Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Pisişik en üşendiğin yeride yaptıysan tamamdır valla...Kitaplığında harika ablamın hayalidir böyle sadece kitap dolu bir odası olması...O geldi aklıma direkt...

kitaplarımı cok severım ama inan en üşendiğim yer burası çünkü kitaplık balkonun önünde balkonda sürekli açık. Acaip toz tutyo ve kitapları tek tek indirip kaldırmak acaip yoruyo

Benim de böyle kocamaaan bir kütüphanem olacaktı, öğrenciyken özellikle
deli gibi kitap almıştım bunun için ama bizim evimizi su bastı, çok ama çok
değer verdiğim canım kitaplarım gitti ne kıyafetlerim, ayakkabılarım,
kullanamadığım bir sürü eşyam umrumda oldu ,ki sadece yastığım kurtulmuştu
odamdan, ama kitaplarım aklıma gelince hala içim sızlıyor...

Bende 31 yaşındayım 9 senelik evliyim 8 yaşında ve 5 bucuk aylık iki kızım var

Aynı ablam...Yeğeni için ölür ama onun kitaplarına zarar vermesinide istemez...Çok iyi anlıyorum.En güzel alışkanlık ama ne güzel...

Uuzn ara verince çocuk zor gelir insana derler öylemi hakikaten???
Hemde nasıl canım iyice rahatlıga alışmıştım tüm düzenimiz bozuldu resmen sefilleri oynuyorum sac baş bitarafta bide kızım çok huysuz akşama kadar kucagımda ev resmen göcüyor toplamak için kızımı aglatmak zorundayım bende o aglamasın diye saldım ucunu bi yemek bide bulaşık zorunlu olanları yapıyorum gerisi kalıyo yapacak zamanımda gücümde yok o uyudugu zamanda bende hemen kıvrılıyom biyere gerisi sürekli kucagımda dolaşıyoz evde

Tüh ya yok hayır en iyisi ara vermek diyeceğini düşünerek baktım cevaına...Büyük hayal kırıklığı yaşadım desem yeridir... :) Kızım 22 aylık.Yanımda kimsem yok.Ailem yanımda olsa hemen şuan düşünücem ikinci bebeği...Ama kimse olmyaınca beklemek zorundayım...Yoksa zaten yeterince bunalıyorum iyice kötü olurum heralde...Rahatlığa alışınca zorlanmakta istemiyorm uff bilmiyorum ya...Allah kolaylık versin valla sana...Sen sal işleri ezik demiycez sana söz anne torpili :)Ama sabret hemen büyüyorlar inşallah çabuk geçer...

Bu arada mutfağım dağınık ama kızım uyurken dinleniyorum valla ya.Klkınca başlarım düzenlemeye sonra tempo geceye kadar devam :)

Selam hanımlar ohhh ellerine saglık mısss gibi olmus.. temızlık kokuları buralara kadar geldı. Ben 34 yaşındayım 14yıllık evlı 12yasında bır oglum 5,5 yaşında epilepsi hastası bir kızım var.kızımın hastalıgından dolayı eve pek zaman ayıramıyorum .

valla çok pişmanım ara verdigime zaten evde otururken ikisi bi arada büyürdü şimdi büyük kızımda sıkılıyo alışmış kız gezmeye eglenmeye evde durunca oda kardeşini sucluyo hep onun yüzünden diye

ayy süpersiniz kızlar yaaa
öyle gaz veriyorsunuz ki neredeyse düzenli yerleri bozuk sonra tekrar düzeltesim var
:119: :119: :119:

gidip kendimle mi oynasam acaba bir makyaj saç filan :108:

Canım Allah bağışlasın yavrularını...Kızına sağlık versin inşallahh.Namazda dua edicem Kızına vakit ayır gerisi önemli değil boşver....Allah sağlık versin inşallah yyaa...

ayy süpersiniz kızlar yaaa
öyle gaz veriyorsunuz ki neredeyse düzenli yerleri bozuk sonra tekrar düzeltesim var
:119: :119: :119:

gidip kendimle mi oynasam acaba bir makyaj saç filan :108:

Benimde kalkıp güzewl giyinip süslenesim var ama eşim gece 12 de geliyor,evde kim görücek (

allah yardımcın olsun canım boş ver işi sen kızınla ilgilen canım geçmiş olsun sizi okuyunca kendimden utandım

Kızıma tuvalet alışknalığını filan kazanrdırıp sonra düşünücem sanırım...Eşimle ciddi ciddi konuşayım ben :)

Bu arada mutfağım dağınık ama kızım uyurken dinleniyorum valla ya.Klkınca başlarım düzenlemeye sonra tempo geceye kadar devam :)

Ben bazen diyorum ki amaaan ölümlü dünya, hep iş hep iş nereye kadar.
Azıcık da dinlenmek lazım. Sonra içimdeki diğer ses, olur mu ya, ya şimdi
ölüm gelirse... Bir sürü insan eve dolup bu rezil halini görürse
Biraz iş yapıp makarayı başa sarıyorum sonra kendiyle çelişen kadınım
yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…