Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

merhaba kızlar iyi bi konu açılmış valla bende işten biraz tembellik yapıyorum bu bikaç gündür hiç iş yapasım gelmiyor öyle üstünden yapıyorum bırakıyorum yarın sabah bi el atmam gerekiyor pasaklı oldum çıktım valla kocişte bişey demiyor iyice koyverdim biraz kızsa korkar temizlerim.. inşallah resim eklemeyi becerirsem paylaşırım temizlik maceramı sizlerle

kız kocişin niye kızsın erkekler bir yemek ister birde yanak ev temizliğinden anlamazlar.

merhaba bayanlar bende resim yüklemek istedim gardrobumu düzeltmeye başladığımda yatağımda bir dağ vardı.tahmin edersiniz.Ancak konuyu düzelttikten sonra gördüm bugün.bende dagınık halini tahmin ediceğiniz üzere düzelttiğim halini koymak istedim ( hala yanlardaki dağınıklığımı görebilirsiniz

Yarın bende yüklicem evimin temizlik öncesi/sonrası fotoğraflarını. Sırf öncesi halini görüp ne evler varmış yahu diyin moralinizi düzeltin diye.

gunaydınn
benımde aklıma gardolap ıcını cekmek geldı ama aman bosver dedım
bende dun aksam mutfakta tezgahta yıkanmıs bulasık bıraktım bulasık makınesındede yenı ıkanmıstı onları sabah yerlestırdım
utumude yaptım aksam 7 de yemek yapmaya baslamıstım 10.30da dusumuda alıp utum fılan hersey bıtmıs durumdaydı
yemek yaparken epey dagıttım bende dagınık bırı oldufgumu dusunuyroumm
evde uc bes sey var yerlerı yok banyoda kovalar
cocuk odasında gardolap ustundeı ayakkabı kutuları cocuugn odasındakı cadır , moturu
benı basıyorlar

onlarıda toplucam bugun yarn bu aksam esım gececeı calsııyor ama mısafırım gelecek

cocugun odası suanda o peluslara yer yok cunku oraya tv aldık ve yatak ortusu vs serılı degıldı ıdare edın bu cadır bırde orada gozukmeyen solda yatagın ayak ucunda duran motor benı sıkıyor hatta su masa sandalye bıle
cadırı yenı aldık o sebebten kıoyamıyorum kaldırmaya ama dogru duzgunde oynamıyor ben bıle oynaırm ısım olmasa anlamadımm neyse

su kovaları koyacak ye rbulamıyorum bırde wc var bız kullanmıyoruz msıafırle rkulalnıyor ama oradad bır kapı ardı bısey yok bazende dusa kabının ıcıne koyuyorum bunları napsam bılmıyorum bana batıyorlar

buda camasır sepetı rengıde ne alakaysa

günaydın hanımlar hayırlı sabahlar.

dün yemeği annemlerde yediğimiz için eve biraz geç gittik. ama ona rağmen beyazlarımı makinaya attım, kızımın banyosunu yaptırdım, uyuttum, banyoyu temizledim sonra birkaç parça ütü yaptım, çay sonrası mutfağımı toparladım yatmadan da çamaşırlarımı astım.
sabah tuvaleti lavaboyu hemen temizleyiverdim ama biraz geç kalktığımız için yatağı düzeltemeden çıktım. bunu halletmem lazım işte erken kalkıp çıkmadan düzenlemem lazım. geç yatınca malesef sabah uyanması da sorun oldu.

Tertemiz bir başlık. Bak bak Oku oku İçim açıldı Kendimden utandım :18:

Temiz bir günaydın herkese çalışkan hanımlar

bu arada bu saatte çamaşır makinemin çalışması vaki değildir

ben gunun her saatı calısıtıryorum kızlarr nıhılcım gunaydın canımm

bende duna ksam wc lavaboyu yıkadım ama hayattan calsııyoruz yaw dun cocugun oyuncaklarını yatagın altından vermedım sen gıt kombıyle oyna petelerı ac napsın cocuk ben bulasıkları toplarken oda odasında uyumus
canım benım cok ıs yapmakta hayattan calmaktır belkıde bıraz dagınık bırakmalıyız

Kızlar günaydın. Size birşey soracayım. bizim evin duvarları siliniyor. Kızım duvarları boya kalemiyle çizmiş. Önce ben önemsemedim çıkar diye Çünkü tükenmez kalemle çizdikleri çıktı. Ama boya kalemi ile çizdikleri cifle bile çıkmadı. Nasıl onları sileceğim Yardım edin :18:

günaydın kızlar temizliği nihayet bitirdim daha yorgunluğum bitmeden dışarı çıkmam gerek kursa gidiyorum da gitmeden paylaşayım dedim

ya kızlar resim ekleyemedim ve şimdi acil çıkmam gerek gelince tekrar uğraşacağım nasıl oluyo bu yaaa

ben typice adresınden yukluyorum resım

duvardakı boya kalemlerı cıkarmı cıkmazmı bılmıyorum benımkı henuz kucuk oyle bısey yapmıyor masallah dıyım

kızlar shagyy halıdakı cola ızını ne yapayımm ?

Günaydın kızlaaaaar

Bende dün akşam mutfağımı bir güzel temizledim eşim bile o kadar ayrıntılı yapmama şaşırdı valla

Ama çamaşırlarım hala duruyor Onlara da bu akşam girişeceğim inşaaalllaaaahhh :26:

Bu arada kocacığıma ıslak kek bile yaptım

Son düzenleme:

kıyamam ona. aslında zaman zaman vicdan azabı da çekiyorum biliyo musunuz iş güç derken ona vakit ayıramıyorum. gündüz görmüyo çocuk akşam da kendi kendine oynamak zorunda kalıyo bazen hırçınlaşıp zorla ilgi istiyor. ama napcaksın yapmayınca da olmuyo sonrası daha çok vakit ve emek kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…