Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

havluyu ıkıye katla dıkdortgen yaa ---------------- su kısmı ıkıye katla sonrada yana dogru dur acıkkısımlar ortaya gelebılır kenara kıvrık yerlerı
karıstırdımmı benım dolabım genıs ben ------------ once katlıyorum sonra bır daha aynı forma katlıyorum kenar kısmı kadar dar ama uzun oluyor senın kucukmus dolabın canım
benımde altakıler hosuma gıttıler onlarda yuz havlusumu

Sağol canım çok teşekkür ederim senin iyi olmana çok sevindim darısı başıma :)
Gideyim bende ihmal etmeden iyice canımı sıkmaya başladı bu durum

vitamine ihtiyacım olduğunu zaten kendim bile hissedebiliyorum. Meyveyle falan pek aram yok. Birde düğün telaşesinde hep dışarıda yedik hazırlık sürecinde falan. Bunlarda etkilemiştir. Hem doktora gideyim hem de vitamin aldım mı tamamdır

Kızlar tekrar düzenledim.Valla sağolun bende öğreniyorum daha ince detaylı yapmayı....Eki Görüntüle 523103

heh ıste super olmus canım benım dagıtmayına rtık

gzdm bende sureklı halsızım bılıyormusun bazen oylekı gozlerımdusuyor hemencık yoruluyorum enerjı ıcecegı ıcıyorum arada dr gıtıtm herhangı bı eksıklık vs de yok ustelık

Kikirikli konu süper olmuş.
İnsanı hevelendiriyor.Foto.koyma olayı daha cazip olmuş.
Daha fazla foto ekleyin kızlar gaza geliyorm sayenizde

Neden böyle oluyor anlamadım bende. Cumartesi gideriz artık doktora bakalım ne diyecek. Bende meyve falan yemeye çalışıyorum

Sağolun kızlar...Anladım ki temiz olmadığımdan değil de aslında nasıl yapacağımı bilmedğimden heveslenmiyormuşum....Annemde demişti yanıma gelince..Tek başınasın burada sana kimse şöyle yapsan daha iyi demdiği içinde yapamıyorsun demişti...Çok doğru...4 senedir ilk defa evimi güzelleştirmeye başladım...Çok huzurluyum valla...İyiki açmışım konu....

Bu arada koltuk silicem bir kaç güne...Beyaz sabun iyiymiş kltuk halı silmede...Tam olarak ne beyaz sabun?? Nette baktımda şöle sarı gibi bir sabun.Eşime aldırıcam da ne diyerek alsın bilemedim...Bende olmuycam yanında alırken...

tabi ki temiz olmadığından değil yoksa temiz düzenli değil diye dert eder misin. ben de yönlendiren olsa fikir veren olsa daha hevesle yaparım zamanında anne evinde bütün evi çekip çevirme görevi bende olmadığından sanırım biraz zorlanmam. ama alışılır herkes doğuştan bilmiyo değil mi.

ben doğuştan biliyorum

ya bende çok seviyorum temizliği, düzeni ama bugün hiç içimden gelmiyo ya öle oturuyorum popomun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…