Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

bırde calısanlar ıcın sabah kalkıp cocugu anneye bırakmakta cok zor oluyor sahsen ben anneme bırakana kadar uzerımden tırlar gecmıs gıbı oluyorum bugun esım gece gıdecegı ıcın ıkısınıde uyurken bıraktım evde ama yarın sabah ayvayı yedım

Sağol canım gaza devam:)

Hakkaten en sonunda bende aman otur işte diyesim geldi:) sen bize ters etki etme nolur:) heveslendir :))

yok yok son gaz devam temizliğe
Benim belirli saatlerim var.
Sabahları kendime ayırıyorum öğlenden sonra yapıyorum yapacağımı yada akşam bebiş yatınca.
Gece temizlik hoşuma gidiyor.
Akşam yaptım bende herşeyimi.
Mutfağımı topladım salonumu topladım çamaşırlarımı yıkadım.
Bulaşıkta yok şimdilik iki tabak var onlarıda yıkayı vericem.
Bi süpürüp silmem lazım evi oda bebiş uyanınca yapıyorum.
Rahat uyusun ses olmasın diye.
çamaşırlar kurusun onlarıda toplayıp kaldırırım.
Hava çok soğuk burda çamaşırlar 1,5-2 günde ancak kuruyor.

günün tembeli benim galiba kızlarıma kahvaltı hazırladım kücügün karnını doyurdum uyutum büyügün dersleriyle ugraş ve pc karşısına gectim ve ev dandinide

Demin eşime sefer tasına kahvaltı hazırladım verdim.Balın yanına yumurta koydum...Kokmuş daha 2 dk olmadı vereli, oysa....Yanyana konulamz diyo ben nerden bileyim koyulmazmı yanyana hakkaten kızlar....Bari yaptığını minnete geçir dedi çok bozuldumm oysa valla hevesle hazırlarım her zaman yemeğini ona bu kadar hatırsız bunlaaa yazık yaa

CNM ALSIN Bİ POĞACA YESİNYA ANAMM BİDE KAVALTI HEMDE SEFER TASINDAA büyük yazmışım farkında değilim

canım yumurta her zaman kokar
ben bunu daha ilk okul yıllarımdan bilirim
ilkokul 1. sınıflara sırf o yumurta kokusu yüzünden giremezdim hala haşlanmış yumurtaya karşı soğuğum

CNM ALSIN Bİ POĞACA YESİNYA ANAMM BİDE KAVALTI HEMDE SEFER TASINDAA büyük yazmışım farkında değilim
Ya kıyamam ama yani ne biliyim ben ufff bide eşimin dükkanı karşımda yani...

canım yumurta her zaman kokar
ben bunu daha ilk okul yıllarımdan bilirim
ilkokul 1. sınıflara sırf o yumurta kokusu yüzünden giremezdim hala haşlanmış yumurtaya karşı soğuğum
Eşimin dükkanı karşımda kaba koymamla alması bir oldu...Normalde bir kaç kez daha koydum bişey olmadı ama.Bu sefer direkt soyup koydum sıcakken ondan heralde....Uzun süre kalınca tabi kokar onu biliyorum da ama 2 dk olmadı yaa ay valla sinir oldum....

Bu akşam kızmın odasını değiştircem eşyaların yerini yani ve de temzlicem tabi gardrobu çekmeceleri toplu bana şans dileyin lütfennn:)

aman oda bulmuşta buluşturuyor
Tost yap canım ozaman ben tost hazırlıyorum eşime peçeteye poşete sarıp veriyorum.
Yumurtalı tost yapıyorum eşim çok seviyor.
Haşlanmış yumurta biraz ağır kokabiliyor.

ben sabahları eşime çay bile içiremem ynına yumurta koysam kesın aile içi şiddet olur

Eşim dükkanda zaten dışarıyada tost yapar o yüzden tost yapmıyorum :) Ya aman bende böyle küçük şeyleri bilmem işte:)daha doğrusu akıl edemem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…