Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

armutlara çare spor canım bende armutum çünkü sporsuz gitmiyo lanet basenler

Hakikaten ya ben öleyim o zaman 72 kilomla :) Ama en sevdiğim özelliğim kendimle barışık olmam...

Ölme kikirikli... Benim bileklerim, parmaklarım bir çocuğunki kadar ince.
Kuyumcuda parmağıma göre yüzüğü bulamadığımız gibi daraltmayı bile
bir yere kadar yaptılar. Çünkü gram falan yerle bir oluyor. Haliyle böyle
yapıya göbek komik oluyor. Hep bu masa başı işim yüzünden...

Hadi bakalım bu konuda da gaza gelelim o zaman.Bende başlıyorum şuan itibariyle...Ya ben ne kadar gaza gelmeye meraklıyım
Bende 160 ım 72 yim.Bende de bel var.Basen de var ama düz bi vücudum var o yüzden çok basenli durmuyorum...Biraz belim incelse çıkar basenlerim...Ama bende kemikler iri.Çünkü 2 tane arkadaşım var kiloları 70 boyları benden bir gıdım kısa ama onlar ok daha kilolu gözüküyor...Ben iri kemikli olmaktan mütevellit böyleyim

Son düzenleme:
Benim de azıcık kemiklerim kalın olaydı iyiydi

Ben eve gidiyorum kızlar, size iyi sohbetler. İnsana harika geliyorsunuz
valla. Şu kasvetli ofisde bile enerji depolar oldum sayenizde. Hoşçakalın şimdilik

allahtan spor yapacam diyet yapacam alttaki komsum hamur kızartması yapıyor kokuları gelıyor offff neyse kızım radyolog azimli ol iradeli ol yeşillik ye

neyse canlar cıktım ben aksam ilerleyen saatlerde gelmeye calısırım gelemezsem yarın

bol sporlu saglıklı günler

Görüşmek üzere kızlar.Hakaten sizinle konuşmak iyi geliyor.Bende kendimi çok iyi hissediyorum.Tek başıma evdeyim 7 24.Hiç yalnız değilmişim gibi :)

Aynen ya eşim sabah 9 gece 12 1 gibi geliyor.Burada gezecek yerde yok.Kızımla sabahtan akşama evdeyiz...Sende bebiş var mı:??Çalışmıyorsun dimi ..??Bir de yaşın kaç

eline sağlık dolabın içi çok düzenli olmuş ama kapakta hala biraz sıkıntı var. şişeleri önce kavanozlar sonre ve büyüklük sırasına göre dizersen daha düzelli olur.

ilaçları da bak boş yer kalmış sırala aynı yerde üstüste yığmak yerine
örtülerinde çok şeker maşallah arkadaşım

Aynen ya eşim sabah 9 gece 12 1 gibi geliyor.Burada gezecek yerde yok.Kızımla sabahtan akşama evdeyiz...Sende bebiş var mı:??Çalışmıyorsun dimi ..??Bir de yaşın kaç

yaş 27 bebiş yok tekim eşimde ,kendi işlerinde çalıştığı için yemeklerini er her öğün tekrar gider gece de en erken 12 de gelir.Evlendikten sonra çalışmıyorum

TEMİZLİK YAPARKEN UYGULAYABİLECEĞİNİZ PRATİK BİLGİLER

- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, 15 dakika kadar içinde sirke kaynatın.

- Sürahinizin dibi kir tutmuş ise, içine bir avuç tuz ile sirke koyup çalkalayınız, tertemiz olacaktır.

- Bakır kaplarınızı parlatmak için bir bezi sirke ile hafifçe ıslatıp, bakırı ovun.

- Evde ortaya çıkan karıncaları yok etmek için kahve telvesi kullanmanız iyi sonuç verecektir.

- Bulaşık suyunuza bir kaşık sirke katmakla bulaşıklarınızın daha kolay ve güzel yıkandığını göreceksiniz.

