evet kızlar gayrete getirdiniz
uzun zamandır buzdolabıma elimi süremiyordum.
İçlerindeki camları örtülerimi filan çıkarıp bir güzel yıkamıştım ama araya haftasonu girdi dışarıdaydık 3 gün boyunca dünde pazara gittik geldim öylece attım dolaba yorgunluktan
sayenizde bir gayret geldi girdim içine
bu şekilde olan dolabımı
yeşillikleri hava almayan kaplara yerleştirdim
meyveleri iki ayrı kapta topladım boş olan tabakları çıkarıp doğruca makineye attım malzemelerin hepsini tekrardan silip yerleştirdim
ve bu hale geldi
Ayyyy dur bende yapayım...Ama alışverişe çıkmadığımız için daha 1 kaç gün var alışverişe daha kolay toplamam.Çünkü dolapta pek bişey yok şuanÇok güzel olmuş yaa....
ohh ohh misss. ellerine sağlık...
mis gibi olmuş tatlım eline sağlık
selam kızlar ne var ne yok anlatın bakalım,yogurt yapmayı deneyecek arkadas ne yaptın merak ettım
YA bende şimdi sana baktım valla nerde diye :) gelişmeler konuda...gazlara devam :)
Hoşgeldin radyologg :)
Yoğurdu kim mayalayacaktı hatırlamıyorum ama sen yokken deneyimini aktaran olmadı.
Ben de deneyebilirim aslında hafta sonu. Çiftlik ürünleri satan bir yer var, oradan süt alıp...
bugun kendime bir iyilik yaptım ve spora yazıldım sene yaza bebek yapıcam fit bir hamile ve fit bir anne olayım oğlum annesını beğensin (oğlum olcak benım hissediyorum :)
süper bişi yapmışsın,,48 kiloyla evlendim 52 kiloyla hamile kaldım 61 kilo ile doğum yaptım ve su an 58-59 kiloyum çok utanıyorum
Yoğurdumu hep evde mayalıyorum.Köy gibi yaşadığım yer biraz daha gelişmiş.5 lt mayalarım her hafta.Bu ara kaynanamada mayalıyorum.Tutturamıyormuş artık...Mis oluyor valla şükür..
bugun kendime bir iyilik yaptım ve spora yazıldım sene yaza bebek yapıcam fit bir hamile ve fit bir anne olayım oğlum annesını beğensin (oğlum olcak benım hissediyorum :)
azimlisin, tebrik ediyorum seni
İnşallah sağlıklı ve annesini çoook seven bir bebeğin olur, şey oğlun :)
allah gönlüne göre versin.
Ben de şimdi internetten temizlik bezinin yanında bir de bölgesel yağlanma
için bir kemer mi alsam diye düşünüyorum50 kiloyum ama göbekim var,
hem de bebeksiz
azimlisin, tebrik ediyorum seni
İnşallah sağlıklı ve annesini çoook seven bir bebeğin olur, şey oğlun :)
allah gönlüne göre versin.
Ben de şimdi internetten temizlik bezinin yanında bir de bölgesel yağlanma
için bir kemer mi alsam diye düşünüyorum50 kiloyum ama göbekim var,
hem de bebeksiz
git işine yaa 50 kiloymus ta kemer alacakmıs eyy yurdum kadını silkelen kendıne gel
gayet iyisin bence iyi dilekler için tşk ederim
Hakikaten ya ben öleyim o zaman 72 kilomla :) Ama en sevdiğim özelliğim kendimle barışık olmam...
Canım göbek için günde 2 kase yoğurt ye ve mekik çekmeye başla.Bak nasıl eriycekk dedi dersin :)
git işine yaa 50 kiloymus ta kemer alacakmıs eyy yurdum kadını silkelen kendıne gel
gayet iyisin bence iyi dilekler için tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?