- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
1 kase tüketiyordum ama tavsiyenden sonra onu hemen 2 yapıyorum.
Aslında öğrencilik yıllarımda o mekiğin çok faydasını görmüştüm ama
evlenince tembellik yapıp hiç başlamadım... Bugünden itibaren ona da
başlıyorum kikiriklicansın
Kiloyu duyunca iyi gibi geliyor ama boyum 160 ve vücudum armut
tüm kilo göbek ve kalçadaşöyle azıcık göbeksiz bir hayat istiyorum,
3 çocuk doğurmuş 50 yaşındaki annecim de bile yok göbek
Hakikaten ya ben öleyim o zaman 72 kilomla :) Ama en sevdiğim özelliğim kendimle barışık olmam...
1 kase tüketiyordum ama tavsiyenden sonra onu hemen 2 yapıyorum.
Aslında öğrencilik yıllarımda o mekiğin çok faydasını görmüştüm ama
evlenince tembellik yapıp hiç başlamadım... Bugünden itibaren ona da
başlıyorum kikiriklicansın
Kiloyu duyunca iyi gibi geliyor ama boyum 160 ve vücudum armut
tüm kilo göbek ve kalçadaşöyle azıcık göbeksiz bir hayat istiyorum,
3 çocuk doğurmuş 50 yaşındaki annecim de bile yok göbek
Görüşmek üzere kızlar.Hakaten sizinle konuşmak iyi geliyor.Bende kendimi çok iyi hissediyorum.Tek başıma evdeyim 7 24.Hiç yalnız değilmişim gibi :)
evet kızlar gayrete getirdiniz
uzun zamandır buzdolabıma elimi süremiyordum.
İçlerindeki camları örtülerimi filan çıkarıp bir güzel yıkamıştım ama araya haftasonu girdi dışarıdaydık 3 gün boyunca dünde pazara gittik geldim öylece attım dolaba yorgunluktan
sayenizde bir gayret geldi girdim içine
bu şekilde olan dolabımı
yeşillikleri hava almayan kaplara yerleştirdim
meyveleri iki ayrı kapta topladım boş olan tabakları çıkarıp doğruca makineye attım malzemelerin hepsini tekrardan silip yerleştirdim
ve bu hale geldi
Aynen ya eşim sabah 9 gece 12 1 gibi geliyor.Burada gezecek yerde yok.Kızımla sabahtan akşama evdeyiz...Sende bebiş var mı:??Çalışmıyorsun dimi ..??Bir de yaşın kaç
banada dun mısafır geldı kıkırıklı
anam o cocuk odası bır dagıldı sana anltamam salon mutfak banyo heryer
3 adet cocuk vardı aynı yaslarda sonrasında benım oglan arkalarından bır aglabır agla tam 1 saat tum sınırlerım gevsedı evı toplayacak gucum gıttı cocuk odaını salonu topladım saat 1 buldu cocukla yattım bende
cocugun uykusunu uyuyamayınca sapıttıgı asıkar cocuklar varkende yatıp asla uyumaz oyunu bırrakıp
Onların uyku düzenleri yokmu.Benimkide 12 30 da uyudu...Gündüz 7,5 t uyuyunca geç uyudu haliyle...Bende bugün sabah 8 de diktim ayağa hala uykusu vardı ama kalk dedim valla kaldırdım....Erken kalksın gündüz öğlen alsın uykusunu bidaha,geceye kadar yourulup akşam 10 gibi uyur inşallah....Artık böyle yapıcam...Akşam sinirlerim gevşiyo benimde hem ona hem kendime kızıyorum....Uyusak en az 10 a kadar uyuycaktık:) ama olsun.Alışırız böyle böyle...yeterki gece erken uyusunnn....
Sen de ekstra durum varmış...Olağan hal ilan etseydin :))
yemek yaparken bir yandan pişirip diğer yandan makineye atıyorum kirli bulaşıkları sonra yemek masasının altını siliyorum ve halıyı gır gırlıyorum mutfak günlük bu şekilde her yemekten sonra..birikmemiş kırıntı vs kalmamış oluyor..,
gündüz kızım uyurken bir süpürge açıyorum dip köşe peşinede toz alıyorum...ve eşimle kızım uyuduktan sonra gece yani bu aralar :)siliyorum yerleri çöp varsa balkona çıkarıyorum sabah ev mis kokuyor
ve yine gece çamaşır varsa toparlıyorum yerlerine koyuyorum oturma odasını topluyorum ..sabah mis gibi tertemiz evimde oturuyorum benim formulum gece temizlik yapmak her gece hemde :)
ütüyüde her çamaşır topladıktan sonra ya kızım uyurken yada yine gece yapıyorum toplasan 15 dk sürüyor katlayıp çekmecelere koyuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?