- Paslanmaz çelikten tencereler zamanla parlakligini kaybedebilir. Biraz sirkeyi atese koyup isitin. Sonra yumusak bir bezi bu ilik sirkeye batirarak iyice ovun. Ama sonra da iyice durulayin. Bir fanila parçasiyla parlatirsaniz, çelik tencereniz piril piril olur.

- Kristallerin isil isil parlamasi için, yikadiktan sonra durulama sirasinda sirkeli suya batirin. Göreceksiniz bardaklariniz, kadehleriniz piril piril olacaktir.

- Sebzelerinizi tuzlu suda yikamayi aliskanlik haline getirin. Tuzlu su, sebzeleri daha etkili ve çabuk temizler.

- Parlakligini yitirmis bir sürahiye eski halini kazandirmak için yarisina kadar yirtilmis gazete kagidi doldurun, üçte birine de sicak su doldurup sıkı sıkı sallayın.

- Teflon tavalar, tencereler çok kullanilmaktan ötürü zamanla sararir. Bunu önlemek için zaman zaman, içine su biraz da çamasir suyu koyduktan sonra atesin üstünde kaynatin. Indirince de önce sicak, sonra da soguk suyla iyice durulayin. Teflonunuzun sari rengi kaybolacaktir.

- Pisirirken tencerenin dibi tuttuysa bir gece tuzlu suda bekletin, tencere daha kolay temizlenecektir.

LEKELERİ KOLAYCA ÇIKARIN

- Taze ceviz lekesini elden çıkarmak için, eller önce bir iki dakika kadar sirkeye batırılmış bir pamukla ovulur. Sonra da soğuk suyla ovulur ve yıkanır.

- Çay ve kahve lekelerini karbonatla silerek çıkartabilirsiniz.

- Bira lekesini çıkarmak için sabunlu suya biraz amonyak karıştırın ve lekelenin üzerine sürün.

- Zeytinyağ lekesini çıkarırken bir lokma ekmek içi yuvarlanıp lekenin üzerinde gezdirilmelidir.

- Eğer örtünüze meyve suyu döküldüyse hemen tuz serpin, ilk yıkamada çıkacaktır.

- Yumurta lekesini çıkarmak için önce soğuk suda bekletmeli sonra ılık sabunlu suda yıkamalısınız.

- Masa örtüsü üzerindeki pancar lekesini çıkarmak için bir ekmek parçasını suyla ıslatın, düz bir yüzeye yerleştirin ve örtünün lekeli kısmını ekmek parçasının üzerine koyun ve yine ıslatılmış bir ekmek parçasını üzerine yerleştirin. Ekmekler lekeyi emecektir.

- Şarap lekesini çıkarmak için, oksijenli suyla tampon yapın ya da lekenin üzerini örtecek şekilde tuz serpin ve bir süre bekletin, daha sonra yıkayın.

- Masanızın üzerine damlayan mumları çıkarmak için nalburdan alacağınız boya incelticiği lekenin üzerine döküp 5 dakika bekleyin sonra nemli bir bezle incelticiği silin.

- Mutfak eşyalarının üzerindeki etiket izlerini yok etmek için, üzerlerine mobilya cilası serpip yumuşak bir bezle silin. kızlar bu bilgilerden çoğunu biliyorsunuzdur ama belki bilmeyen olabılır işimize yararTEMİZLİK YAPARKEN UYGULAYABİLECEĞİNİZ PRATİK BİLGİLER

- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, 15 dakika kadar içinde sirke kaynatın.

- Sürahinizin dibi kir tutmuş ise, içine bir avuç tuz ile sirke koyup çalkalayınız, tertemiz olacaktır.

- Bakır kaplarınızı parlatmak için bir bezi sirke ile hafifçe ıslatıp, bakırı ovun.

- Evde ortaya çıkan karıncaları yok etmek için kahve telvesi kullanmanız iyi sonuç verecektir.

- Bulaşık suyunuza bir kaşık sirke katmakla bulaşıklarınızın daha kolay ve güzel yıkandığını göreceksiniz.

