstım oldu ama bıraz tutsuz oluyor ama yenıyo yıne

o tarz seyler ama hep yeyıyor o fugaları fayans suyuda ıyı dıye duydum ama hıc yapmadım

bırde kalemlerı var fayans arası temızleyıcı onlardanda yaaprsan belkı da ıyı hıssedersın

Elalemin pislikleri temizlensin 1 kere beyaz göreyimde sonra olursa en azından kendi pisliğim derim

Vay be sarımsaklı yoğurt mayalamak haa.40yıl düşünsem gelmez aklıma...Sen sarımsağı sevmediğin için denemişsin bakk...Çaresizlik buluşları yaptırıyor zaten

ilk attıgım kişiye yazdım ,sonra kopyaladım tahmın ettım arkası gelecek hazır mesajı gönderıyorum işte zor olmuyo

radyolog makarna tarıfınıg ordum afferım kız sana ama cok oyalıyodur ya

yok kız ugrastırmıyo hiç sosıs yumusak zaten kolay giriyo pişirirkende sıkıntı olmuyo dene cocugun varsa

Yıkanıp katlanan çamaşırlar
yeni asılacaklar ve akşamdan kalma bir oda
hiç bu kadar dağınık görmemiştim bu odayı
nasıl yaptım ben bile anlamıyorum
öncesi

buda sonrası

nasıl olur ya cok enteresan varmı lıtaraturde boyle bısey yaa
ben yogurt mayalamıyı bılmıyorum bastan bı anlatsana sana zahmet mantı yaoayım persembe cuma
kac gunlukb u 2 gunluk fılanmı bu aksam veyahut yarın aksam yapayım he gozum olurmu ?

bende eve gıdınce cok ımrendım yaw hemen cocugu alıcam kasaba oradan eve 2.saat 15 dk var makarna ve tavuk yapıcam o arada utuyu acıcam utumu yapıcam adam gelıcek yemekler yenıcek bulasıkları makıneye atıcam yıkattırıcam cumartesıden berı bırıkıyor
cocugu yatırırım bır dus alırım yarınada caya msıafır var bacılar da dogrusu oalbılır ama ıptal edip haftayada bırakabılırım agda operasyonu var evdeee

gecmıs sayfada bır anım var okumak ıstermısın

benım baslangıc buydu sonrakı halı rezalet

Kızlar ben çıkıyorum mesaim bitecek toparlanayım. Bu arada akşam ilk işim odamın fotosunu çekmek sonrasını ne zaman çekerim Allah bilir Ama temizledikten sonra cesaret edebilirsem koyarım resimlerini.

Bu arada görmek daha fazla gaz veriyor. Temizlik yapan olursa eklesin foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…