Derz beyazlatıcı kullandım hiç bişey olmadı.Valla bembeyaz tavsiye ederim
sana mesaj atmadımmı ben orda net ismini vemişsim sanki :26:
mesaj attın da bezin markası var net ismi göremedim ben. arattım nette ama sen nerden alıyosun onu merak ettiydim.
cacaık için mantı için ben sarmısak kokusundan nefret ediyorum da(elimde) her sarmısaklı yogurt ihtiyacında elıme almıyım diye mayalıyorum tutuyor meyvelı bile yaptım
Sanırım 1 kereye mahsus yapsam en azından hiç fena olmayacak
ne gıbı temızleme derken supuruyorumm
ama korıdoruma cola dokuldu neyle ızını cıkarabılırım canımmm yolluga dokuldu yaw
buarada benım abımın halı yıkama fab varama ona ragmen halılar yıkanırken yıpranıyor dıyorlar
babamında temızlık dukkanı var abımle ortak ama annem evde bulasık deterjanı
domestos ve asprin harıcınde bısey kullanmıyor
bende internetten aldım canım
arama motorundan arattıgında marka adını yaz mikrofiber bez diye arat mavi renkli bi bez cam bezi diye geçer
sen saka yapıyosun dıye hıc oralı olmadım neymıs o acıkcası bu mesajı begenınde yarın geldıgımde bakayım su sarımsaklı yogurdaaa
buarada ben bulasıgıma cal. toz kullanıyorum en ıyısı toz deterjan dıyor arcelık yetkılı servısı banada fıyatı makul geldı de :26:
o tarz seyler ama hep yeyıyor o fugaları fayans suyuda ıyı dıye duydum ama hıc yapmadım
bırde kalemlerı var fayans arası temızleyıcı onlardanda yaaprsan belkı da ıyı hıssedersın
2 yıllık üyeyim mesajda rekor kırdım bugun
Ne oluyor burada :) Radyolog mesaj işini pratiğe dökmüşsündür artık maşallah...Ben de yemek yaptım...İlk defa 10 kaşık birden kullanmadan :) Hemen eskisini yıkayp kullandım...Elimdeki bulaşıklarıda yıkadım oh bee içine işliyormuş bu titizlik ruhu adamın...
radyolog makarna tarıfınıg ordum afferım kız sana ama cok oyalıyodur ya
kavanoza mayalıyorum ben yogurdu ,kavanoza sütü koyuyorum biraz boşluk kalacak kadar karıştırmak için ondan sonra o kavanoza 2 diş sarmısak katıyorum ama sarmısaklar iyice ezilmiş olması gerek karıstırıyorum sonrası normal yogurt mayalama prosedürü ...geceden yapmıssam sabah buz dolabına atıyorum ertesı gun kullanıyorum miss gibi oluyor dogal yogurt
merak ettım olurmu diye kücük bi kavanoza denemıstım oldu ama bıraz tutsuz oluyor ama yenıyo yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?