Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Maşallah kızlar ya süpersiniz...Herkes yapmaya başlamış...Bak şimdi biraz tembel kalkmıştım ama yok yok bende bugün geri kalnlarımı yapıcam.Dağınk çekmecelerimi yapıcam....İyi, gaza geliyoruz ya...resim yüklemeye devam....

aslında gun belırlenmelı tamamd uzenlı olalım ama bıraz tozlu olabılırz ama buradakı herkez dagınık ve temız
bır kere yaz ayında esımın teyzesıne gıttık gelını karnı burnunda gebe 22 yasında kızdan gereksız bıkac bısey ıstedım gardolabını
konsolounu fılan actı ıstıf gıbı
yanı tamam hepsı aynı hızada degıl ama kesınlıkle dagınık degıl
fazla esya yok tepılı yamuk bısey yok sasırdım dogrusu

bende senın gıbıyım tun gun gormuyor aksamda kendı basının caresıne bakmaya calsıyor dun a ksam yatmadan sevdım bende bırde sabah bulasıkları yerlestırdım bezını almayı unutmusum esım uyanınca bakmıs cısı gecmıs oıjemasına

bılmıyorum her aksam her aksam yapmıyacagım ıs emınım

Kızlar günaydın .dün akşam işten cıktım k.valideme yemeğe gttim ona gecmeden camasır makinamı çalıtrdım gelincede hemen astım camasrlarımı başkada hiç bişi yapmadım

Valla benim dünden sonra ev dağılmadı.Normalde yine de çok dağılırdı.Hem aldığımı yerine kouyuyoruM.bugün tek odam makinaya alıncak silincek,bide çekmecelerim var haaa unuttum yaaa birde apartman merdivenleri var...Bir ben varım apartmanda aşağısı dükkan.Kendi kısmımı siliyorum ben...Ama onu da erteliyorum.Belli bir günüm yok...Şimdi hemen dolaba bir yazı asıcam.Her hafta çarşamba dolaplar kontrol edilcek,balkon,apartman silincek....Sözü burada da vereyim ki vazgeçmeyeyim....oleyyy :)

benım teyzemde aılesınden asla calmaz dolap ıslerı mutfagı tuavletlerı temızdır ve duzenlıdır ama sehpadan dantel ornegı cıkarılabılır
sadadece pazar gunlerı calısmıyor teyzem buarada

Kızlar günaydın .dün akşam işten cıktım k.valideme yemeğe gttim ona gecmeden camasır makinamı çalıtrdım gelincede hemen astım camasrlarımı başkada hiç bişi yapmadım

Olsun bugüne sakla performansınıDaha bir süre ezik seçmiyoruz...Ama art arda erteleyen biri olursa işte o kişi eziktir

Evim temiz düzenli sadece gardrobumu düzenlicem.ama herşey bana batıo .temizlik yapmayı sevmyorum ama yapıyorum hemde fazla fazla cünkü kocam temizlik ve düzen takıntısı olan biri

Evim temiz düzenli sadece gardrobumu düzenlicem.ama herşey bana batıo .temizlik yapmayı sevmyorum ama yapıyorum hemde fazla fazla cünkü kocam temizlik ve düzen takıntısı olan biri

O da zor ya bir şey beğendiremezsin...Benimki öyle değil şükür.ama bazen dikkat edeceği tutar...Olsun belkide sana böyle bir eşin denk gelmesi lazımmış:))

aslında mesele herşeyi birden yapmak değil yapılması gerekeni zamanında yapmak bence. dün sadece çamaşırları yıkayıp astıysan bugün o işin eskik olacak sadece katlayıp ütüleyeceksin. bi iştahla hemen heryeri temizleyip birkaç hafta hiç bişeye elimizi sürmesek daha kötü.

şu çocuklarla yeterince ilgilenememe olayında bende bütün gün evde beraber olduğumuz halde kendimi eksik hissediyorum...Netteyim şuan o oynuyor ama bu bile sinirime dokunuyor...Bu duygudan da kurtulmam lazım benim....

