Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

kızlar yaaa akşamdan ev itemizlemek ne güzel bir nimet yaaa
rabbim elimizden ayağımızdan koymasın
Akşam bulaşıklarımı makineye attım çalıştırdım dolap yüzlerini sildim banyomu yıkadım ortalığa bir düzen verdim
sabah kalktım içim açıldı.
Ev dağınık olunca insanın gayretide gidiyormuş

Günaydın kızlar bugün bende sizden gaza geldim uyanır uyanmaz yatakları örtüm ortalıgı toparladım şimdide mutfaga girip orayı toparlayıp kahvaltı hazırlayayım kızlarıma hadi size kolay gelsin

hele mutfağı temizlemek en güzeli...Sabah güzelce zevkle hazırlıyorum kahvaltıyı :)

Maşşallah canım benim eşin izin veriyor demek ki
Benimki yatma saati geldiği zaman odayı dağınık bırakmak istemiyorum kızıyor ki bana sabah toplarsın diye
bir namazı zor kılıyorum iki ayağımı bir pabuca sokuyor

Kızlarr akşam eve gttim yemeği hazırladım yedik bulaşkları topladım bullaşık makinasını çalıştırdım.sonra gttm kızmla oyun oynadım tv izledim sonra kızım babasıyla yattı kuzucumun odasına giriştim tülünü yıkadım odasını değştirdim gardrop yatak çekyat altı heryer mis gbi sildim tozunu aldım kapısını sildim tülünü astım halısını serdimmm missss gbi oldu
sabahta kalktım kızımın kahvaltısını hazırladım kahvemi ictim bulaşık makinamı boşalttım mutfanın yolluğunu silkeledm nevresimlerimi makinaya koydum akşam yıkanacak ee daha ne olsunnnn:)bu arada sabhta bi duşş aldım kendime geldimm

ohhh mis misssssss

bende pazartesi yaparım dip köşe iyi oluyor akşamları muhakkak evi toplamadan yatmam ama asla evi akşam ezandan sonra süpürüp silmem eğer zaruri birşey oldu ise orayı silip süpürürüm okadar akşam evi süpürüp silmek fakirlik dalaletidir derler .....

Hım bak bilmiyordum canım ya iyi ki söyledin.Dikkat ederim ben bundan sonra ...

kızlar ben kaçar
gideyim evimi toparlayayım temizleyeyim
örgüm var ona devam edeyim kendime hırka örüyorumda söylemesi ayıp :)
sonra biraz kitap okurum
annecimle konuşayım birde
arada gelir bakarım size neler yapmışsınız diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…