Günaydın kızlaaaaar
Bende dün akşam mutfağımı bir güzel temizledim eşim bile o kadar ayrıntılı yapmama şaşırdı valla
Ama çamaşırlarım hala duruyorOnlara da bu akşam girişeceğim inşaaalllaaaahhh :26:
Bu arada kocacığıma ıslak kek bile yaptım
kıyamam ona. aslında zaman zaman vicdan azabı da çekiyorum biliyo musunuz iş güç derken ona vakit ayıramıyorum. gündüz görmüyo çocuk akşam da kendi kendine oynamak zorunda kalıyobazen hırçınlaşıp zorla ilgi istiyor. ama napcaksın yapmayınca da olmuyo sonrası daha çok vakit ve emek kaybı.
Kızlar günaydın .dün akşam işten cıktım k.valideme yemeğe gttim ona gecmeden camasır makinamı çalıtrdım gelincede hemen astım camasrlarımı başkada hiç bişi yapmadım
Evim temiz düzenli sadece gardrobumu düzenlicem.ama herşey bana batıo .temizlik yapmayı sevmyorum ama yapıyorum hemde fazla fazla cünkü kocam temizlik ve düzen takıntısı olan biri
Kızlar günaydın .dün akşam işten cıktım k.valideme yemeğe gttim ona gecmeden camasır makinamı çalıtrdım gelincede hemen astım camasrlarımı başkada hiç bişi yapmadım
Muhsana muhsana,sen ne yaptın söyle bana
yanında olup ihtiyacına anında cevap vermen bile onun güven duygunusun gelişimi için çok önemli bence. çünkü zaten heran yanında olunsa bile birebir ilgilenilmiyo ki.şu çocuklarla yeterince ilgilenememe olayında bende bütün gün evde beraber olduğumuz halde kendimi eksik hissediyorum...Netteyim şuan o oynuyor ama bu bile sinirime dokunuyor...Bu duygudan da kurtulmam lazım benim....
Çok güzel bir konu olmuş tatlım hayırlı olsun bol bol gazlar
ayy bu tembellik başa bela. Evlenmeden önce böyle değildim ben hatta evliliğimin ilk aylarıda böyle değildi.
Ama eşim çoookk üşeniktir. Onu gördükçe evde sürünerek gezesim geliyor o derece yapışır o koltuğa
Ama titiz gibidir. azcık dağınık olsam hemen söylenir.
Sinir oluyorum yaa kendisi sanki çok bir şeyde bana laf atıyor.
Bende inat yaptım bir gün gardolabın fotosunu çektim.
Benim kıyafetlerle onun kıyafetleri alt alta buyur dedim kim daha dağınıkmış.
Yanlız benim şöyle bir huyum var dolap içleri nizamı duruşta durması lazım jilet gibi ama gel görki yatak odamda bazen kıyafetleri çiğneyerek geçmem hoşuma gidiyor
Yurtdışındayım ben kızlar arkadaşım falan yok türk te yok buralarda. Misafir gelmicek zaten diyipp amaaaaaaaaannnn diyorum bazen
Ayy şimdi anlatınca dahada oturasım geldi
Süpersin muhsana...
Çalışan bayanlara Allah sabır versin şimdi düşündüm de çok zor ya....Valla Allah katında emimin çok güzel bir yeriniz vardır.Hem çalışıp eve destek,eşe destek,hem çocuğa bak,işlerini yap...HELAL SİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?