Sağol canım gaza devam:)
Hakkaten en sonunda bende aman otur işte diyesim geldi:) sen bize ters etki etme nolur:) heveslendir :))
günün tembeli benim galiba kızlarıma kahvaltı hazırladım kücügün karnını doyurdum uyutum büyügün dersleriyle ugraş ve pc karşısına gectim ve ev dandinide
Konumuz taşındı hadi bakalım hayırlısı :)
Demin eşime sefer tasına kahvaltı hazırladım verdim.Balın yanına yumurta koydum...Kokmuş daha 2 dk olmadı vereli, oysa....Yanyana konulamz diyo ben nerden bileyim koyulmazmı yanyana hakkaten kızlar....Bari yaptığını minnete geçir dedi çok bozuldumm oysa valla hevesle hazırlarım her zaman yemeğini ona bu kadar hatırsız bunlaaa yazık yaa
Demin eşime sefer tasına kahvaltı hazırladım verdim.Balın yanına yumurta koydum...Kokmuş daha 2 dk olmadı vereli, oysa....Yanyana konulamz diyo ben nerden bileyim koyulmazmı yanyana hakkaten kızlar....Bari yaptığını minnete geçir dedi çok bozuldumm oysa valla hevesle hazırlarım her zaman yemeğini ona bu kadar hatırsız bunlaaa yazık yaa
Ya kıyamam ama yani ne biliyim ben ufff bide eşimin dükkanı karşımda yani...CNM ALSIN Bİ POĞACA YESİNYA ANAMM BİDE KAVALTI HEMDE SEFER TASINDAA büyük yazmışım farkında değilim
Eşimin dükkanı karşımda kaba koymamla alması bir oldu...Normalde bir kaç kez daha koydum bişey olmadı ama.Bu sefer direkt soyup koydum sıcakken ondan heralde....Uzun süre kalınca tabi kokar onu biliyorum da ama 2 dk olmadı yaa ay valla sinir oldum....canım yumurta her zaman kokar
ben bunu daha ilk okul yıllarımdan bilirim
ilkokul 1. sınıflara sırf o yumurta kokusu yüzünden giremezdimhala haşlanmış yumurtaya karşı soğuğum
Ya kıyamam ama yani ne biliyim ben ufff bide eşimin dükkanı karşımda yani...
Eşimin dükkanı karşımda kaba koymamla alması bir oldu...Normalde bir kaç kez daha koydum bişey olmadı ama.Bu sefer direkt soyup koydum sıcakken ondan heralde....Uzun süre kalınca tabi kokar onu biliyorum da ama 2 dk olmadı yaa ay valla sinir oldum....
Bu akşam kızmın odasını değiştircem eşyaların yerini yani ve de temzlicem tabi gardrobu çekmeceleri toplu bana şans dileyin lütfennn:)
Bu akşam kızmın odasını değiştircem eşyaların yerini yani ve de temzlicem tabi gardrobu çekmeceleri toplu bana şans dileyin lütfennn:)
Eşim dükkanda zaten dışarıyada tost yapar o yüzden tost yapmıyorum :) Ya aman bende böyle küçük şeyleri bilmem işte:)daha doğrusu akıl edemem.....
takma boşver insan bazen boş bulunuyo, temizliğe devam :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?