Ben bazen diyorum ki amaaan ölümlü dünya, hep iş hep iş nereye kadar.
Azıcık da dinlenmek lazım. Sonra içimdeki diğer ses, olur mu ya, ya şimdi
ölüm gelirse... Bir sürü insan eve dolup bu rezil halini görürse
Biraz iş yapıp makarayı başa sarıyorum sonrakendiyle çelişen kadınım
yani
Ben bazen diyorum ki amaaan ölümlü dünya, hep iş hep iş nereye kadar.
Azıcık da dinlenmek lazım. Sonra içimdeki diğer ses, olur mu ya, ya şimdi
ölüm gelirse... Bir sürü insan eve dolup bu rezil halini görürse
Biraz iş yapıp makarayı başa sarıyorum sonrakendiyle çelişen kadınım
yani
gecen gün kızıma uyandım gece karnını doyurdum eşim hiç kımıldamıyo döndüm yataga girdim gene hiç kımıldamıyo egildim dinledim yok baktım nefes alıyo sonra bende uyudum sabah eşime anlatım gece korktum öldün diye eşimde ay üzüldünmü öldüm diye dedi yok dedim ev çok dagınıktı ilk aklıma o geldi millet gelecek ev göcüyo evi toplamam lazım diye gecti aklım dan diyince çok bozuldu ama ne yapayım ilk aklıma ev geldi :78::90:
gecen gün kızıma uyandım gece karnını doyurdum eşim hiç kımıldamıyo döndüm yataga girdim gene hiç kımıldamıyo egildim dinledim yok baktım nefes alıyo sonra bende uyudum sabah eşime anlatım gece korktum öldün diye eşimde ay üzüldünmü öldüm diye dedi yok dedim ev çok dagınıktı ilk aklıma o geldi millet gelecek ev göcüyo evi toplamam lazım diye gecti aklım dan diyince çok bozuldu ama ne yapayım ilk aklıma ev geldi :78::90:
Annemi hatırlattın...Bekarken bulaşık kalırdı sabaha hep.Annem bişey olsa millet gelip mutfağı görcek derdi:) Hiç bir zaman ya ölürsem diye iş yapmadım...Aksine millet ne derse desin banane ben ölmüşüm millet bulaşığa bakıyorsa onların sorunu derim :))
Bitmiyor ama ya arada inadına tembellik yapmakta güç katıyor bize...Yaramaz çocuk gibi hissediyorum kendimi
Selam hanımlar ohhh ellerine saglık mısss gibi olmus.. temızlık kokuları buralara kadar geldı. Ben 34 yaşındayım 14yıllık evlı 12yasında bır oglum 5,5 yaşında epilepsi hastası bir kızım var.kızımın hastalıgından dolayı eve pek zaman ayıramıyorum .
ben de hamileyken son birkaç hafta kalmıştı gece su gelir gibi hissettim hopladım hemen. ilk aklıma gelen de tembellik edip yıkamadığım bulaşıklardı
ilahi Muhsana, sana ezik muamelesi yapılmış mıydı,
eğer yaptıksa affet bizi, sen über titizmişsin aslında kendi içinde
ben de hamileyken son birkaç hafta kalmıştı gece su gelir gibi hissettim hopladım hemen. ilk aklıma gelen de tembellik edip yıkamadığım bulaşıklardı
Bende canım doktor düşük tehliken var ağır iş yapma dedi ben eve geldim "ya düşük yaparımda annem kayınvalidem yanıma gelir evi böyle görür" diye mutfağın dolaplarını filan silmiştim
her yeri temizlemiştim
Bende canım doktor düşük tehliken var ağır iş yapma dedi ben eve geldim "ya düşük yaparımda annem kayınvalidem yanıma gelir evi böyle görür" diye mutfağın dolaplarını filan silmiştim
her yeri temizlemiştim
valla öyle gece 4 müydü neydi. baktım su filan yok kalkıp yıkadım bulaşıkları bi de ezanı bekledim sabahı da kılayıp ani bişey olur molur diye. ayrıca ben ezik değiliiimmm
Zaten suyu gelmek üzereyken üstüne üstlük sular kesikken kalkıp gecenin
bir vakti bulaşık yıkayan insan olsa olsa SUPERWOMAN olur
Alemsin kız sular kesik değilmiş.O kendi suyu geliyor sanmış,sonra bakmış ki su falan geldiği yok ::::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?