Allah kolaylık versin güç kuvvet azim istek versin
Bütün hevesim kaçtı biliyormusun...Gaz lazım bana.Şuan çekmeceleri yapmam lazım...Kahvaltı işi bitti çünkü...Şimdide msnden eline sağlık yazmış...çokta fifi
tabiki itina ile mesaj atılır
Konu baya ilerlemiş ama banada özelden mesaj atarsan çok sevinirim yoksa baltayı alıp bu parkelerimi kıracam bıktım artık bu yerin lekesinden
ben fotograf koyamadım fotograf makınam yok kusura bakmayın
Günaydın kızlar sabah 7 den beri işim bitmedi yeni koydum popişi yere mutfagın dolplarını sildim, buzdolabının içini temizledim.Sebzeligimi yıkadım yerleştirdim. Yatak odamın ve yemek odasını temizledim, tozları aldım salonu dip köse sildim süpürdüm banyoyu ovdum wc yıkadım çamaşır astım çekmecelerimi dün düzeltmiştim iyi oldu
Kızlar konu ile pek alakalı olmayacak ama danışmak istedim size. Çok az bir iş yapsam bile çok çabuk yoruluyorum. Bir sıkıntım yok çok şükür. İşimde yorucu değil. Ama neden böyleyim ben çözemedim. Ne yapsam kendime gelirim ki
Aynı dert bende de vardı...b12 eksikliği yapıyor bunu...Kansızlık falan...Değerlerine baktır...Bir de bende uyksuzluk nedne oluyordu buna...Şimdi uyku düzenime dikkat ediyorum...Ve bir süredir iyiyim....
Kızlar konu ile pek alakalı olmayacak ama danışmak istedim size. Çok az bir iş yapsam bile çok çabuk yoruluyorum. Bir sıkıntım yok çok şükür. İşimde yorucu değil. Ama neden böyleyim ben çözemedim. Ne yapsam kendime gelirim ki
Aslında annemde sürekli b12 iç diye söyleyip duruyor. Bende aksine çok fazla uyuyorum. Ay bide yeni evli olcam
Doktora gideyim en iyisi böyle olmayacak
Öncesi & sonrası...Küçük bir yer ama iki sny önce yaptım bazen sinirde işe yarıyor :)Eki Görüntüle 522982 Eki Görüntüle 522984
bence foto koymak olayı daha cazip hale getirmiş ,şimdi yatak odama girişiyorum şu anda ki resmini çekiyorum ve işim bitince de çekip koyarım.ama bu dağınıklığa kaçta biter de resim koyarım onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?