kızlar yaaa akşamdan ev itemizlemek ne güzel bir nimet yaaa
rabbim elimizden ayağımızdan koymasın
Akşam bulaşıklarımı makineye attım çalıştırdım dolap yüzlerini sildim banyomu yıkadım ortalığa bir düzen verdim
sabah kalktım içim açıldı.
Ev dağınık olunca insanın gayretide gidiyormuş
yemek yaparken bir yandan pişirip diğer yandan makineye atıyorum kirli bulaşıkları sonra yemek masasının altını siliyorum ve halıyı gır gırlıyorum mutfak günlük bu şekilde her yemekten sonra..birikmemiş kırıntı vs kalmamış oluyor..,
gündüz kızım uyurken bir süpürge açıyorum dip köşe peşinede toz alıyorum...ve eşimle kızım uyuduktan sonra gece yani bu aralar :)siliyorum yerleri çöp varsa balkona çıkarıyorum sabah ev mis kokuyor
ve yine gece çamaşır varsa toparlıyorum yerlerine koyuyorum oturma odasını topluyorum ..sabah mis gibi tertemiz evimde oturuyorum benim formulum gece temizlik yapmak her gece hemde :)
ütüyüde her çamaşır topladıktan sonra ya kızım uyurken yada yine gece yapıyorum toplasan 15 dk sürüyor katlayıp çekmecelere koyuyorum..
Kızlarr akşam eve gttim yemeği hazırladım yedik bulaşkları topladım bullaşık makinasını çalıştırdım.sonra gttm kızmla oyun oynadım tv izledimsonra kızım babasıyla yattı kuzucumun odasına giriştim tülünü yıkadım odasını değştirdim gardrop yatak çekyat altı heryer mis gbi sildim tozunu aldım kapısını sildim tülünü astım halısını serdimmm missss gbi oldu
sabahta kalktım kızımın kahvaltısını hazırladım kahvemi ictim bulaşık makinamı boşalttım mutfanın yolluğunu silkeledm nevresimlerimi makinaya koydum akşam yıkanacak ee daha ne olsunnnn:)bu arada sabhta bi duşş aldım kendime geldimm
Kızlar bu arada yaşlarınız kaç benim 24...
kaç yaşında evlendin canım birde kızın var dimi
4 senedir evliyim :) kızım aralıkta 2 yaşına giricek.Sende hamilesin sanırım profilde öyle gördüm ama :)
bende pazartesi yaparım dip köşe iyi oluyor akşamları muhakkak evi toplamadan yatmam ama asla evi akşam ezandan sonra süpürüp silmem eğer zaruri birşey oldu ise orayı silip süpürürüm okadar akşam evi süpürüp silmek fakirlik dalaletidir derler .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?