Ya evet bana da tam güzel gelmedi aslında ama nasıl yapıcam bilemedim...Dur değişik bir şekilde deneyip yapayım...Sağol :)canım burasııı olmamıs ust rafındakı havluları dar katlasan da duzenlı durur
canım ,oncelikle geçmiş olsun.aynı dertten bende muzdariptim,5 dakika ev süpursem 10 dakika dinleniyordum.bir odadan diğer odaya geçene kadar yoruluyordum hic iş yapamıyordum surekli halsiz yorgun vede asabiydim o derece yani.baktım bu boyle olmacak ,gittim sağlık ocağına anlattım şikayetlerimi , kan verdim sonuç vücudümda % 50 demir eksikliği anemi , b 12 eksikligi varmış, doktor bile şaşırdı .vermiş oldugu ilacları duzenli kullandım..kandegerlerım yukseldı cok sukur.suan iyiyim. Sende ihmal etme en kısa zamanda kan değerlerıne baktır, sağlıcakla kal
zaten evlenince başlıyo bu tarz sıkıntılar bende senin gibiyim
hamilelikte daha çok arttı doktor b12 li folik asit verdi hatta
zaten bildiğim kadarıyla vitaminleri devlet karşılamıyor eczaneden b12 ya da supradyn vitamin alabilirsin
gerçekten çok iyi oluyor
Çekmecelerim oley be bu dertte bitti :)Eki Görüntüle 523029 Eki Görüntüle 523028
Kızlar tekrar düzenledim.Valla sağolun bende öğreniyorum daha ince detaylı yapmayı....Eki Görüntüle 523103
Kızlar tekrar düzenledim.Valla sağolun bende öğreniyorum daha ince detaylı yapmayı....Eki Görüntüle 523103
Sağolun kızlar...Anladım ki temiz olmadığımdan değil de aslında nasıl yapacağımı bilmedğimden heveslenmiyormuşum....Annemde demişti yanıma gelince..Tek başınasın burada sana kimse şöyle yapsan daha iyi demdiği içinde yapamıyorsun demişti...Çok doğru...4 senedir ilk defa evimi güzelleştirmeye başladım...Çok huzurluyum valla...İyiki açmışım konu....
Bu arada koltuk silicem bir kaç güne...Beyaz sabun iyiymiş kltuk halı silmede...Tam olarak ne beyaz sabun?? Nette baktımda şöle sarı gibi bir sabun.Eşime aldırıcam da ne diyerek alsın bilemedim...Bende olmuycam yanında alırken...
tabi ki temiz olmadığından değil yoksa temiz düzenli değil diye dert eder misin. Ben de yönlendiren olsa fikir veren olsa daha hevesle yaparım zamanında anne evinde bütün evi çekip çevirme görevi bende olmadığından sanırım biraz zorlanmam. Ama alışılır herkes doğuştan bilmiyo değil mi.
ben doğuştan biliyorum
Sağolun kızlar...Anladım ki temiz olmadığımdan değil de aslında nasıl yapacağımı bilmedğimden heveslenmiyormuşum....Annemde demişti yanıma gelince..Tek başınasın burada sana kimse şöyle yapsan daha iyi demdiği içinde yapamıyorsun demişti...Çok doğru...4 senedir ilk defa evimi güzelleştirmeye başladım...Çok huzurluyum valla...İyiki açmışım konu....
Bu arada koltuk silicem bir kaç güne...Beyaz sabun iyiymiş kltuk halı silmede...Tam olarak ne beyaz sabun?? Nette baktımda şöle sarı gibi bir sabun.Eşime aldırıcam da ne diyerek alsın bilemedim...Bende olmuycam yanında alırken...
hadi yaa elinde bezle filan mı doğmuşsun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?