Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

mehel cimm bu günlerinin kıymetini iyi bil çünkü çocuk olunca halı ve koltukları 2 3 ay yerine 2 haftada bi silersin...
Ben malesef 2 haftada bir koltuk siliyorumm....

hava kararınca fotolar karanlık çıktı idare edin :) Misafir odam düzenli ama kirli:) yerler tozlu demin baktım orası yarına kaldı.Kullanmıyorum pek fazla düzenleyip bırakırım gelen giden yok çünkü:) Yerde halıfleks var halı eksiklerim tamamlancak...Ha koltuklarımı nasıl siliyim ben iyi bir fikri olan söylesin:)

kikiriklim kız süper olmuş evin tertemiz misler gibi oturun inşllh...
Teşkkr edrim foto koymayı anlattın için bende denicem inşllh koyabilirim....

Ya çekmece içlerim hala darmaduman.O yüzden nedense bana temiz gelmiyor allahım ya...Yarında inşallah çekmecelerimi yapıcam..
kikiriklim kız süper olmuş evin tertemiz misler gibi oturun inşllh...
Teşkkr edrim foto koymayı anlattın için bende denicem inşllh koyabilirim....

Bende beyaz çamaşırlarımı yıkamıştım dün bugünde dürdüm yerleştirdim..
Dolap içlerim,çekmecelerim toplu yanii bir de evimin fotolarını koyabilsem..

KıZlar hadi Kikiriklinin evine çay içmeyeee..

çok hoşsunuz yaa benim de aklımda böyle bir konu vardı işlerini erteleyen biri olarak ama sonra açmaktan vazgeçtim nolcek kk kadınları gelip evimi mi temizleyecek kalk çabuk ortalığı topla diye kızmıştım kendime

biz de düğün günü iş yapanıın bi ömür işi bitmez derlerdi sanırım öyle düğün günümde düğünden sonra ütü yapmıştım şimdi de işim bitmek bilmiyor, ne yaparsam yapayım bitiremiyorum işleri biyerlerden yine bişiler çıkıyor, bir de erteleme var tabii işin içinde neyyse Allah sonumu hayreylesin:26::26:

canım sen çık bu tapikten, moralim bozuldu, sen git tembel hatunlar gelsin. bu nedir yaa aaaaa
şaka bi yana gerçekten dah ne olsun. çalışmıyorsunuz sanırım . sizi ayakta

arkadaşlar bende tembelim ama buraya eviminöncesini ve sonrassını koyarsam şok geçirirsiniz. yani önceki haline şok geçirirsnz.Çok dağınığm

arkadaşlar bende tembelim ama buraya eviminöncesini ve sonrassını koyarsam şok geçirirsiniz. yani önceki haline şok geçirirsnz.Çok dağınığm

sanmıyorum şok geçireceğimi:) Ben alışkınım kendi evimden.Çekip koysana hem belki kendine kızar yapmazsın hem de gaza getiririz seni :)Bişey kaybetmezsin valla:)

İmrenmekle başlıyor herşeysonra geliyor gerisi:)

canım banada özelden mesaj atabilirmisin ?

marka model verilebiliyor arkadaşlar , bize de söyleyin prontonun tozsavar diye bir ürünü var ondan mı bahsediyorsunuz

merhaba camlarım için perla diye mikrofiber bez kullanıyorum deterjan kullanmadan zaten bezın kullanma talımatı var ve tek bez kullanarak camlarım pırıl prıl oluyor daha kolay bitiyor aynı bezden komidin ünine ayna gibi yüzeylerede kullanıyorum pamukçukları topluyor bir güzel,eğer normal bez ile sileceksemde amway in loc kullanıyorum toz kalkmasını ve cabuk tozlanmasını önlüyor

yerler iiçinde parexin mikro fiber paspasını aldım istanbuldaysa real markette indirimdeydı yarı yarıya o da kıl tüy pamukcuk ne varsa topluyor dagıtmadan paspası ıslatman yeterli ve yerlerı tıpkı elınle sılmıs gıbı tertemız yapıyor koltuk altlarına rahat giriyor kullanımı rahat vileda kullanıyordum ama yalanmış resmen kirli bırakıyomus evı

Radyolog arkadaşımızın önerileri bunlar...Editörler tarafından uygun bulunmazsa lütfen uyarılalım...Suçlu benim bu durumda...Radyolog arkadaşımızın suçu yok :)

yok canım,hele suçlu olunacak hiç birşey yok tam tersi faydalı paylaşımlar bunlar
bu arada size de radyolog a da teşekkürler, deneyeceğim

yok canım çalışıyorum ama bu yıl çalışma saatlerim uygun öğretmenim

yok canım çalışıyorum ama bu yıl çalışma saatlerim uygun öğretmenim

Bi kere daha alkışlıyorum o zamna sizi ne diyim
ben de öğretmenim ama tam gün, bir de biraz mükemmeliyetçilik var ya tam yapıcam ya hiç yapayacam, bu huyumu da sevmiyorum benim tembellik bundan kaynaklanıyor büyük ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…