kikiriklim kız süper olmuş evin tertemiz misler gibi oturun inşllh...
Teşkkr edrim foto koymayı anlattın için bende denicem inşllh koyabilirim....
Kızlar siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz.Acaba bizde mi sorun var evlerimizde mi,eşyalarımızda mı,yoksa eşimiz veya çocuğumuzda mı?
Neden evimizi tertemiz yaptığımız halde öyle durmuyor,hergün hergün aynı işi yapmakdan çok sıkılıyorum oysa çok titiz bi insanımdır ama
yaptığım ev işi dayanmıyor yine dağılıyor yine dağılıyor...(sanki biz görmeden birileri gelip evi dağıtıp gidiveriyolar....)
inanmazsınız belki ama 70 lik ninemle dedem var evlerine Bal Dök Yala........o kadar temizki ben bu işi anlamadım
canım sen çık bu tapikten, moralim bozuldu, sen git tembel hatunlar gelsin. bu nedir yaa aaaaakızlar ben düzenli ve evi dağıtmayan biriyim sağolsun eşimde fazla dağıtmaz. daha çocuk yok tabi. ama benim huyumdur rahat edemem boğulurum dağınık evde. mesela gece yatarken oturma odamı mutfağımı toplamadan yatmam. üstümden çıkan eşfmanları da dürer koyar pijamalarımı giyer yatarım. batar bana çünkü
çalışırken temizliğimi hafta sonu yaparım. balkonları yıkarım evi havalandırırım. büyük süpürge tutar toz alır evi silerim. banyoyu da temizlerim tabi. hafta içi de birgün bimden aldığım küçük süpürgemle süpürür toz alır ve yerleri silerim.
ama mesela yazın evde olduğum için 2-3 güne bir evi silerim.şimdi de yarım gün çalışacağım için temizliği haftasonuna sıkıştırmam hafta içi de yaparım.
ha bir de çamaşırlarımı bi güne bekletmem. birikince yıkarım. hafta içi de haftasonu da.kuruyunca da ütülerim ama 2 parçaysa bekletirim bazen hepsini ütülerim.
beni de bi tembelliğim vardır. öle cam kapı silemem. 6 ay silmesem bana batmaz.özellikle salon . ama balkonlu cam olur aldırıveririm balkon yıkarken
2-3 ayda bir de halı koltuk silerim.
arkadaşlar bende tembelim ama buraya eviminöncesini ve sonrassını koyarsam şok geçirirsiniz. yani önceki haline şok geçirirsnz.Çok dağınığm
sanmıyorum şok geçireceğimi:) Ben alışkınım kendi evimden.Çekip koysana hem belki kendine kızar yapmazsın hem de gaza getiririz seni :)Bişey kaybetmezsin valla:)
İmrenmekle başlıyor herşeysonra geliyor gerisi:)
mesela camları silmek için önce bezlerinizi değiştirin tek bezlede cam silinebilyor birazcık pahalı ama toz bezi olarak kullandıgımız atletleri thirtleri düşününce karlı oluyor :)
komodinler tv ünitesi konsol falan cok tozlanıyorsa benım evım gıbı toz engelleyici ürünler kullanabılırsınız en azından 5 gun toz almadan duruyor
yüzeyler için ise kıl tüy pamukçuk gibi şeyleride sadece biraz su ve ve paspasla kurtulmak mümkün uzun uğraşlar verdım bu temızlık sorununu çözmek için sonunda buldum viledalar hikaye hiç temızlemıyor elde sılsem dızıne belıne yazık marka isteyen olursa özel mesaj atabılırım
Utanırım ama
marka model verilebiliyor arkadaşlar , bize de söyleyin prontonun tozsavar diye bir ürünü var ondan mı bahsediyorsunuz
çok hoşsunuz yaa benim de aklımda böyle bir konu vardı işlerini erteleyen biri olarak ama sonra açmaktan vazgeçtim nolcek kk kadınları gelip evimi mi temizleyecek kalk çabuk ortalığı topla diye kızmıştım kendime
biz de düğün günü iş yapanıın bi ömür işi bitmez derlerdi sanırım öyle düğün günümde düğünden sonra ütü yapmıştım şimdi de işim bitmek bilmiyor, ne yaparsam yapayım bitiremiyorum işleri biyerlerden yine bişiler çıkıyor, bir de erteleme var tabii işin içinde neyyse Allah sonumu hayreylesin:26::26:
canım sen çık bu tapikten, moralim bozuldu, sen git tembel hatunlar gelsin. bu nedir yaa aaaaa
şaka bi yana gerçekten dah ne olsun. çalışmıyorsunuz sanırım . sizi ayakta
yok canım çalışıyorum ama bu yıl çalışma saatlerim uygun öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?