- Paslanmaz çelikten tencereler zamanla parlakligini kaybedebilir. Biraz sirkeyi atese koyup isitin. Sonra yumusak bir bezi bu ilik sirkeye batirarak iyice ovun. Ama sonra da iyice durulayin. Bir fanila parçasiyla parlatirsaniz, çelik tencereniz piril piril olur.

- Kristallerin isil isil parlamasi için, yikadiktan sonra durulama sirasinda sirkeli suya batirin. Göreceksiniz bardaklariniz, kadehleriniz piril piril olacaktir.

- Sebzelerinizi tuzlu suda yikamayi aliskanlik haline getirin. Tuzlu su, sebzeleri daha etkili ve çabuk temizler.

- Parlakligini yitirmis bir sürahiye eski halini kazandirmak için yarisina kadar yirtilmis gazete kagidi doldurun, üçte birine de sicak su doldurup sıkı sıkı sallayın.

- Teflon tavalar, tencereler çok kullanilmaktan ötürü zamanla sararir. Bunu önlemek için zaman zaman, içine su biraz da çamasir suyu koyduktan sonra atesin üstünde kaynatin. Indirince de önce sicak, sonra da soguk suyla iyice durulayin. Teflonunuzun sari rengi kaybolacaktir.

- Pisirirken tencerenin dibi tuttuysa bir gece tuzlu suda bekletin, tencere daha kolay temizlenecektir.

LEKELERİ KOLAYCA ÇIKARIN

- Taze ceviz lekesini elden çıkarmak için, eller önce bir iki dakika kadar sirkeye batırılmış bir pamukla ovulur. Sonra da soğuk suyla ovulur ve yıkanır.

- Çay ve kahve lekelerini karbonatla silerek çıkartabilirsiniz.

- Bira lekesini çıkarmak için sabunlu suya biraz amonyak karıştırın ve lekelenin üzerine sürün.

- Zeytinyağ lekesini çıkarırken bir lokma ekmek içi yuvarlanıp lekenin üzerinde gezdirilmelidir.

- Eğer örtünüze meyve suyu döküldüyse hemen tuz serpin, ilk yıkamada çıkacaktır.

- Yumurta lekesini çıkarmak için önce soğuk suda bekletmeli sonra ılık sabunlu suda yıkamalısınız.

- Masa örtüsü üzerindeki pancar lekesini çıkarmak için bir ekmek parçasını suyla ıslatın, düz bir yüzeye yerleştirin ve örtünün lekeli kısmını ekmek parçasının üzerine koyun ve yine ıslatılmış bir ekmek parçasını üzerine yerleştirin. Ekmekler lekeyi emecektir.

- Şarap lekesini çıkarmak için, oksijenli suyla tampon yapın ya da lekenin üzerini örtecek şekilde tuz serpin ve bir süre bekletin, daha sonra yıkayın.

- Masanızın üzerine damlayan mumları çıkarmak için nalburdan alacağınız boya incelticiği lekenin üzerine döküp 5 dakika bekleyin sonra nemli bir bezle incelticiği silin.

- Mutfak eşyalarının üzerindeki etiket izlerini yok etmek için, üzerlerine mobilya cilası serpip yumuşak bir bezle silin.çoğunu biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir işinize yarar belki bu bilgiler ben sirkenin bukadar iş yaptığını bilmiyordum

yemek yaparken bir yandan pişirip diğer yandan makineye atıyorum kirli bulaşıkları sonra yemek masasının altını siliyorum ve halıyı gır gırlıyorum mutfak günlük bu şekilde her yemekten sonra..birikmemiş kırıntı vs kalmamış oluyor..,
gündüz kızım uyurken bir süpürge açıyorum dip köşe peşinede toz alıyorum...ve eşimle kızım uyuduktan sonra gece yani bu aralar :)siliyorum yerleri çöp varsa balkona çıkarıyorum sabah ev mis kokuyor
ve yine gece çamaşır varsa toparlıyorum yerlerine koyuyorum oturma odasını topluyorum ..sabah mis gibi tertemiz evimde oturuyorum benim formulum gece temizlik yapmak her gece hemde :)

