Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

benim evde 2+1
bizde çok eşya almadık
salonumda öyle yok vitrinmiş yok gümüşlükmüş onların hiçbirisi yok
bir tek yemek masası ve kitaplığımız var
işim çabuk bitiyor
tek sorunum var evim cadde üstü camlarımı ayda bir silmek zorunda kalıyorum perdelerimide aynı şekilde
yazın camlar açık olunca evde çabuk tozlanıyor evi günlük süpürüyorum neredeyse
halılar yeni olduğu için tüyleri oluyo topaklanmasına sinir oluyorum

Eveeeet, kaç gündür sizi takip ediyorum. MAŞALLAH herkes harıl harıl temizlik yapmış

Bende bugünde kadar maalesef katılamadım,nedense kocacığımın bu hafta 'bırak temizliği, maç izleyelim, bırak temizliği kahve içmeye gidelim' demesi tuttu.. Ama güzeldi yaa

Ama evde tabi böööh iiiy kaka olduuu

Şimdi mutfaktan başladım.. Ocağı bi güzel cifledim, şimdi mutfak dolaplarına girişecem. Bu arada hanımlar, çelik beyaz eşyalarınızı neyle siliyorsunuz lekelenmemesi için? Yeni evliyim, yardımınıza ihtiyacım olabilir bol bol

Hepimize kolaaaaay gelsiinnnn ...

Hoş geldin canım aramıza

Ben beyaz eşyalarımı çamaşır suyu katkılı cifle temizliyorum
hatta bu cifle lavaboları banyoyu buzdolabını heryeri temizliyorum

Zaten suyu gelmek üzereyken üstüne üstlük sular kesikken kalkıp gecenin
bir vakti bulaşık yıkayan insan olsa olsa SUPERWOMAN olur

yok canım yok sular kesik değildi. benim suyum gelmemiş ben yanlış hissetmişim zaten hiç de gelmedi sezeryan oldum. doğum hikayerini çok okuyodum o ara nasıl olur kendimi hazırlayayım diye bilinç altı demekki hemen tetikteymiş yanlış alarm vermiş

Hoş geldin canım aramıza

Çok sağol canım, hoşbulduk..

Hadi yaa, geçen Annem denemişti leke yapıyor diye mırıldanarak bişeyler demişti ama o ara düğün arefesinde olduğumuz için, sonunda neyle sildiğini kaçırdım

Çok teşekkür ederim, hemen deniycem ..

ya aslında büyük ev daha rahat ve kolay temizleniyo gibi. önceki evim 130 m2 di sanırım brüt. ben ufak tefeğim mobilyaların arasında ben bile rahat eğilip kalkıp haret edemiyodum. şimdiki ev 170 hem ferah görünüyo mobilyaya boğulmuş gibi değil hem de eşyaları itele sil altını. bana daha rahat geldi açıkcası.

ben de öyle hoşlanmıyorum çok ıvır zıvırdan. kaliteli birkaç şey dekorasyon için güzel oluyo ama bende de yok. bi alayım diyorum bi aman kim toz alıp duracak diyorum

ben henüz doğum yapmamış biri olarak bu terimlerden
habersizim ve kabul ediyorum sazanım şirkette güldüm kendime
ama sesli güldüm

yok est. zaten ben de nasıl olduğunu bilmiyorum okuduklarımdan etkilenince öyle sanmışım. ama durduk yerde değil uykudan uyandırdı o da tuhaf :44:

Hoş geldin canım aramıza

çelikler için olur mu ki o:44: ben onun için ayrı cif görmüştüm beyaz değil içindeki sıvı gümüş rengi gibiydi sanki. ama hiç kullanmadım yanlış yönlendiremeyeyim.

Normal olan değil, böyle likit ve çamaşır suyu katkılı olan gerçekten çok işe yarıyor.
O markanın Actifizz Sprey diye bir ürünü var, o da gayet güzel. Ayrıca 'paslanmaz çelik yüzey temizleyici'
de var yine aynı markanın. Böyle gri, spreyli bir şişesi var.

Bizde 3 gündür cam silmekten bıktık 9 tane cam var ev en son kat aşagı bir düşsek paramparça oluruz camı siliyoruz gece üzerine yağmur yagıyor biz normalde 15 günde bir siliyoruz siz ne kadar zamanda siliyorsnuz komşular diyor 2 ayda bir silin diyor ama içimize sinmiyor bi türlü yollarda çalışma var tozlar havada uçusuyor resmen pimapenler hep toz içinde kalıyor bide halı yıkadık zor kurudu oda bide aşağı uçmasın mı 15.kattan Allah'tan aşağıda kimse yoktu

Kızım uyandı çorbasını içirdim,mutfağımı topladım geldim :)

En son bayrama yakın sildim camları...Camlarım 4 tane.İki taraflı ikisi de balkon içinde.Çok tozlanmıyor tahta pimapen değil belkide ondan.O yüzden uğraştırmıyo beni sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…