Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

mis gibi olmuş tatlım eline sağlık

Hoşgeldin radyologg :)
Yoğurdu kim mayalayacaktı hatırlamıyorum ama sen yokken deneyimini aktaran olmadı.
Ben de deneyebilirim aslında hafta sonu. Çiftlik ürünleri satan bir yer var, oradan süt alıp...

Hoşgeldin radyologg :)
Yoğurdu kim mayalayacaktı hatırlamıyorum ama sen yokken deneyimini aktaran olmadı.
Ben de deneyebilirim aslında hafta sonu. Çiftlik ürünleri satan bir yer var, oradan süt alıp...

dene dene cok keyıflı o yogurdu yemesı her kasıgında el emegı var

Emek, lezzet... Ev yoğurdunun lezzeti hazır yoğurtlarda yok
zaten. Çok tekdüze ve kalıplaşmış tada sahipler...

bugun kendime bir iyilik yaptım ve spora yazıldım sene yaza bebek yapıcam fit bir hamile ve fit bir anne olayım oğlum annesını beğensin (oğlum olcak benım hissediyorum :)

bugun kendime bir iyilik yaptım ve spora yazıldım sene yaza bebek yapıcam fit bir hamile ve fit bir anne olayım oğlum annesını beğensin (oğlum olcak benım hissediyorum :)

süper bişi yapmışsın,,48 kiloyla evlendim 52 kiloyla hamile kaldım 61 kilo ile doğum yaptım ve su an 58-59 kiloyum çok utanıyorum

Son düzenleme:
Yoğurdumu hep evde mayalıyorum.Köy gibi yaşadığım yer biraz daha gelişmiş.5 lt mayalarım her hafta.Bu ara kaynanamada mayalıyorum.Tutturamıyormuş artık...Mis oluyor valla şükür..

süper bişi yapmışsın,,48 kiloyla evlendim 52 kiloyla hamile kaldım 61 kilo ile doğum yaptım ve su an 58-59 kiloyum çok utanıyorum

ay ben hiç kendımı söylemiyim ama 10 kg almısım evlendıkten sonra artık rahatsız olmaya basladım hantal gibi gelıyo kendı vücudum

Yoğurdumu hep evde mayalıyorum.Köy gibi yaşadığım yer biraz daha gelişmiş.5 lt mayalarım her hafta.Bu ara kaynanamada mayalıyorum.Tutturamıyormuş artık...Mis oluyor valla şükür..

ev yogurdu candır yaa

Süper yapmışsın :) İnşallah Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir...Ben de kızımı sütten kesince kilo aldım.72 yim maşallah ele kola geliyom baya :) Dün tartıldım eczanede.Dünden beri ekmeği baya azalttım,maydanoz suyuna başladım,ve uzun çiğneyerek az yemeye başladım...Oh midem bir rahat varya...Böyle devam edicem bende...İnşallah...Sende fit anne ol :))

azimlisin, tebrik ediyorum seni
İnşallah sağlıklı ve annesini çoook seven bir bebeğin olur, şey oğlun :)
allah gönlüne göre versin.

Ben de şimdi internetten temizlik bezinin yanında bir de bölgesel yağlanma
için bir kemer mi alsam diye düşünüyorum 50 kiloyum ama göbekim var,
hem de bebeksiz

Canım göbek için günde 2 kase yoğurt ye ve mekik çekmeye başla.Bak nasıl eriycekk dedi dersin :)

git işine yaa 50 kiloymus ta kemer alacakmıs eyy yurdum kadını silkelen kendıne gel

gayet iyisin bence iyi dilekler için tşk ederim

Hakikaten ya ben öleyim o zaman 72 kilomla :) Ama en sevdiğim özelliğim kendimle barışık olmam...

bende rahatsız degılım ama bebek düşündüğüm için ve kilo almaya müsait oldugum için ve de hamılelıkle fıçı gibi olmak istemedıgım için azim ettim başaracam bu defa

Canım göbek için günde 2 kase yoğurt ye ve mekik çekmeye başla.Bak nasıl eriycekk dedi dersin :)

1 kase tüketiyordum ama tavsiyenden sonra onu hemen 2 yapıyorum.
Aslında öğrencilik yıllarımda o mekiğin çok faydasını görmüştüm ama
evlenince tembellik yapıp hiç başlamadım... Bugünden itibaren ona da
başlıyorum kikirikli cansın

git işine yaa 50 kiloymus ta kemer alacakmıs eyy yurdum kadını silkelen kendıne gel

gayet iyisin bence iyi dilekler için tşk ederim

Kiloyu duyunca iyi gibi geliyor ama boyum 160 ve vücudum armut
tüm kilo göbek ve kalçada şöyle azıcık göbeksiz bir hayat istiyorum,
3 çocuk doğurmuş 50 yaşındaki annecim de bile yok göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…