ütüyüde her çamaşır topladıktan sonra ya kızım uyurken yada yine gece yapıyorum toplasan 15 dk sürüyor katlayıp çekmecelere koyuyorum..

bende geceleri eşim olmadığından temizlik yaparak vakit geçiyorum özellikle wc gece yıkarım ssabaha miss.

buzdolabı ıcı duzelten arkads muhtıs yapmıs

Günaydın kızlar....Akşam kızımla canımız sıkılıyordu...Kalktım önceden kızımın kıyafetlerini dürüp koyduğum kutuyu açtım.Güzelce düzdüm.Sonra saçma sapan özensiz duran askı dolabına el attım.Ceketleri filan sıraylaş askıladım...Boşalan üst dolaba misafir yorganlarımı koydum....ben oraya ne zamndır el sürmemiştim varya :))

banada dun mısafır geldı kıkırıklı
anam o cocuk odası bır dagıldı sana anltamam salon mutfak banyo heryer
3 adet cocuk vardı aynı yaslarda sonrasında benım oglan arkalarından bır aglabır agla tam 1 saat tum sınırlerım gevsedı evı toplayacak gucum gıttı cocuk odaını salonu topladım saat 1 buldu cocukla yattım bende
cocugun uykusunu uyuyamayınca sapıttıgı asıkar cocuklar varkende yatıp asla uyumaz oyunu bırrakıp

Onların uyku düzenleri yokmu.Benimkide 12 30 da uyudu...Gündüz 7,5 t uyuyunca geç uyudu haliyle...Bende bugün sabah 8 de diktim ayağa hala uykusu vardı ama kalk dedim valla kaldırdım....Erken kalksın gündüz öğlen alsın uykusunu bidaha,geceye kadar yourulup akşam 10 gibi uyur inşallah....Artık böyle yapıcam...Akşam sinirlerim gevşiyo benimde hem ona hem kendime kızıyorum....Uyusak en az 10 a kadar uyuycaktık:) ama olsun.Alışırız böyle böyle...yeterki gece erken uyusunnn....

Sen de ekstra durum varmış...Olağan hal ilan etseydin :))

hayır bırde mısafırlerden oncede agda yaptım bılıyormusun hatta msıafırler gıdıncede
benım oglan tek basına canavar degıl ama bırılerıvarken oda hıc dınlemıyor benım oglum artık oglen uyumuyor veyahut erken uyuyor 12-1 arası o zaman aksam 08.30-9.00 gıbı uyuyor normal halımızdeyken
o kadar cok agladıkı senı ıstemıyorum dedı da dogrusu sen benı ıstemıyormusun neden aglıyosun dedım ıstemıyom dedı
bende aglıyorum o zaman deyıp agladım ya delı gıbı herhalde uykusu cok oldugu ıcın sapıttı dıyorum
oyle yanı bu aksamda kına var kuzum eve gıdıp dus alıcam hazırlanıcam cıkıcam
yarın aksamda caya mısafır var Allahım Allahım asıl yarın bı olay patlatıp 2 saat erkenmı gıtsem dıyorum

günaydın kızlar. benim kız da yemekten önce erkenden uyudu sevindirdi beni yarım saat geçti geçmedi baktım sesi geliyo. tekrar uğraştım devam etsin diye ama yok. 12 ye kadar uyumadı o da. sözleşmişler mi nedir :44:
neyse ben de pek bişey yapamadım yemek ye topla çamaşırları topla katla tekrar çamaşır makinası çalıştır kızı oyala derken 12 oldu valla. uyutup çamaşırları asacaktım güya ben de uyumuş kalmışım. sabah da ancak makinadan çıkarabildim çırpıp sepete aldım düzgünce ama asamadım... öyle işte...

ellerine sağlık canım maşallah da sen ne zaman uyuyosun sorması ayıp :44: ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ya. önceye göre yine iyiyim ama yine de öyle gece yarılarına kadar iş yapmasam bile uyanık duruk sabah kalkamıyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…