- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
kızlar storlarınızı nasıl temizliyorsunuz
bu saatte uyutma cocugu aksam kacta yatıyor ?
storları atın gıtsın ya guneslık gıbısı varmı benım hep guneslık mutfak stor ve katlamalı tul 15 gunde bır ayarı sasıyor bı tarafı once katlanıyor ne derdı var cozemedımmkızlar storlarınızı nasıl temizliyorsunuz
tamam cnaım atıcam bı ark da yemek atrfılerınde aktıvya ıle jmayaladıgını yazmıssmayayı cok koyarsan ekşi olur unutma ha birde maya olarak kullandıgım yogurda dikkat et ekşi olmasın hatta biraz katı olsa iyi olur banada mesaj at sonra yarın buralarda olmayacagım anca aksam gelırım unutma ama
aynen bende camasır sevmemm bende hemen basladım dugunden sonra 6.gun haklısın bızde bırde cocuk varAman dikkat et Allah korusun. Çalışıyorum bende düğünden sonra hiç dinlenemeden işe başladık. O yüzden şimdi çok zor geliyor iş yapmak. Evim temizde çamaşır işi bela :) Zaten en sevmediğim iştir çamaşır katlamak. Ama gördükçe ruhum daralıyor bende eve gideyimde katlayayım istiyorum :) İyi gaz verdi valla burası tam destek
kuru temızleme yaptırıyorum hiç ugrasma bence
güzelmiş teşekkür ederiz
ne demek rica ederiz..bu konuya biraz alakasız oldu ama...
Kikirik lim kızın napıyor uyudu mu?Benim kızım uyuyor şimdi ama uyanınca ............ yine uğraşcaz peşlerinden ev toplamaya..
Bu arada oturma odan Pırıl pırıl olmuş........hadi kızına şimdiden kolay gelsin temiz bi evi dağıtmak için...:))
Yaa kızlar ben de koymak istiyorum pırıl pırıl evimin fotosunu ama koyamıyom yaa.
Eklenti ekleye giriyom fotoyu oraya sürüklüyorum bu seferde gönder butonunu bulamıyorumm..
yardım edin bana..
kızlar ben düzenli ve evi dağıtmayan biriyim sağolsun eşimde fazla dağıtmaz. daha çocuk yok tabi. ama benim huyumdur rahat edemem boğulurum dağınık evde. mesela gece yatarken oturma odamı mutfağımı toplamadan yatmam. üstümden çıkan eşfmanları da dürer koyar pijamalarımı giyer yatarım. batar bana çünkü
çalışırken temizliğimi hafta sonu yaparım. balkonları yıkarım evi havalandırırım. büyük süpürge tutar toz alır evi silerim. banyoyu da temizlerim tabi. hafta içi de birgün bimden aldığım küçük süpürgemle süpürür toz alır ve yerleri silerim.
ama mesela yazın evde olduğum için 2-3 güne bir evi silerim.şimdi de yarım gün çalışacağım için temizliği haftasonuna sıkıştırmam hafta içi de yaparım.
ha bir de çamaşırlarımı bi güne bekletmem. birikince yıkarım. hafta içi de haftasonu da.kuruyunca da ütülerim ama 2 parçaysa bekletirim bazen hepsini ütülerim.
beni de bi tembelliğim vardır. öle cam kapı silemem. 6 ay silmesem bana batmaz.özellikle salon . ama balkonlu cam olur aldırıveririm balkon yıkarken
2-3 ayda bir de halı koltuk silerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?