Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

ben mutfaga gectim ama ruh sağlınız açısından öncesi resmini çekmiyorum bitince sonrasını cekerim :)

tesekkur ederım canım :) topik sayesinde evimi temizlemeye başladım eşyaların üzeindeki dağlar kalktıkça mutlu oluyorum :)

YenidenDogdum, enerji içeceği tüketme lütfen...
Karaciğer ve kalp sağlığın için uzak dur bunlardan. Onun yerine
bizim misler gibi şerbetlerimizden hazırla evde onları tüket. İçeriğindeki
aminoasitler ve şekerler vücudu yoruyor gereğinden fazla. Sen de
doktora git olmadı diğer hanımlar gibi, b12 baktır, gerekirse onu
kullan. Ayrıca kafein de içeriyor, çok zararlı içecekler bunlar aslında.

Pisisik, yatağın kocaman, konforlu bir taht gibi görünüyor şu an bana
ofiste sandalye tepesinde iken sanırım insanı dinlendirebilecek en iyi görüntü
bir manzara resmi değil, mis gibi nevresimleri, buzz gibi örtüsü olan tertemiz bir yatakmış

ben geldim mutfağımı toparladım sildim süpürdüm ama çoooooooooook büyük olduğundan bi kaç foto bi arada bu temizlik sonrası fotolar :) bu arada tezgahın üstündekilerde temizlik ekibim ....

evet kızlar gayrete getirdiniz
uzun zamandır buzdolabıma elimi süremiyordum.
İçlerindeki camları örtülerimi filan çıkarıp bir güzel yıkamıştım ama araya haftasonu girdi dışarıdaydık 3 gün boyunca dünde pazara gittik geldim öylece attım dolaba yorgunluktan
sayenizde bir gayret geldi girdim içine
bu şekilde olan dolabımı

yeşillikleri hava almayan kaplara yerleştirdim
meyveleri iki ayrı kapta topladım boş olan tabakları çıkarıp doğruca makineye attım malzemelerin hepsini tekrardan silip yerleştirdim
ve bu hale geldi

Ayyyy dur bende yapayım...Ama alışverişe çıkmadığımız için daha 1 kaç gün var alışverişe daha kolay toplamam.Çünkü dolapta pek bişey yok şuanÇok güzel olmuş yaa....

ohh ohh misss. ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…