Muhsana muhsana,sen ne yaptın söyle bana

biz dün yemeği annemde yedik.hemen kızımı alıp çıkalım dedim bırakmadı. bilmiyoki iş yapma arzusuyla yanıp tutuşuyorum
kızımı banyo yaptırdım uyuttum önce sonra beyazlarım vardı onları makinaya attım banyoyu temizledim. çay içmiştik onları yıkadım mutfağı topalardım. birkaç parça ütü yaptım. sonra çamaşırları çıkardım astım. kızımın çamaşırları vardı onları yıkayacaktım geç olduğu için vazgeçtim burdaki bi arkadaşın uyarısını düşünüp. ama keşke çalıştırsaymışım makinayı saat 1 di yattığımda üst katın makinası çalışıyodu oyuncaklar filan vardı ortalıkta onları toparladım sonra yattım. sabah da tuvalet ve lavaboyu temizledim. geç kalkınca yatağımı düzeltemedim bi o var kafamda. ha bi de dün yağmur yağmıştı burda balkonun kapı ve penceresi yere kadar. gevşemiş mi rüzgardan nasıl olmuşsa su girmiş içeri halının bir kısmı ıslanmış. normalde sinir olurdum ama halı zaten yıkanacaktı takmadım çok fazla. benden bu kadar. alkışlayayım kendimi

Süpersin muhsana...

Çalışan bayanlara Allah sabır versin şimdi düşündüm de çok zor ya....Valla Allah katında emimin çok güzel bir yeriniz vardır.Hem çalışıp eve destek,eşe destek,hem çocuğa bak,işlerini yap...HELAL SİZE

şu çocuklarla yeterince ilgilenememe olayında bende bütün gün evde beraber olduğumuz halde kendimi eksik hissediyorum...Netteyim şuan o oynuyor ama bu bile sinirime dokunuyor...Bu duygudan da kurtulmam lazım benim....
yanında olup ihtiyacına anında cevap vermen bile onun güven duygunusun gelişimi için çok önemli bence. çünkü zaten heran yanında olunsa bile birebir ilgilenilmiyo ki.

Çok güzel bir konu olmuş tatlım hayırlı olsun bol bol gazlar
ayy bu tembellik başa bela. Evlenmeden önce böyle değildim ben hatta evliliğimin ilk aylarıda böyle değildi.
Ama eşim çoookk üşeniktir. Onu gördükçe evde sürünerek gezesim geliyor o derece yapışır o koltuğa
Ama titiz gibidir. azcık dağınık olsam hemen söylenir.
Sinir oluyorum yaa kendisi sanki çok bir şeyde bana laf atıyor.
Bende inat yaptım bir gün gardolabın fotosunu çektim.
Benim kıyafetlerle onun kıyafetleri alt alta buyur dedim kim daha dağınıkmış.
Yanlız benim şöyle bir huyum var dolap içleri nizamı duruşta durması lazım jilet gibi ama gel görki yatak odamda bazen kıyafetleri çiğneyerek geçmem hoşuma gidiyor
Yurtdışındayım ben kızlar arkadaşım falan yok türk te yok buralarda. Misafir gelmicek zaten diyipp amaaaaaaaaannnn diyorum bazen
Ayy şimdi anlatınca dahada oturasım geldi

Sağol canım gaza devam:)

Hakkaten en sonunda bende aman otur işte diyesim geldi:) sen bize ters etki etme nolur:) heveslendir :))

Günaydın kızlar :)
gayret gelsin önce diye daha yatağımı bile toplamadan girdim topiğe

herkes gardrobundan şikayetçi olmuş
sanırım bir tek ben değilim

dağılmaz dağılsa bile görünmez benimki sürgülü olduğu için olmadık insanların yanında açmak zorunda kalıyorum o nedenle hoş olmuyo
bende havlu hurçları aldım
yani katlanmış bir havlunun sığacağı boyutta hurçlar var tşörtlerimi pijamalarımı yazlıklarımı kışlıklarımı onların içine koyuyorum. Hatta içlerine kırık sabun ve bazılarına aktardan aldığım lavantaları koyuyorum misler gibi kokuyor hepsi
Eşiminkini bir tek açıkta koyuyorum onun kinide mağaza usulü katlayıp koyuyorum çünkü hurçtan almayı beceremiyo onun için daha iyi oluyor

işte resmi

üsttekiler yazma hurcum altındaki benim yazlık tşört badi tarzı şeyler en alltakide eşimin tşörtleri
bu gardrobumun en dağını khali işte :)))

Son düzenleme:

öhhöö öhhöö teşekkür ederim kikirikli takdirlerin için çok mutlu oldum. inşallah öyledir inşallah hepimizin Allah katındaki yeri çok güzeldir. annem çocuğa bakmasa çalışamam sağolsun sabah 7,30 akşam 7 onun mesaisi de. çalışmak evde iş yapmak filan sorun değil de çocuğu bırakmak ve ona yetemediğini düşünmek çok yıpratıcı gerçekten

Biz çamaşır makinesi yada bulaşık makinası açtık mı biyere gitmiyoruz en azından bir kişi evde kalır hep kardeşim kalır biz gideriz çamaşır makinası bir kere açtık bir yere gittik geldigimizde evi su basmıştı o yüzden gitmiyoruz artık kolay kolay eger biz gideceksek kardeşim evde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…