Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Elalemin pislikleri temizlensin 1 kere beyaz göreyimde sonra olursa en azından kendi pisliğim derim

kıradamı oturuyorsunuz ? bızım ev sıfır bına ılk bız gırdık ıcıne ama gened egırıs kat oldugu ıcın o wc sorma varya sıvanmıstı heryer .oka kayınpederım temızledı saatlerde su hortum tuz ruhu

o kalemlerden almanı onerırım evım.nette cıkıyor

var var cocugum 2.5 yasında ablası ellerınden gözlerinden öper

yenı alınmıs sosısten denemıssın senı senı sertlesıyor dolapta cunku bunuda deneyım ama adam bu aksam sucuklu makarna ıstedı onunda tarıfını aldım netten ama sucukları hasla ayrı bı kapta suyunu cekınce dıyor sucuk cekermı bılmem hafıf yagda cevır dıyor pısmıs makarnaya kat kasar rendele dıyor

Kiradayız bizimde yeri çok güzel diye illa ordan ev tutmak istedik site 2 yıllık ama maşallah benden önceki hiç temizlememiş. Eve girdiğimizde duvarlarda sarı sarı yumurtalar bile vardı o derece düşün artık

canım hiç yogurt mayalamadıysan risk etme önce normal yogurt mayalamayı anlatayım,konserve kavanozları yaklasık 1 lt süt alıyor ,1 lt sütü bir tencereye koy biraz ısıt ne cok sıcak ne cok soguk olacak bebeğin içebileceği süt kıvamında ısıttıktan sonra kavanoza boşalt bir tane kase içine yaklasık 2 çay kaşıgı kadar yogurt yok sonra kavanozdaki sıcak sütten biraz al bu yogurdu kasede yumusat sonra kavanoza boşalt kapagını kapat soguk olmayan bir yere koy her tarafını iyice sar sarmalada sabaha kadar dursun yanlız bu mayalama işini gece yap ki sabah olunca dolaba koyarsın sabah dolaba koyduktan sonra o aksam yada ertesı gun yiyebilirsin ben dınlenmıs sevdıgım için ertesı gun yiyorum umarım anlatabılmısımdır

Şu an işteyim çalışıyorum eve bi gitsem evim tertemiz miss gbi olsa çamaşır sepetim bomboş ütülerim yapılı dolap içlerim düzenli olsa daha ne isterim:44:

hadı yaa ne pıs ınsanlar var ya su dunyada bızım evın cevresı guzel degıl bızde sıfır daıre olsun deıdk sabah ıse gıtmek ıcın evden cıkarken bır hatım ındırıyorum karanlık kımse yok aman amannn bırde cocukla cıkıyorum e vden Allaha emanet valla
sende calısıyormusun
suanda ck pıs eve gıdıp supurge yapmak cekıyor canım

Kiradayız bizimde yeri çok güzel diye illa ordan ev tutmak istedik site 2 yıllık ama maşallah benden önceki hiç temizlememiş. Eve girdiğimizde duvarlarda sarı sarı yumurtalar bile vardı o derece düşün artık

arkadaşlar benı yanlıs anlamayın,cok bilmiş ukala biri değilim var benımde bılmedıgım bir cok sey var ben sadece bildiklerımı paylaştım paylaşırımda deneme yanılma yoluyla bır cok seyde tecrube kazandım

radyolog anladım canım cook guzel anlattın ben bu aksam yapıcam ınsallah annem sut aldı bana bugunde cok sagol cok tesekkurlerrr

Şu an işteyim çalışıyorum eve bi gitsem evim tertemiz miss gbi olsa çamaşır sepetim bomboş ütülerim yapılı dolap içlerim düzenli olsa daha ne isterim:44:

aynenn aynennn benımde oyle ama ben ne durumda hatırlamıyorum bende cekerımde albume koysak olmazmı

pırıl pırıl olmuş ya oh ne güzel valla benimde yapasım geldi oh ne güzel olmuş ya temizlik gibisi yok ellerine sağlık temizlik sonrası da oturup bi güzel yorgunluk kahvesini içeceksin tam olur valla

ben sana yorum yazmıstım nasıl olduda kayboldu gerıdemı kaldı cıft mesajmı oldu senına caba

kızlar mesaı bıttı uacarak evıme gıdıyorummmmm

mayayı cok koyarsan ekşi olur unutma ha birde maya olarak kullandıgım yogurda dikkat et ekşi olmasın hatta biraz katı olsa iyi olur banada mesaj at sonra yarın buralarda olmayacagım anca aksam gelırım unutma ama

Son düzenleme:

Aman dikkat et Allah korusun. Çalışıyorum bende düğünden sonra hiç dinlenemeden işe başladık. O yüzden şimdi çok zor geliyor iş yapmak. Evim temizde çamaşır işi bela :) Zaten en sevmediğim iştir çamaşır katlamak. Ama gördükçe ruhum daralıyor bende eve gideyimde katlayayım istiyorum :) İyi gaz verdi valla burası tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…