Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Annemi hatırlattın...Bekarken bulaşık kalırdı sabaha hep.Annem bişey olsa millet gelip mutfağı görcek derdi:) Hiç bir zaman ya ölürsem diye iş yapmadım...Aksine millet ne derse desin banane ben ölmüşüm millet bulaşığa bakıyorsa onların sorunu derim :))

Bitmiyor ama ya arada inadına tembellik yapmakta güç katıyor bize...Yaramaz çocuk gibi hissediyorum kendimi

gecen gün kızıma uyandım gece karnını doyurdum eşim hiç kımıldamıyo döndüm yataga girdim gene hiç kımıldamıyo egildim dinledim yok baktım nefes alıyo sonra bende uyudum sabah eşime anlatım gece korktum öldün diye eşimde ay üzüldünmü öldüm diye dedi yok dedim ev çok dagınıktı ilk aklıma o geldi millet gelecek ev göcüyo evi toplamam lazım diye gecti aklım dan diyince çok bozuldu ama ne yapayım ilk aklıma ev geldi :78::90:

Ayy çok güldüm şimdi...Benim dönüp eşimi kontrol etmek aklıma gelmez zaten horluyor kendini belli ediyor :))

ben geldimm. ya tam yaşımı yazmayayım hıı kime sordunuz ne dediniz diye görmez duymaz numarası yapayım dediydim ama aynı yaşta bi arkadaşı görünce bi cesaret dedim. ben de 34 yaşındayım 13 aylık da kızım var.

ben de hamileyken son birkaç hafta kalmıştı gece su gelir gibi hissettim hopladım hemen. ilk aklıma gelen de tembellik edip yıkamadığım bulaşıklardı

Ben ikizler burcuyum, normalde hiç öyle itibar etmem ama
kararsızlık bu burcun karakteri. Yani karar verememek değil,
sürekli farklı durumları düşünmek. E mantık burcu aynı zamanda.
Şimdi birini düşünüp onu mantıklı bulurken, diğer ihtimalin de
mantıklı taraflarını sorguluyor. Bulursam zaten yandım. Ooo piti
pitiye kalıyor işim Nasreddin Hoca'nın sen de haklısın
fıkrası gibi

allah bağışlasın çocuklarını kızına da şifalar versin inşallah. birbirimizi gaz getirelim şaka şamata laflıyoruz temizlik konusunda ama en önemlisi çocuklar ve sağlık. er yada geç yapılıyo oluyo iş güç

ben de hamileyken son birkaç hafta kalmıştı gece su gelir gibi hissettim hopladım hemen. ilk aklıma gelen de tembellik edip yıkamadığım bulaşıklardı

ilahi Muhsana, sana ezik muamelesi yapılmış mıydı,
eğer yaptıksa affet bizi, sen über titizmişsin aslında kendi içinde

ilahi Muhsana, sana ezik muamelesi yapılmış mıydı,
eğer yaptıksa affet bizi, sen über titizmişsin aslında kendi içinde

valla öyle gece 4 müydü neydi. baktım su filan yok kalkıp yıkadım bulaşıkları bi de ezanı bekledim sabahı da kılayıp ani bişey olur molur diye. ayrıca ben ezik değiliiimmm

Bende canım doktor düşük tehliken var ağır iş yapma dedi ben eve geldim "ya düşük yaparımda annem kayınvalidem yanıma gelir evi böyle görür" diye mutfağın dolaplarını filan silmiştim
her yeri temizlemiştim

nasıl bi psikolojie sokuyo bu toplum baskısı yaa

allah iyiligini versin seninki daha iyiymiş

Sevgili nurhayal, iletini atlamışım, Allah şifa versin kızına, evlatlarını sana
bağışlasın inşallah. Bence de sağlık herşeyden önemli ve bir de sevdiklerimizle
geçireceğimiz vakit... Gerisi görsellik.

Zaten Allah da biliyor, gittiğim hiçbir yerde kişinin evine bakmam temiz mi diye,
kimseyi ayıplamam. Gerek yok. Sonuçta dünya hali. Kişinin temizlik alışkanlığı
karşısındakini etkilemediği, zarar vermediği, rahatsız etmediği sürece kendini
ilgilendirir.

valla öyle gece 4 müydü neydi. baktım su filan yok kalkıp yıkadım bulaşıkları bi de ezanı bekledim sabahı da kılayıp ani bişey olur molur diye. ayrıca ben ezik değiliiimmm

Zaten suyu gelmek üzereyken üstüne üstlük sular kesikken kalkıp gecenin
bir vakti bulaşık yıkayan insan olsa olsa SUPERWOMAN olur

Ben temizlikten çok az ve öz eşyayı sseiyorum...Böyle ev kutu gibi olsun oh ne ala :) Benim ev 160 metre kare.Bir hol var hiç bir oda o kadar büyük değil.Kullanışsız evim maalesef...

En rahatınız benim demek ya yok valla hastaysam falan biri gelicek diye bile kaldırmam elimi... :)

benimde evim 145 metrekare bi koridor var git Allah git yani.Bide 2 kişiyiz zaten eşim eve ugramıyo. Hep tekim at koşturuyorum 2 odam da boş sayıılır.

Telefonumun data kablosu yok, olsa akşam evin fotolarını çekerdim
ama benim evim minimum eşya ile döşenmiş kutu gibi bir ev.

Ben biblolardan hoşlanmam tabi bir ustanın elinden çıkmadıysa.
Hiçbir fazlalık yok evde. Bir de evlenirken herşeyi kendi çabamızla
yapmaya çalıştık, ailelerimize masraf olmasın diye. Temel
ihtiyaçları aldık. Zaten kiradayız. O yüzden temizlik yapmak
kolay oluyor. En fazla 2 saatte ev pırıl pırıl. Ama biz kurumsal
şirkette çalışıyoruz eşimle, ütü hiç ama hiç bitmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…