Bende 31 yaşındayım 9 senelik evliyim 8 yaşında ve 5 bucuk aylık iki kızım var
Benim de böyle kocamaaan bir kütüphanem olacaktı, öğrenciyken özellikle
deli gibi kitap almıştım bunun için ama bizim evimizi su bastı, çok ama çok
değer verdiğim canım kitaplarım gittine kıyafetlerim, ayakkabılarım,
kullanamadığım bir sürü eşyam umrumda oldu ,ki sadece yastığım kurtulmuştu
odamdan, ama kitaplarım aklıma gelince hala içim sızlıyor...
Hemde nasıl canım iyice rahatlıga alışmıştım tüm düzenimiz bozuldu resmen sefilleri oynuyorum sac baş bitarafta bide kızım çok huysuz akşama kadar kucagımda ev resmen göcüyor toplamak için kızımı aglatmak zorundayım bende o aglamasın diye saldım ucunu bi yemek bide bulaşık zorunlu olanları yapıyorum gerisi kalıyo yapacak zamanımda gücümde yok o uyudugu zamanda bende hemen kıvrılıyom biyere gerisi sürekli kucagımda dolaşıyoz evdeUuzn ara verince çocuk zor gelir insana derler öylemi hakikaten???
Hemde nasıl canım iyice rahatlıga alışmıştım tüm düzenimiz bozuldu resmen sefilleri oynuyorum sac baş bitarafta bide kızım çok huysuz akşama kadar kucagımda ev resmen göcüyor toplamak için kızımı aglatmak zorundayım bende o aglamasın diye saldım ucunu bi yemek bide bulaşık zorunlu olanları yapıyorum gerisi kalıyo yapacak zamanımda gücümde yok o uyudugu zamanda bende hemen kıvrılıyom biyere gerisi sürekli kucagımda dolaşıyoz evde
Tüh ya yok hayır en iyisi ara vermek diyeceğini düşünerek baktım cevaına...Büyük hayal kırıklığı yaşadım desem yeridir... :) Kızım 22 aylık.Yanımda kimsem yok.Ailem yanımda olsa hemen şuan düşünücem ikinci bebeği...Ama kimse olmyaınca beklemek zorundayım...Yoksa zaten yeterince bunalıyorum iyice kötü olurum heralde...Rahatlığa alışınca zorlanmakta istemiyorm uff bilmiyorum ya...Allah kolaylık versin valla sana...Sen sal işleri ezik demiycez sana söz anne torpili :)Ama sabret hemen büyüyorlar inşallah çabuk geçer...
Selam hanımlar ohhh ellerine saglık mısss gibi olmus.. temızlık kokuları buralara kadar geldı. Ben 34 yaşındayım 14yıllık evlı 12yasında bır oglum 5,5 yaşında epilepsi hastası bir kızım var.kızımın hastalıgından dolayı eve pek zaman ayıramıyorum .
ayy süpersiniz kızlar yaaa
öyle gaz veriyorsunuz ki neredeyse düzenli yerleri bozuk sonra tekrar düzeltesim var
:119: :119: :119:
gidip kendimle mi oynasam acaba bir makyaj saç filan :108:
Selam hanımlar ohhh ellerine saglık mısss gibi olmus.. temızlık kokuları buralara kadar geldı. Ben 34 yaşındayım 14yıllık evlı 12yasında bır oglum 5,5 yaşında epilepsi hastası bir kızım var.kızımın hastalıgından dolayı eve pek zaman ayıramıyorum .
valla çok pişmanım ara verdigime zaten evde otururken ikisi bi arada büyürdü şimdi büyük kızımda sıkılıyo alışmış kız gezmeye eglenmeye evde durunca oda kardeşini sucluyo hep onun yüzünden diye
Bu arada mutfağım dağınık ama kızım uyurken dinleniyorum valla ya.Klkınca başlarım düzenlemeye sonra tempo geceye kadar devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?