ya bende çok seviyorum temizliği, düzeni ama bugün hiç içimden gelmiyo ya öle oturuyorum popomun üstüne
oh yaaa misss gibi olmuş valla ellerine sağlık
ahaa bi ezik adayı daha
sensin o bre. valla kalklmıyo popom işin ucunu tutsam gerisi gelecek amma yok kardeş yokkk
ben mutfaga gectim ama ruh sağlınız açısından öncesi resmini çekmiyorum bitince sonrasını cekerim :)
yatak odamı temizledim yuppiiiiiiiii
[/url]
heh ıste super olmus canım benım dagıtmayına rtık
gzdm bende sureklı halsızım bılıyormusun bazen oylekı gozlerımdusuyor hemencık yoruluyorum enerjı ıcecegı ıcıyorum arada dr gıtıtm herhangı bı eksıklık vs de yok ustelık
Vay anasını....Ellerine sağlık...Koltuk ne haşmetli maşallah :) Süper süper...
evet kızlar gayrete getirdiniz
uzun zamandır buzdolabıma elimi süremiyordum.
İçlerindeki camları örtülerimi filan çıkarıp bir güzel yıkamıştım ama araya haftasonu girdi dışarıdaydık 3 gün boyunca dünde pazara gittik geldim öylece attım dolaba yorgunluktan
sayenizde bir gayret geldi girdim içine
bu şekilde olan dolabımı
yeşillikleri hava almayan kaplara yerleştirdim
meyveleri iki ayrı kapta topladım boş olan tabakları çıkarıp doğruca makineye attım malzemelerin hepsini tekrardan silip yerleştirdim
ve bu hale geldi
evet kızlar gayrete getirdiniz
uzun zamandır buzdolabıma elimi süremiyordum.
İçlerindeki camları örtülerimi filan çıkarıp bir güzel yıkamıştım ama araya haftasonu girdi dışarıdaydık 3 gün boyunca dünde pazara gittik geldim öylece attım dolaba yorgunluktan
sayenizde bir gayret geldi girdim içine
bu şekilde olan dolabımı
yeşillikleri hava almayan kaplara yerleştirdim
meyveleri iki ayrı kapta topladım boş olan tabakları çıkarıp doğruca makineye attım malzemelerin hepsini tekrardan silip yerleştirdim
ve bu hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?