Elalemin pislikleri temizlensin 1 kere beyaz göreyimde sonra olursa en azından kendi pisliğim derim
ıcetea17 süpersin ya ama çokta dağınık gelmedi bana yav :)
ilk attıgım kişiye yazdım ,sonra kopyaladım tahmın ettım arkası gelecek hazır mesajı gönderıyorum işte zor olmuyo
yok kız ugrastırmıyo hiç sosıs yumusak zaten kolay giriyo pişirirkende sıkıntı olmuyodene cocugun varsa
kıradamı oturuyorsunuz ? bızım ev sıfır bına ılk bız gırdık ıcıne ama gened egırıs kat oldugu ıcın o wc sorma varya sıvanmıstı heryer .oka kayınpederım temızledı saatlerde su hortum tuz ruhu
o kalemlerden almanı onerırım evım.nette cıkıyor
nasıl olur ya cok enteresan varmı lıtaraturde boyle bısey yaa
ben yogurt mayalamıyı bılmıyorum bastan bı anlatsana sana zahmet mantı yaoayım persembe cuma
kac gunlukb u 2 gunluk fılanmı bu aksam veyahut yarın aksam yapayım he gozum olurmu ?
bende eve gıdınce cok ımrendım yaw hemen cocugu alıcam kasaba oradan eve 2.saat 15 dk var makarna ve tavuk yapıcam o arada utuyu acıcam utumu yapıcam adam gelıcek yemekler yenıcek bulasıkları makıneye atıcam yıkattırıcam cumartesıden berı bırıkıyor
cocugu yatırırım bır dus alırım yarınada caya msıafır var bacılar da dogrusu oalbılır ama ıptal edip haftayada bırakabılırım agda operasyonu var evdeee
Kiradayız bizimde yeri çok güzel diye illa ordan ev tutmak istedik site 2 yıllık ama maşallah benden önceki hiç temizlememiş. Eve girdiğimizde duvarlarda sarı sarı yumurtalar bile vardı o derece düşün artık
Evet ya bende foto merak ediyorum.Kızım uyusa ekliycem bir foto daha ama cadıda tık ypok...
kıradamı oturuyorsunuz ? bızım ev sıfır bına ılk bız gırdık ıcıne ama gened egırıs kat oldugu ıcın o wc sorma varya sıvanmıstı heryer .oka kayınpederım temızledı saatlerde su hortum tuz ruhu
o kalemlerden almanı onerırım evım.nette cıkıyor
radyolog anladım canım cook guzel anlattın ben bu aksam yapıcam ınsallah annem sut aldı bana bugunde cok sagol cok tesekkurlerrrcanım hiç yogurt mayalamadıysan risk etme önce normal yogurt mayalamayı anlatayım,konserve kavanozları yaklasık 1 lt süt alıyor ,1 lt sütü bir tencereye koy biraz ısıt ne cok sıcak ne cok soguk olacak bebeğin içebileceği süt kıvamında ısıttıktan sonra kavanoza boşalt bir tane kase içine yaklasık 2 çay kaşıgı kadar yogurt yok sonra kavanozdaki sıcak sütten biraz al bu yogurdu kasede yumusat sonra kavanoza boşalt kapagını kapat soguk olmayan bir yere koy her tarafını iyice sar sarmalada sabaha kadar dursun yanlız bu mayalama işini gece yap ki sabah olunca dolaba koyarsın sabah dolaba koyduktan sonra o aksam yada ertesı gun yiyebilirsin ben dınlenmıs sevdıgım için ertesı gun yiyorum umarım anlatabılmısımdır
Şu an işteyim çalışıyorum eve bi gitsem evim tertemiz miss gbi olsa çamaşır sepetim bomboş ütülerim yapılı dolap içlerim düzenli olsa daha ne isterim:44:
Kiradayız bizimde yeri çok güzel diye illa ordan ev tutmak istedik site 2 yıllık ama maşallah benden önceki hiç temizlememiş. Eve girdiğimizde duvarlarda sarı sarı yumurtalar bile vardı o derece düşün artık
radyolog anladım canım cook guzel anlattın ben bu aksam yapıcam ınsallah annem sut aldı bana bugunde cok sagol cok tesekkurlerrr
aynenn aynennn benımde oyle ama ben ne durumda hatırlamıyorum bende cekerımde albume koysak olmazmı
hadı yaa ne pıs ınsanlar var ya su dunyadabızım evın cevresı guzel degıl bızde sıfır daıre olsun deıdk sabah ıse gıtmek ıcın evden cıkarken bır hatım ındırıyorum karanlık kımse yok aman amannn bırde cocukla cıkıyorum e vden Allaha emanet valla
sende calısıyormusun
suanda ck pıs eve gıdıp supurge yapmak cekıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?